Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Μάλτας!

Την έκτη μέρα προβών ανοίγει η Destiny από την Μάλτα. Έπειτα από την δυναμική της πρώτη πρόβα η 18χρονη Destiny πρόκειται να εκτελέσει την δεύτερη με τον αέρα ενός εκ των φαβορί. Όλοι μας αναμένουμε να δούμε την πορέια της έπειτα και από την σημερινή μέρα καθώς με το πέρας της πρώτης πρόβας υποχώρησε στα γραφεία στοιχημάτων δίνοντας την πρώτη θέση στην Γαλλία και την Barbara Pravi, η οποία ακόμη δεν έχει ανέβει στην σκηνή του Ahoy Arena.

Η δεύτερη πρόβα

Η Destiny ξεκινά την δεύτερη τεχνική της πρόβα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές από την πρώτη. Έχει αλλάξει μονάχα το φόρεμα της και την θέση του ροζ έχει πάρει ένα αστραφτερό ασημί. Μαζί με τις τέσσερις χορεύτριες βρίσκεται κατα την έναρξη του τραγουδιού επάνω σε μία πλατφόρμα με τα πρώτα δευτερόλεπτα να είναι μόνη της στο πλάνο. Το ροζ κυριαρχεί και πάλι  στα led ενώ στα ρεφρεν εναλλάσσεται με κίτρινα χρώματα. Τηρώντας την χορογραφία που έχουμε δει, οι πέντε τους κατεβαίνουν από την πλατφόρμα στο δεύτερο ρεφρεν. Στην γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε εκρήξεις από κονφετί στο background με την εμφάνιση να παραμέμνει ιδιαίτερα δυναμική μέχρι το τέλος της. Φωνητικά η Destiny ήταν άψογη άγνωστο παραμένει όμως αν θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την πρώτη θέση στην οποία βρισκόταν πριν την πρώτη της πρόβα.

Στο δεύτερο run ειδαμε βροχή από φωτιές κατα την διάρκεια του φινάλε του τραγουδιού.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *