Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Δανίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα η Δανία. Οι Fyg og Flamme είναι ένα πολύ νεοσύστατο συγκρότημα που όμως έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα του. Το τραγούδι έχει πολλές επιρροές από αλλά δεκαετία,ενω είναι το πρώτο τραγούδι στα δανεζικα μετά από 24 χρόνια. Η πρώτη τους πρόβα, παρά τα όποια προβλήματα που είχε, ήταν αρκετά ικανοποιητική.  Τα 80s στοιχεία την κάνουν πολύ ευχάριστη ενώ τα φωτεινά χρώματα και τα έξυπνα πλάνα κλέβουν την παράσταση.

Η δεύτερη πρόβα.

Τελευταίοι στη σκηνή για σήμερα οι Fyg og Flamme οι οποίοι πραγματικά στήνουν ένα 80s παρτυ. Μια υπέροχη πολυχρωμια στη σκηνή που εκφράζει απόλυτα τη νοοτροπία της εποχής. Στη γέφυρα του τραγουδιού ο κεντρικός τραγουδιστής τρέχει προς την έξτρα σκηνή.  Φωνητικά είναι άψογοι όπως και χορευτικά.

Γενικα το καλύτερο κλείσιμο για αυτόν τον κατά τα άλλα αδύναμο Β’ Ημιτελικό. Ισως δούμε μια μεγάλη έκπληξη την Πέμπτη το βράδυ από τη Δανία!

Αναμείνατε για το επίσημο βίντεο.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *