Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελβετίας!

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού διαγωνισμού αναμφίβολα είναι η Ελβετία με τον Gjon Tears. Με μεγάλη πείρα σε μουσικούς διαγωνισμούς ο 22χρονος Gjon κατάφερε από πέρυσι να αγαπηθεί στο κοινό του διαγωνισμού, καθώς συγκαταλεγοταν στα φαβορί για τη νίκη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη φετινή του συμμετοχή. Η πρώτη του πρόβα είχε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς οι απαιτήσεις ήταν πολλές. Με ελάχιστες χορευτικές κινήσεις και πολλά δυνατα εναλλασσομενα πλάνα η δημιουργός της σκηνικης παρουσίασης Sasha Jean Baptiste θέλησε να αναδείξει το τραγούδι με τον πιο δυνατό τρόπο.

Η δεύτερη πρόβα.

Ο Gjon φοράει ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο στολισμένο με στρας. Είναι ανεβασμένος στην ειδική λευκή κατασκευή και ξεκινάει τη χορογραφία του. Τα πλάνα αλλάζουν συνέχεια και αποτυπώνουν άψογα τη σκηνική εμφάνιση. Στο δεύτερο ρεφρέν οι φωτισμοί γίνονται πιο έντονοι σε μαύρο και λευκό χρώμα, ενω στη γέφυρα γίνονται φούξια. Έπειτα η σκηνή γεμίζει καπνό και κλείνει με αυτόν.

Μια εξαιρετική ερμηνεία από τον Gjon, μια πολύ άνετη πρόκριση και σίγουρα Top10 για τον τελικό του Σαββάτου.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Η Sacha Jean Bastiste καταφερε να χαντακωσει τα δυο πιο μεγαλα φαβορι, Ελβετια και Μαλτα.
    Της το δίνω, θελει ενα ειδους ταλεντο για να το κανεις αυτο.
    Ugh. Φωκας και παλι Φωκας

    Απάντηση
  2. EuroVision
    EuroVision says:

    Κάθε χρόνο όποιο τραγούδι μου αρέσει το αναλαμβάνει η Σάσα και το καταστρέφει. Άντε και του χρόνου Σασούλα μου!

    Απάντηση
  3. Takis
    Takis says:

    Αν βάλει κάνεις το απόσπασμα στο mute πάντως, φαίνεται ότι ο Gjon προσπαθεί να ραπάρει. Δείχνει ότι δεν έχει πολύ άνεση με τις κίνησεις και το “χορό” και το αποτέλεσμα δημιουργεί μια αμηχανία. Κρίμα γιατί η φωνή του είναι απλά εξαιρετική και το τραγούδι προσφερόταν για μια πολύ ατμοσφαιρική παρουσίαση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *