Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας!

Στη σκηνή ανεβαίνει ο Vasil από τη Βόρεια Μακεδονία, με το τραγούδι Here I Stand. Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του στη γειτονική μας χώρα, ο Vasil κατάφερε να διατηρήσει το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας του στο Ρότερνταμ. Η πρώτη πρόβα του ήταν φωνητικά άρτια και σκηνικά ενδιαφέρουσα, όμως δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και συγκέντρωσε αρνητικές κριτικές λόγω της σύγκρισης με τη σκηνική εμφάνιση της Dotter στο Melodifestivalen 2020, με αποτέλεσμα η πρόκριση της χώρας να μοιάζει δύσκολη, αν όχι ακατόρθωτη.

Η δεύτερη πρόβα

H δεύτερη πρόβα του Vasil δεν είχε διαφορές σε σχέση με την πρώτη. Κυριαρχεί το μαύρο και το χρυσό, ενώ βλέπουμε και ειδικά εφέ να προβάλλονται πάνω στον τραγουδιστή. Στο τέλος του τραγουδιού βγάζει το σακάκι του και αποκαλύπτεται το γιλέκο με τους καθρέπτες που αντανακλά το φως. Φωνητικά ήταν πολύ καλός αλλά ίσως λίγο κουρασμένος.

https://www.youtube.com/watch?v=LR2aKaL5yb0

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *