Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Σουηδίας!

Μέσα από το “γολγοθα” του Melodifestivalen η Σουηδία επέλεξε για φέτος τον 19χρονο Tusse. Έναν υπερταλαντουχο καλλιτέχνη που παρά το μικρό της ηλικίας του παρουσιάζει ενα άκρως επαγγελματικό προφίλ. Η  πρώτη του τεχνική πρόβα  ήταν παρόμοια με αυτή του εθνικού τελικού, με την εξαίρεση ότι ο ίδιος επέλεξε να αλλάξει ενδυμασία. Παρά το θέμα που ανακοίνωσε ο ίδιος ότι αντιμετωπίζει με τις φωνητικές του χορδές, η ερμηνεία του ήταν πολύ σωστή και καθησυχασε αρκετά τους υποστηρικτές του.

Η δεύτερη πρόβα. 

Ο Tusse ανεβαίνει στη σκηνή με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Φοράει ένα κόκκινο σατέν αμάνικο κοστούμι και μαύρα γάντια στολισμένα με μπριγιάν. Η όλη εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη πρόβα αν και κάποια πλάνα θέλουν δουλειά ακόμη. Το εφέ με τον πολλαπλασιασμο των χορευτών είναι εντυπωσιακό.

Η φωνή του είναι αρκετά καλύτερη από την πρώτη πρόβα και φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπιζε.

Το τρίτο run δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί,καθώς η σουηδική αποστολή δεν ήταν ικανοποιημένη από τα πλάνα.

Σίγουρα μια άνετη πρόκριση για τη Σουηδία που όμως δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει από το κοινό στον τελικό.

Tusse, Sweden, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *