Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα του Βελγίου!

Σειρά έχει η δεύτερη πρόβα για το επιτυχημένο συγκρότημα από το Βέλγιο. Οι Hooverphonic είναι ίσως οι πιο καταξιωμένοι καλλιτέχνες του φετινού Διαγωνισμού. Εκπροσωπούν το Βέλγιο με μια ατμοσφαιρική μπαλάντα που ονομάζεται The Wrong Place. Η πρώτη τους πρόβα χαρακτηρίστηκε  απλή αλλά ταυτόχρονα και ιδιαιτέρως ξεχωριστή. Καθώς οι σκοτεινοί φωτισμοί αλλά και τα άρτια φωνητικά άφησαν καλές εντυπώσεις ,το συγκρότημα ανεβαίνει ξανά στην σκηνή του Ρότερνταμ για την δεύτερη τεχνική τους πρόβα και για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Η δεύτερη πρόβα

Η εμφάνιση των Hooverphonic είναι το ίδιο ατμοσφαιρική όσο και στην πρώτη τους πρόβα. Τα μέλη είναι στις ίδιες θέσεις, ενώ έχουν κρατήσει και τα ίδια εφέ στα led όπως τα εκφραστικά ματιά της τραγουδίστριας που προβάλλονται από πίσω της. Έχουν αλλάξει μερικά πλάνα τηλεοπτικά, χωρίς να είναι ιδιαίτερα αισθητή η διαφορά. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να είναι άψογη φωνητικά.

Hooverphonic, Belgium, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *