Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ιρλανδίας!

Ακολουθεί η Ιρλανδία με τη Lesley Roy και το τραγούδι Maps. Η σκηνική παρουσίαση που σχεδίασε ο Fredrik “Benke” Rydman, ο άνθρωπος πίσω από την παρουσίαση του Heroes του Måns Zelmerlöw, περιλαμβάνει τοπία που μοιάζουν με σελίδες βιβλίου και είναι ενδιαφέρουσα αλλά μάλλον όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Στην πρώτη πρόβα υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με το εύρημα και η Lesley φωνητικά δυσκολεύτηκε.

Η δεύτερη πρόβα

Η δεύτερη πρόβα της Lesley ήταν αρκετά καλύτερη από την πρώτη, τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά. Το εύρημα με τα props που μεγεθύνονται και μοιάζουν με χάρτινα δάση, θάλασσες και βιβλία λειτούργησαν και φάνηκαν όμορφα, ωστόσο η εμφάνιση είναι αρκετά σκοτεινή, με το γκρι να κυριαρχεί, και σε ορισμένες στιγμές η Ιρλανδή τραγουδίστρια δυσκολεύεται φωνητικά. Η πρόκριση θα είναι δύσκολη.

Στο δεύτερο και στο τρίτο run τα εφέ λειτούργησαν ακόμα καλύτερα και η φωνητική απόδοση της Lesley βελτιώθηκε σημαντικά.

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *