Eurovision 2021: Η πρώτη τεχνική πρόβα του Ισραήλ!

Σειρά έχει το Ισραήλ με την ταλαντούχα Eden Alene και το τραγούδι Set Me Free. Η 21χρονη Eden κέρδισε το περσινό talent show HaKokhav HaBa προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision 2020. Φέτος της δώθηκε δεύτερη ευκαιρία αυτή τη φορά μέσω εθνικού τελικού όπου επιλέχθηκε το τραγούδι της. H Eden έχει καταγωγή από την Αιθιοπία.

Η πρόβα

Η Eden πολύ άνετη στη σκηνή. Φοράει ασπρόμαυρο ρούχο και περιβάλλεται από 5 άντρες χορευτές επίσης ντυμένους στα ασπρόμαυρα. Τα φώτα και το φόντο θυμίζουν δεκαετία 80. Δυσκολεύεται λίγο στην ψηλή νότα. Στη συνέχεια βλέπουμε αλλαγή ρούχου, όπου μένει με ένα αποκαλυπτικό μάυρο φόρεμα αλλά και αλλαγή μαλλιού που αποκτά ένα εντυπωσιακό χτένισμα! Με λίγη δουλειά το βλέπω να πάει καλύτερα από όσο περιμένουν οι περισσότεροι. Λόγω προβλήματος στην πρόβα με την αλλαγή του ρούχου έγινε μια παραπάνω προσπάθεια όπου ήταν πολύ βελτιωμένη φωνητικά!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν και το τραγούδι μου αρέσει θεωρώ την πρόβα του Ισραήλ κάπως “χλιαρή”. Φωνητικά στο απόσπασμα ακούγεται καλή, αλλά δεν ακούσαμε τις κορώνες να δούμε πόσο καλή ήταν, αν όντως ήταν. Το staging οκ, όπως και τα ρούχα βγάζει μια ενέργεια η χορογραφία αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι αρκετό για ένα καλό πλασάρισμα. Στον τελικό ναι, πιθανότατα θα βρεθεί, αν και νομίζω θα ζήσουμε ντεζαβού 2018 με τουλάχιστον 2-3 συμμετοχές φαβορί για πρόκριση στο τέλος να μένουν εκτός. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Το ταγούδι δεν με τρελαίνει αλλά δεν με χαλάει κιόλας, καθαρά μετά το ριβάμπ γιατί πριν δεν το μπορούσα. Μ’ αρέσει η ενέργεια που βγάζει το στήσιμο που εχουν ετοιμάσει. Φωνητικά δεν πρόκειται να εχει κανενα απολυτως πρόβλημα την άλλη Τρίτη. Εχει φωνάρα και το εχει αποδείξει άπειρες φορες. Λογικό στις πρόβες να δοκιμάζουν πράγματα και να κρατανε δυνάμεις. Είναι οι πρώτες πρόβες άλλωστε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *