Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα Αυστρίας

Μετά την πρώτη πρόβα της Δευτέρας, ο Vincent Bueno θα ανέβει στη σκηνή του Ahoy Arena για τη δεύτερη τεχνική πρόβα. Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ο φετινός εκπρόσωπος της κεντροευρωπαϊκής χώρας ερμηνεύει τη δυναμική μπαλάντα Amen, για έναν έρωτα που δεν ήθελε να τελειώσει. Η πρώτη πρόβα είχε ολοκληρωθεί με ένα καλό αποτέλεσμα για την Αυστριακή συμμετοχή, η οποία μάλιστα φιγουράρει στην πρώτη θέση των στοιχημάτων στην κατηγορίας του νικητή των επιτροπών.

 

Η 2η πρόβα

Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιείται στα ίδια πλαίσια με την πρώτη. Στην αρχή άσπρο φως λούζει τον ερμηνευτή. Σκοτεινή ατμόσφαιρα μέχρι και τη γέφυρα του τραγουδιού όπου η σκηνή γεμίζει με πορτοκαλί φωτισμούς. Αργά και σταθερά ο Vincent διασχίζει τη σκηνή σαν πασαρέλα πάνω στην πλατφόρμα. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε σχέση με την πρώτη πρόβα. Ο Vincent φωνητικά ήταν σταθερός και η ερμηνεία θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επιτροπών. Η πρόκριση δε μοιάζει απίθανη.

https://youtu.be/qw5EAkKR5y0

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube. 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *