Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Σλοβενίας!

Η Ana Soklič είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες φωνές του φετινού διαγωνισμού και αυτό μόνο την κάνει ξεχωριστή. Η πρώτη της πρόβα  χαρακτηριστηκε από επαγγελματισμο και καλαισθησία. Βροχή αστεριών, υδρόγειος αλλά και διάφορα τοπία μερικά από τα στοιχεία της εμφάνισης της. Και βέβαια η εξαιρετική της ερμηνεία που θα λατρέψουν οι επιτροπές.

Η δεύτερη πρόβα.

Η εντυπωσιακή Ana Soklič ανεβαίνει στη σκηνή και μας δίνει μαθήματα φωνητικού υπερθεαματος.  Κατά τα άλλα η σκηνική παρουσία είναι ίδια με αυτή της πρώτης πρόβας με εντυπωσιακό background και όμορφα κοντινά πλάνα.

Στο σημείο της γέφυρας που έρχεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής φαίνεται ακομη λίγο άβολο αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Πραγματικά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τύχη της χώρας την Τρίτη το βράδυ σε αυτό τον δύσκολο Ημιτελικό. Σίγουρα οι επιτροπές θα το αγαπήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=iSLXIj9RBko

Ana Soklič, Slovenia, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *