Eurovision 2021: Η Ουκρανία παραμένει η μοναδική χώρα που δεν έχει αποκλεισθεί ποτέ!

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision σταμάτησε το ρεκόρ της Αυστραλίας, που από το 2015 όταν και πρωτοεμφανίστηκε στον θεσμό, μετρούσε μόνο προκρίσεις. Η μοναδική χώρα πλέον που δεν έχει αποκλεισθεί ποτέ είναι η Ουκρανία!

Η ζωντανή εμφάνιση των Go_A με το Shum τους εκτόξευσε στα στοιχήματα και τα προγνωστικά. αφού η Ουκρανία είναι πλέον τέταρτο φαβορί για νίκη στον τελικό του Σαββάτου. Το βίντεο με την εμφάνιση τους στο YouTube έχει μέσα σε λίγες ώρες περίπου 600.000 προβολές, ενώ οι χρήστες στο Twitter έβαλαν στις τάσεις πολλών χωρών, την πραγματικά εντυπωσιακή τους ερμηνεία.

Αδιαμφισβήτητα σε επίπεδο εντυπώσεων ήταν ο μεγάλος νικητής του Πρώτου Ημιτελικού.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Εν τω μεταξύ κάνω ζάπινγκ στα πρωϊνάδικα…
    Είναι διασκεδαστικό και παράλληλα θλιβερό να βλέπεις χρόνια τώρα τους πανελίστες να θάβουν οτιδήποτε αποκλίνει από το μπετοναρισμένο, mainstream pop γούστο τους.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Κάτι τέτοιους τους φωνάζουν να στελεχώνουν τις επιτροπές. ‘Ηδη ακούγεται ως φήμη ότι πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής είναι γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Εδώ πριν από λίγα χρόνια είχαν για μέλος της επιτροπής τον Ουγγαρέζο! Ποιον; Τον Ουγγαρέζο (ως ειδήμονα να φανταστώ). Οπότε, τίποτα δε με εκπλήσσει πλέον.

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ξεκάθαρα το φετινό dark horse.
    Απολύτως δίκαιη η εκτόξευση και νομίζω θα τερματίσει πολύ ψηλά. Η εμφάνιση ήταν τρομερή!! Η Ουκρανία από 16η πριν τις πρόβες τώρα βρίσκεται 4η!! Νομίζω πρέπει να παραδώσει μαθήματα staging σε πολλές χώρες…
    Δύσκολο ως ακατόρθωτο κάποια χώρα του β ημιτελικού να κάνει κάτι ανάλογο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *