Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Λετονίας!

Η Samanta Tina είναι μια από τις πιο εκρηκτικές περσονες του φετινού διαγωνισμού αναμφίβολα. Η αγάπη της για τη Eurovision είναι γνωστή, καθώς κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό και μετα την αναβολή του πέρυσι, η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να της κάνει απευθείας ανάθεση. Η πρώτη πρόβα της κινήθηκε στα ίδια πλαίσια με το βίντεο κλιπ. Τα κοστούμια έκλεψαν την παράσταση ενώ φωνητικά έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Η δεύτερη πρόβα.

Στη σκηνή του Ahoy Arena ανεβαίνει η Samanta Tina φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο κοστούμι. Οι χρωματισμοί κινούνται σε μωβ και χρυσα στοιχεία ενώ βλέπουμε και ένα εικονικό πυροτέχνημα στο δεύτερο ρεφρέν. Γενικά είναι πολύ στατικό και σίγουρα θα μπορούσε να έχει πιο έντονη χορογραφία και περισσότερη έμπνευση. Φωνητικά δεν αποδίδει καλα το τραγούδι και σίγουρα πριν την Ελβετία φαντάζει απίθανο να προκριθεί.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply
  1. Takis
    Takis says:

    Ειλικρινά θέλω να περάσει η Λετονία στον τελικό μόνο και μόνο επειδή η Samanta ήθελε τόσο πολύ να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Και είναι κρίμα γιατί πέρσι είχε, κατ’ εμέ, μια πολύ δυνατή συμμετοχή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *