Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική προβα της Ρωσίας!

Η “μαμα” Ρωσία επέλεξε φέτος να στείλει μια πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή. Η Manizha έδειξε από τον εθνικό της τελικό κιόλας ότι έχει κάτι ξεχωριστό και σίγουρα άξιο προσοχής.  Η πρώτη της πρόβα ήταν κατά γενική ομολογία μεγάλη θετική έκπληξη .Το τεράστιο παραδοσιακό φόρεμα, η ρωσικη τέχνη αλλά και η δύναμη όλων των διαφορετικών αλλά ίσων γυναικών κάνουν αυτή την εμφανιση πραγματικά εντυπωσιακή.

Η δεύτερη πρόβα.

Μετά τη Σλοβενία σειρά έχει η Ρωσία να ανέβει στη σκηνή της Ahoy Arena. Η Manizha ξεκινάει την εμφανιση μέσα στην τεράστια κατασκευή- παραδοσιακό φόρεμα και έπειτα το πρώτο κουπλε βγαίνει από αυτή. Βλέπουμε να έχει αλλάξει αξεσουάρ στα μαλλιά της , ενω και οι χορευτές φορούν νέα ρούχα που μάλλον θα είναι και αυτά που θα δούμε την Τρίτη.

Τα διάφορα slogan και συνθήματα στο background κλέβουν την παράσταση ενώ η πιο συγκινητική στιγμή είναι όταν διάφορες γυναίκες τραγουδούν όλες μαζί το τραγούδι σαν zoom. Φωνητικά είχαμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στο τρίτο run προστέθηκαν και φλόγες στο τέλος που σίγουρα κλέβουν την παράσταση.

Σιγουρα η Ρωσία δεν αστειεύεται και θα έχει μια εύκολη πρόκριση την Τρίτη.

Αναμείνατε για το επίσημο βίντεο.

Manizha, Russia, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *