Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ρουμανίας!

Έτοιμη για να υλοποιήσει την δεύτερη της τεχνική πρόβα φαίνεται να είναι η νεαρή Roxen από την Ρουμανία. Με το τραγούδι Amnesia έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας άκουσμα της συμμετοχής. Ωστόσο, το άγχος της πρώτης πρόβας φαίνεται να την κατέλαβε και έτσι το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν ήταν το επιθυμητό για πολλούς. Η Roxen στην πρώτης της πρόβα ήταν μέτρια φωνητικά, ενώ ούτε σκηνικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Επομένως, η σημερινή πρόβα κρίνεται άκρως σημαντική για την Ρουμανία σε έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό!

Η δεύτερη πρόβα

Η σκηνή δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τα χρώματα και τα εφέ στα led. Η χορογραφία είναι επίσης ίδια, ίσως τρέχει λίγο λιγότερο προς το τέλος. Έχουν αλλάξει ελάχιστα τα πλάνα. Η Roxen δυσκολεύεται και πάλι φωνητικά, ήταν ωστόσο ελάχιστα καλύτερη απ’ότι την προηγούμενη φορά. Ως γενικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιητικό και θέτει σε κίνδυνο την πρόκρισή της.

eurovision.tv / Thomas Hanses

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *