Eurovision 2021: Δειτε τα Live on Tapes των φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού!

Και ενώ βρισκόμαστε ήδη μια βδομάδα μετά το μεγάλο τελικό του 65ου διαγωνισμου της Eurovision και τη νίκη της Ιταλίας και των Måneskin , η EBU όπως είχε προγραμματίσει μας παρουσίασε τα Live on tapes όλων των χωρών της φετινής χρονιάς μέσω του  Eurovision Celebration. Πρόκειται για τα μαγνητοσκοπημενα βίντεο και των 39 χωρών που γυρίστηκαν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο σε περίπτωση που οι αποστολές δε θα μπορούσαν να ταξιδεύουν στο Ρότερνταμ, όπως έγινε και στην περίπτωση της Αυστραλίας.

Εχθές είδαμε στο πρώτο μέρος τις 11 χώρες των δύο Ημιτελικών που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του περασμένου Σαββάτου. Σήμερα ήρθε η ώρα για τις φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού μαζί σε αυτές και η χώρα μας. Η Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισαν να μη μεταδώσουν το δικό τους live on tape.

Στην εμφάνιση της χώρας μας είδαμε την απουσία του green screen, του ευρήματος του Φωκά Ευαγγελινου. Αντ’ αυτού είδαμε τους τέσσερις χορευτές που πλαισιώνουν τη Stefania να έχουν μια πολύ δυναμική χορογραφία, κάπως παρόμοια με αυτή στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.  Φωνητικά η Stefania ήταν και εδω άψογη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο ( στο 32.15 το βίντεο της χώρας μας):

Πως σας φάνηκαν τα Live on tapes των 25 χωρών που είδαμε σήμερα; Πιστεύετε θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη μορφή, Γράψτε μας τα σχόλια σας.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Πραγματικά ο Θεός έδωσε που λένε και δεν διαγωνιστήκαμε με live on tape,δεν εχει σημασια,αλλα θα το πω: Hταν πολυ κακο,καθόλου ωραίο,ερασιτεχνίκο και άνευρο.Πραγματικά καταάβαινουμε τι δουλεια έπεσε και πως οντως η σκηνικη παρουσια στο Ροτερνταμ τελικα απεδωσε. Παρόλα αυτα δεν καταλαβα ποτε,γιατι επρεπε να τραβολογηθουν μεχρι την Βουλγαρια για να γυρισουν αυτο το κακο βιντεο και μαλιστα σε ενα φθηνιαρικο και μικρο στουντιο?Στην Ελλάδα δοξα τω θεω εχουμε πολυ ομορφα στουντιο και σκηνες, γιατι πηγαν στην Βουλγαρια???

    Απάντηση
  2. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Η Στεφανια ηταν συγκλο και η χορογραφια του Φωκα εξαιρετικη!
    Δε μπορω να αποφασισω αν τελικα το green screen ηταν καλη ιδεα, απο τη μια ισως χωρις αυτο η Στεφανια μπορουσε να παει τοπ 5, ισως απο την αλλη με το τρικ ξεχωρισε ( εστω και αν δεν πετυχε εντελως ) απο τα υπολοιπα ποπ female songs του διαγωνισμου.

    Απάντηση
  3. T.R
    T.R says:

    Poli kaliteri i emfanisi tis Stefanias sto Rotterdam para sto LoT. Avto apodikni oti akoma kai me ta lathi tou, to green screen to esose. An evgene etsi se kamia periptosi den tha erhotan 10th. Oso gia to El Diablo no comment. Kai avto an evgene etsi den tha pernouse kan. To esose o kathreftis, to el diablo on fire kai ta krosia pou prosthese i Silia Kritharioti sto forema lol.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευτυχώς που δεν έγινε ο διαγωνισμός μέσω LoT, ευτυχώς για πολλές χώρες ανάμεσα τους και η δική μας. Πάντως προσωπικά δεν είδα τρομερή αξιοκρατία και ισότητα καθώς υπήρχαν χώρες που είχαν και στα lot τα props τους ενώ άλλες που έκαναν κάποια πειράγματα στην φωνή του βασικού ερμηνευτή (βλ. Πολωνία ή Ρουμανία). Τέλος άλλες σκηνές έμοιαζαν φτωχές (βλ. Στάδιο στη Βουλγαρία) ενώ άλλες στα επίπεδα της κανονικής σκηνής (βλ. Σουηδία). Γενικά θα ήταν πολύ άδικο, και τώρα καταλαβαίνω πόσο αδικήθηκε η Αυστραλία.
    Στα του ελληνικού LoT, αξιοπρεπές με πολύ ανεμπνευστη χορογραφία όμως και προσωπική θα ήθελα 1-2 props έστω μια μικροκατασκευη ή έστω μια πιο ενδιαφέρουσα χορογραφία. Ευτυχώς (και) για εμάς έγινε κανονικά ο διαγωνισμός, παρά το αχρειαστο ρίσκο με το Green screen που τελικά δε βγήκε και στο 100%…Η Στεφανια όπως πάντα φωνάρα, κουκλάρα και άνετη επί σκηνής!
    Τέλος καλό όλα καλά, αν και όπως είπα έπεσε πολύ δουλειά για ένα αποτέλεσμα που δεν βγήκε στο 100% και ένα LoT πολύ πρόχειρο και ούτε κατά το μισό κοντά σε αυτό που παρουσίασε η ελληνική αποστολή στο Ρότερνταμ.
    Και του χρόνου με υγεία πάνω απ’όλα, επιστρέφοντας στην κανονικότητα και σε μια κανονική eurovision!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *