Eurovision 2021: Η σειρά ανακοίνωσης της βαθμολογίας!

Ένα από τα βασικά στοιχεία του διαγωνισμού κάθε χρόνο, είναι η σειρά ανακοίνωσης της βαθμολογίας. Τα τελευταία χρόνια οι διοργανωτές διαμορφώνουν την σειρά ανακοίνωσης των βαθμολογιών κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η αγωνία για τον νικητή να παρατείνεται μέχρι το τέλος. Η σειρά ανακοίνωσης λοιπόν των αποτελεσμάτων μας δίνει ίσως μία πρόγευση των χωρών που θα πρωταγωνιστήσουν στην βαθμολογία. Βέβαια φέτος τα όποια συμπεράσματα ίσως να είναι λίγο αυθαίρετα, αφού τα δύο μεγάλα φαβορί είναι η Ιταλία και η Γαλλία, δύο χώρες που δεν έχουν περάσει από το σκόπελο των ημιτελικών για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Η σειρά λοιπόν που οι 39 χώρες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών είναι η εξής:

1. Ισραήλ

2. Πολωνία

3. Άγιος Μαρίνος

4. Αλβανία

5. Μάλτα

6. Εσθονία

7. Βόρεια Μακεδονία

8. Αζερμπαϊτζάν

9. Νορβηγία

10. Ισπανία

11. Αυστρία

12. Ηνωμένο Βασίλειο

13. Ιταλία

14. Σλοβενία

15. Ελλάδα

16. Λετονία

17. Ιρλανδία

18. Μολδαβία

19. Σερβία

20. Βουλγαρία

21. Κύπρος

22. Βέλγιο

Ακολουθεί διαφημιστικό διάλειμμα, στη διάρκεια του οποίου η Edsilia συνομιλεί με τον διαγωνιζόμενο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των κριτικών επιτροπών και η Nikkie με αυτόν που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μετά το διάλειμμα, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτροπών συνεχίζεται με την Chantal και τον Jan στην κεντρική σκηνή.

23. Γερμανία

24. Αυστραλία

25. Φινλανδία

26. Πορτογαλία

27. Ουκρανία

28. Ισλανδία

29. Ρουμανία

30. Κροατία

31. Τσεχία

32. Γεωργία

33. Λιθουανία

34. Δανία

35. Ρωσία

36. Γαλλία

37. Σουηδία

38. Ελβετία

39. Ολλανδία

 

Σας υπενθυμίζουμε πως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των κριτικών επιτροπών θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τηλεοπτικού κοινού, που θα διαμορφώσουν το υπόλοιπο 50% του τελικού αποτελέσματος.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Ένα πρόχειρο συμπέρασμα μου από την παραπάνω σειρά ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είναι ότι Γαλλία & Μάλτα πήγαν πολύ καλά στις επιτροπές ή για να το πω αλλιώς Γαλλία & Μάλτα πήγαν καλύτερα από την Ιταλία.

    Απάντηση
    • RockingRomance
      RockingRomance says:

      Ναι αλλά η σειρά αυτή δεν διαμορφώθηκε από σήμερα το βράδυ ; Δηλαδή πριν Μμμμ ήταν στη διαδικασία της πρόβας των επιτροπών πριν καταμετρηθούν οι ψήφοι τους .

      Απάντηση
      • RockingRomance
        RockingRomance says:

        Επειδή για κάποιο λόγο τα έγραψα λίγο χάλια . Εννοώ , αυτή η σειρά βγήκε μετά τους ημιτελικούς και έγινε πρόβα σήμερα κατά τη διάρκεια της πρόβας των επιτροπών , άρα πως είναι δυνατόν να γνώριζαν το πως ψήφισαν ;

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *