Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Λιθουανίας!

Αρχή στις δεύτερες τεχνικές πρόβες του πρώτου Ημιτελικού κάνουν οι The Roop και η Λιθουανία. Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της χώρας και σίγουρα ένα από τα πιο ιδιαίτερα. Η πρώτη πρόβα τους χαρακτηριστηκε από μεγάλη ικανοποίηση και από τους ίδιους και από τους φανς. Η παρουσίαση ηταν αρκετά παρόμοια με αυτήν του εθνικού τελικού, ενω το μωβ και το μαύρο χρώμα επικρατούν στη σκηνή.

Η δεύτερη πρόβα. 

Αρχή λοιπόν για τη σημερινή μέρα κάνει η Λιθουανία και οι The roop. Καμία ουσιαστική αλλαγή σε αυτή τη δεύτερη πρόβα για τους λιθουανους που σίγουρα οι ιδιαίτερες χορευτικές φιγούρες και οι αστείες γκριμάτσες κάνουν την εμφάνισή πολύ δημοφιλή. Τα πλάνα είναι όλα πολύ κολακευτικά και στη γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε τον τραγουδιστή να κρατάει την κάμερα και να κινείται με αυτή.

Ο Vaidotas αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με την επιστροφή του καθώς στο πρώτο run έφυγε από τη θέση του και αναγκάστηκε να συνεχίσει χωρίς ακουστικό. Κατά τα άλλα μια πολύ καλή ερμηνεία και μια απόλυτα σίγουρη πρόκριση.

The Roop, Lithuania, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *