Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα του Άγιου Μαρίνου!

Σειρά έχει η Senhit με το Adrenalina. Η εκπρόσωπος του κρατιδίου του Αγίου Μαρίνου όπως φαίνεται θα διεκδικήσει επάξια την καύτερη θέση της χώρας της στον θεσμό της Eurovision. Το τραγούδι έχει δημιουργήσει μεγάλο hype στους fans και η πρώτη πρόβα έδειξε ότι υπάρχει η άνεση και η διάθεση που αυτό απαιτεί στην σκηνή. Με επιρροές από το videoclip της η Snhit φέρνει ένα θεάμα κατάλληλο για το άνοιγμα του δεύτερου ημιτελικού, ενώ αναμένουμε με αγωνία για το αν θα δούμε τον διάσημο ράπερ FloRida στη σκηνή, όπως μαρτυρούν τα led στο background.

Η δεύτερη πρόβα

Η Senhit ξεκινάει όπως στην πρώτη πρόβα σε μία κινούμενη πλατφόρμα φορώντας μία μάσκα, στην οποία σήμερα έχει τοποθετήσει ερωτηματικά με το όνομα του FloRida που όλοι αναμένουμε να δούμε στην σκηνή. Ωστόσο, ούτε σήμερα θα τον δούμε καθώς εμφανίζεται ο ίδιος ράπερ με την πρώτη τεχνική πρόβα. Το μπλε και το κόκκινο κυριαρχούν στην σκηνή ενώ η Senhit με τους 4 χορευτές έχουν πολύ ενέργεια και αυτό φαίνεται. Είναι ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσε να ανοίξει ο δεύτερος ημιτελικός. Η Senhit είναι αρκετά άνετη και εξοικοιωμένη με την χορογραφία. Το τραγούδι κλείνει με τον σχηματισμό του ονόματος της και του ονόματος του τραγουδιού με μεγάλα γράμματα στην led οθόνη. Φωνητικά ήταν πολύ καλή και θα πάει μάλλον για την καλύτερη θέση της χώρας της στο διαγωνισμό.

Στο 3ο run βλέπουμε φωτιές κατά την διάρκεια του τραγουδιού.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *