Eurovision 2021: Η Jury Rehearsal του Δεύτερου Ημιτελικού! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Η πρόβα των κριτικών επιτροπών για τον Δεύτερο Ημιτελικό ξεκινά και το πρώτο βήμα για την πρόκριση της Stefania στον τελικό του Σαββάτου, περνά από την σημερινή βραδιά.

Με πολλές ελπίδες και αισιοδοξία, συμμετέχει η Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Παρά τα προβλήματα στην μεσημεριανή γενική πρόβα, η ελληνική αποστολή είναι σίγουρη ότι η Stefania θα λάμψει στην σκηνή και θα προκριθεί εύκολα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

17 χώρες συμμετέχουν στον Δεύτερο Ημιτελικό, έχοντας ταυτόχρονα και δικαίωμα ψήφου. Μαζί τους θα ψηφίσουν και οι κριτικές επιτροπές από την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γαλλία. Έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον σε αυτόν τον ημιτελικό, αφού εκτός από την συμμετοχή μας, μία εκ των καλεσμένων της βραδιάς είναι η μοναδική Έλενα Παπαρίζου.

Καθίστε αναπαυτικά και απλά ανανεώνετε την σελίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον ελληνικό σχολιασμό της πρόβας, από τo Live στην σελίδα μας στο Facebook ή τον αγγλικό σχολιασμό στο YouTube, από την σελίδα των Eurovision Buddies.

Για να δείτε όλα όσα συνέβησαν στην μεσημεριανή πρόβα, ανατρέξτε στο σχετικό μας άρθρο.


ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ο Flo Rida είναι στην σκηνή μαζί με την Senhit και σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι από την μεσημεριανή, πρώτη τους κοινή πρόβα. Μεγάλο χειροκρότημα στην αρένα και ένας σίγουρος φιναλίστ!

ΕΣΘΟΝΙΑ

Ο Uku είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και σίγουρα η φωνή του, πέρα από την εμφάνισή του, είναι τα δυνατά του χαρτιά για την ομολογουμένως πολύ δύσκολη πρόκριση. H καλύτερη ερμηνεία του Uku, θα είναι νομίζω ψηλά στην βαθμολογία των κριτικών επιτροπών.

ΤΣΕΧΙΑ

Ο Benny Cristo είναι superstar στην χώρα του και πραγματικά ένας από τους πιο προσιτούς και ευγενικούς φετινούς συμμετέχοντες. Πολύ καλός φωνητικά για μία ακόμα φορά. Δυστυχώς το τραγούδι τον αδικεί…

Προστέθηκε ένα κενό μεταξύ της συμμετοχής της Τσεχίας και της Ελλάδας, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ! ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ. Απίστευτα πλάνα και μια Stefania στο 100%. Ερχόμαστε δυνατά στον τελικό!

ΑΥΣΤΡΙΑ

Δυστυχώς το ότι εμφανίζεται αμέσως μετά την δική μας συμμετοχή σίγουρα δεν τον ευνοεί. Βέβαια είναι ένα τραγούδι που πιθανότατα θα έχει απήχηση στις κριτικές επιτροπές.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Mε 80ς διάθεση και ο Rafal από την Πολωνία, ο οποίος δυστυχώς για τον ίδιο δεν έχει καν την απήχηση της χώρας του. Δύσκολα θα τον δούμε το Σάββατο. Αρκετά διεκπεραιωτικός σήμερα νομίζω.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Πολύ βελτιωμένη και η Natalia Gordienko σε σχέση με τις αρχικές πρόβες, ενώ και τα φωνητικά με την βοήθεια φυσικά της Βικτώριας Χαλκίτη ακούγονται άψογα!

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Μέσω βίντεο διαγωνίζεται η Ισλανδία, αφού όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι Ισλανδοί δεν θα τραγουδήσουν ζωντανά στην σκηνή του διαγωνισμού καθώς έχει βρεθεί θετικό μέλος του συγκροτήματος. Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η επίδραση του παραπάνω στην τύχη της συμμετοχής. Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τους Ισλανδούς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

ΣΕΡΒΙΑ

Μία ακόμα δυναμική συμμετοχή, που δυστυχώς όμως οι Hurricane δεν ήταν συγχρονισμένες ούτε σήμερα. Το κοινό πάντως αντιδρά θερμά και σε αυτό το τραγούδι.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Το πιο αδιάφορο τραγούδι του φετινού διαγωνισμού. Η Γεωργία θα επιστρέψει σίγουρα την Παρασκευή.

ΑΛΒΑΝΙΑ

Η Anxhela Peristeri γεμίζει την σκηνή για μία ακόμα φορά. Θα την δούμε σίγουρα και το Σάββατο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ένα τραγούδι που ενώ αρχικά δεν έπεισε, εδώ στις πρόβες βρήκε πολλούς υποστηρικτές. Πιθανόν θα προκριθεί. Μια αισθαντική εμφάνιση, γεμάτη συναίσθημα.

Στο σημείο αυτό βλέπουμε την Έλενα Παπαρίζου και το βίντεο που έχουν ετοιμάσει για αυτήν οι διοργανωτές.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ένα από τα φαβορί του ημιτελικού και μία πραγματικά πολύ όμορφη εμφάνιση. Η Victoria μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την νίκη, με αυτό το εσωτερικό τραγούδι, αφιερωμένο στον πατέρα της.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Το δεύτερο ροκ κομμάτι του φετινού διαγωνισμού, που δυστυχώς έπεσε μπροστά στον τυφώνα Maneskin. Θα περάσει νομίζω τελικό, αλλά δεν θα έχει μεγάλη τύχη εκεί.

ΛΕΤΟΝΙΑ

Με αρκετά φωνητικά προβλήματα η ερμηνεία της Samanta Tina, για ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Ένα τραγούδι που είτε το λατρεύεις, είτε το μισείς.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Φοβερή φωνή από τον Gjon’s, με μία όμως σκηνική παρουσία που έχει διχάσει. Εντούτοις παίρνει μεγάλο χειροκρότημα από την αρένα.

ΔΑΝΙΑ

Ταξιδεύουμε και πάλι πίσω στα 80ς. Είναι αρκετή η τελευταία θέση εμφάνισης για την Δανία για να τους δούμε στον τελικό; Πιθανόν…

Ποια τραγούδια πιστεύετε θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό;

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

66 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Καλησπέρα σε όλους. Η 10αδα μου με σειρά προτίμησης από αυτόν τον ημιτελικo με σειρά προτίμησης:
    12. Φινλανδία
    10. Ισλανδία
    08. Ελλάδα
    07. Πορτογαλία
    06. Ελβετία
    05. Βουλγαρια
    04. Σερβια
    03. Τσεχία
    02. Αλβανία
    01. Δανια

    Ποιες χωρες πιστεύω θα περάσουν με τυχαία σειρα
    Ελβατία, Βουλγαρια, Ισλανδια, Ελλαδα, Αγιος Μαρινος, Φινλανδια, Πορτογαλία, Σερβια, Αλβανια

    Απάντηση
      • Thisaintourlastdance
        Thisaintourlastdance says:

        Ενας δημοσιογραφος εγραψε αυτο:
        Vocally perfect as ever from Stefania. I’d argue Greece might have a good call for another run given some issues with chroma-key effect. I’ve seen it work better. Still a distinctive concept which is hard to appreciate with a massive watermark on screen.

        Απάντηση
          • Μary
            Μary says:

            Είστε με διαφορα το καλυτερο και ακριβεστατο σαιτ για την γιουροβιζιον!Σας ευχαριστουμε!!!!

          • KP
            KP says:

            Συγνώμη αλλά γιατί μας λέτε ψέματα; Έχει διαρρεύσει η εμφάνιση της Στεφανίας όπως θα την δούμε οι τηλεθεατές και ήταν αρκετά άσχημη η εικόνα. Το green screen δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα οι χορευτές να φαίνονται με τις μαύρες σκιες τους; Που είδατε το άψογα;

  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω έχω πάθει σοκ από τη φωνάρα της παρα τα 18 της χρόνια, είδα επίτηδες το live streaming των wiwibloggs και escunited και πραγματικά μέχρι και εκείνοι είπαν από καλά ως εξαιρετικά σχόλια… Συγκεκριμένα οι κοπέλες στο wiwibloggs αν άκουσα καλά είπαν ότι παρά τα τεχνικά θέματα στη μεσημεριανή πρόβα τώρα το έσκισε και ότι το green screen δουλεύει εξαιρετικά!!! Οι άλλοι αναφέρθηκαν και σε κάτι σκιές που φάνηκαν λίγο (λες και θα κάθεται ο μέσος θεατής με το μικροσκόπιο)
    Νομίζω ο ημιτελικός είναι διαδικαστική διαδικασία, η πρόκριση είναι εύκολη για εμάς και άλλες 3-4 χώρες.Εύχομαι και ελπίζω ότι αύριο και κυρίως στο τελικό του Σαββάτου η Στεφανία θα μαγέψει και θα πάει πολύ καλά γιατί της αξίζει!
    Μπράβο!! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!!

    Απάντηση
  3. C.G
    C.G says:

    ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα και από την Έμμα του wiwiblog που την έχετε ευαγγέλιο όταν είπε κατι που δεν της αρεσε ακόμα και από το ESCUnited που κρέμεστε από τα χείλη τους.

    Απάντηση
  4. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Το oneurope εγραψε αυτο. Εχει καμια βαση αληθειας ? Λέει οτι δεν είδαμε καποια πραγματα στις προβες να διορθώσουμε.Και κάτι ότι στην αρχή ήταν λίγο ασταθής η Ελληνίδα.

    ”Stefania fell off one of the high notes at the beginning of the song and the backing dancers green screen still doesn’t look right as they cant get their shadows erased correctly and they are very noticeable and the dancer at the bottom right of screen is covered by the step again and it is almost as like no one has noticed this in rehearsal”.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Καλά πότε πρόλαβαν και τα είδαν όλα αυτά? Εγώ που το άκουσα μια χαρά το είπε. Τώρα απο τους wiwi που είδα δεν ανέφεραν κάτι, αν ο άλλος κάθεται και ψάχνει το κάθε pixel της οθόνης τι να πω, ας το κάνει!

      Απάντηση
  5. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ελπιζω ολο και περισσοτερο να κληρωθουμε στο δευτερο μισο, εχω ενα feeling οτι αν τραβηξουμε πρωτο θα μας βγαλουν πρωτους για να μην υπαρχουν θεματα με το green screen απο προηγουμενες εμφανισεις στη σειρα οπως με την Εσθονια τωρα

    Απάντηση
  6. John T.
    John T. says:

    οι escunited ειπαν οτι υπηρχαν καποιες σκιες ….. καλο δεν θα ακουσουμε ποτε απο αυτους…. μια χαρα νομιζω πηγε , φωνητικα το εσκισε, αν ηταν υπηρχε λαθος τεχνικο θα το ξαναελεγε , οποτε ολα καλα θα πηγαν….ελπιζω να γραφει ωραια στην τηλεοραση αυριο!!! εσεις τι λετε;

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Καποιες σκιουλες θα υπαρχουν, δεν λενε ψεματα οι escunited, το λενε και αλλοι, θα υπαρχουν και αυριο, δεχθειτε το.
      Υπαρχουν δυο βασικοι κανονες για τη σωστη λειτουργια του green screen: εντελως ομοιομορφος φωτισμος και να σαι καποια μετρα μακρια απο τη green screen, μονο ετσι δε δημιουργουνται σκιες. Δυστυχως αυτα δεν ειναι δυνατον να ακολουθηθουν απολυτα στη performance, γιαυτο καποιες σκιουλες θα υπαρχουν. Το αισιοδοξο ειναι οτι μαλλον δεν θα ενοχλησουν κανεναν τοσο πολυ και οτι το συνολικο package ειναι δυνατο!

      Απάντηση
  7. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Πραγματικά ποσό χειρότερο μπορεί να γίνει το Ελληνικό fandom
    Ξέρετε από ότι escunited κάθε χρόνο έχει πρόβλημα με την Ελλάδα με ότι και να στείλει και καθίστε ακόμα και το ακούτε, το θέμα είναι ότι κρατάτε μόνο αυτό που κάνει αρνητική κριτική και ξεχνάτε τους άλλους που λένε καλά, αλλά ναι ξέχασα πάντα τα κακά λίγα λόγια είναι τα σωστά
    Μετά ρωτάμε γιατί δεν τα πάμε καλά, πως να τα πάμε αφού εμείς οι ίδιοι δεν υποστηρίζουμε την συμμετοχή μας

    Απάντηση
    • Μιχαλης
      Μιχαλης says:

      Φιλέ σε παραδεχομαι την ίδια αποψη έχω για εσένα και ποιο πολύ μου την σπαει που καθονται μερικοί και αντί να υποστηρίζουν την χώρα τους και στην προκειμενη περιπτωση την ελλαδα καθονται και την κατακρινουν.Και επίσης το άλλο που με ενοχλεί είναι οτι μερικοί στηρίζουν περισσοτεροι αλλη χώρα απο την δική μας πχ την κυπρο οτι και να έχει τώρα τα τελευταια χρόνια δηλαδή προβλήματα σκηνης φωνητικά κτλπ δεν την κρίνουν καθόλου και εγώ στηρίζω την κυπρο και σαφως θέλω να πάει καλά δεν είναι αυτό αλλά είναι πολύ ενοχλητικό να μην στηρίζουν την ελλαδα ειτε καλη ή ειτε όχι τόσι καλη σκηνική παρουσια έχουμε

      Απάντηση
      • Eurovision μόνο
        Eurovision μόνο says:

        Πέρα από αυτό
        Σήμερα υπήρξε πρόβλημα στην πρόβα και όλοι πέσανε πάνω ( θα περνούσαμε οριακά, θα βγούμε τελευταίοι στον τελικό, αν περάσουμε, ανεπίτρεπτο να υπάρχουν λάθη,
        Εγώ προχθές που είχαν οι Ρουμανία και η Ουκρανία γράψανε ( αχ τι κρίμα ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να πάνε όλα καλά)
        Ενώ για εμάς ούτε μια ευχή ούτε αυτό ούτε ένα ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα

        Απάντηση
  8. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    Οι Ιρλανδοι εγραψαν θετικα για την προβα μας τωρα

    ”Stefania oozes confidence, her vocals are damn impressive and this performance is sure to be a favourite with the voting public”

    Απάντηση
  9. HGM
    HGM says:

    Ρε παιδιά, για να καταλάβω. Αυτές οι σκιές που αναφέρονται κάποιοι youtuber, αφορούν το μέρος που είδαμε και στο κλιπ της second rehearsal? Δηλαδή στο πρώτο ρεφρέν? Γιατί εάν το συνολικό αποτέλεσμα είναι καλό, προσωπικά δεν νομίζω αυτή η μικρή λεπτομέρεια να επηρεάσει σε εκείνο το σημείο.

    Απάντηση
  10. MARIA
    MARIA says:

    καλησπέρα παιδιά…κι εγώ πιστεύω ότι θα δούμε λίγες σκιές αύριο αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό από την στιγμή που οι χορευτές κινούνται έντονα…μόνο άμα κάθονταν ακίνητοι θα ήταν άψογο. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το απόσπασμα που είδαμε στην δεύτερη πρόβα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό στην όλη μας εμφάνιση,τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα και θα καλύψουν αυτές τις λίγες σκιές που λογικά θα φανούν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι δημοσιογράφοι στο press room που το έχουν δει όλο το βγάζουν πρώτο. Πολύ πιθανό να κάνουμε την έκπληξη και να πάμε πολύ ψηλά, αν και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Απλά βλέπω πολλές ανατροπές φέτος στα προγνωστικά.

    Απάντηση
  11. Mary
    Mary says:

    Αγαπητοί, οι escunited είναι γενικά ειρωνικοί,αι ναι εχουν ενα θεματακι εναντι της Ελλαδας γιατι τους την ”λενε” συχνα οι ελληνες στο τσατ. Αντικειμενικά μιλώντας, αυτα που βλεπουν τα μεγενθυνουν. Οι wiwibloggs ακρως καλύτεροι.Βαστατε γερά, έχουμε καλη συμμετοχή!

    Απάντηση
    • John Kou.
      John Kou. says:

      Βλέπω τα σχόλιά σου και πραγματικά, αυταπατάσαι. Οι ESCUnited αυτό που βλέπουν, κρίνουν, οι wiwibloggs αποθεώνουν τα πάντα… κράτα μικρό καλάθι γιατί θα απογοητευτείς στο τέλος.

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις πιο σωστες λέξεις. Δεκτο να εχεις αποψη και να πιστευεις αυτο που λενε, αλλα το αν εχω αυταπατες,ασε με να το ξερω καλυτερα. Κι επειδη δεν μιλαω ετσι, την εμφανιση την ειδα ολοκληρη προ ολιγου, είναι εξαιρετικη. Και δεν ειμαι και η μονη που λεει για τους συγκεκριμενους οτι ειναι λιγο ειρωνικοι με την Ελλαδα,οχι γιατι εχουν κατι με την χωρα, αλλα γιατι οι ελληνες φαν τους την λενε συνεχως στο τσατ.Οποτε κρατα τις αυταπατες για τον εαυτο σου.

        Απάντηση
      • Μary
        Μary says:

        Οσο για τους wiwibloggs,κανεις λαθος, δεν αποθεωνουν τα παντα,απλως ειναι γενικα πιο χαροποι.Απο εκει και περα, για πες μου με ενα επιχειρημα,εσυ γιατι κατηγορεις τους wiwibloggs?Μηπως εσυ αυταπατασαι?Τους ξερεις απο κοντα? Ειμαι βεβαια οτι οχι.Οπως δεν ξερω εγω τους αμερικανους,αλλα τοσο κι εσυ δεν ξερεις τους wiwibloggs…..συνεπως εσυ γιατι εκφερεις αποψη για τους wiwibloggs κι εγω που εκφερω για το escunited εχω αυταπατες? Για απαντα με επιχειρηματα και ασε τις εξυπναδες. Επισης εχω να σου μιλησω για το eurovoxx στο youtube οπου και αυτοι λενε πολυ καλα λογια….και αυτοι αυταπατες εχουν? Προφανως εισαι απο τους ορισμενους που εισαι μεσα στον αρνητισμο και την γκρινια.

        Απάντηση
        • John Kou.
          John Kou. says:

          Επειδή είδα το livestream των ESCUnited είπαν αρκετά θετικά σχόλια και είπαν και το σχόλιο με τις σκιές το οποίο, ας μη γελιόμαστε, ήταν ένα πρόβλημα που φαινόταν ολοφάνερα. Διαφορετικά, και κουνιόντουσαν στο τραγούδι και είπαν και για τη φωνή της – μια πολύ αντικειμενική άποψη. Το ότι σχολίασαν κάτι ολοφάνερο δεν σημαίνει ότι κράζουν ή ότι κάτι έχουν μαζί μας. Αν κάνουμε λάθη, τι να γίνει? Να μην σχολιαστεί? Τους έλληνες φανς να ακούς που είναι μπούληδες σε όποιον δεν αποθεώνει κυριολεκτικά τη συμμετοχή (τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου δηλαδή κάθε χρόνο) και θα αυταπατάσαι. Οι wiwibloggs σε κάθε συμμετοχή κοιτάνε πως ντύθηκε κλπ. Και ποιές εξυπνάδες? Επειδή σου είπα να κρατήσεις μικρό καλάθι? Αφού μάθαμε ότι στην πρόβα των επιτροπών έγιναν λάθη, τι να πώ? Ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μην τα προσέξουν? Για αυτό είναι εκεί, για να κρίνουν συνολικά το πακέτο. Και είτε σου αρέσει είτε όχι, λάθη έγιναν που πολύ πιθανόν οι επιτροπές να τιμωρήσουν.

          Απάντηση
          • Μary
            Μary says:

            Μπορείς να έχεις την αποψη σου.Σεβαστη. Το εαν εχω αυταπατες ασε να το ξερω καλυτερα.Δεν ειμαι η μονη που λεει οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ειρωνικοι με την Ελλαδα.Αλλα προφανως εχεις τους λογους σου που απο ολους οσοι εγραψαν το ιδιο με εμενα πιο πανω,εσυ επελεξες να την πεις σε εμενα. Το σαιτ εδω το eurovisionfun.com εχει αυταπατες θες να μας πεις? Να υποθέσω είσαι απο μία νησιωτική χώρα που αρχίζει απο ”Κ” και είσαι και φαν της Τσαγκρινου φυσικα? 😉 Καρφώθηκες ήδη,φαε λιγο χαλουμι να σου περάσει.

  12. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Παιδια στο @leaksEsc στο τουιτερ υπαρχει αποσπασμα απο τη συμμετοχη μας στο Jury show! Σκιουλες υπαρχουν αλλα η Stefania IS KILLING IT

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Δυστυχώς χτυπούν πολύ στο μάτι οι σκιές. Εμένα με χάλασαν ήδη. Επίσης η Στεφανία δε δείχνει να έχει τρομερή ενέργεια

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Το απόσμασμα αυτό είναι κακιστης ποιότητας!Ωστοσο η Στεφανια ειναι υπερλαμπρη,πιστευω οτι οι σκιες εντυνοντα απο την κακη ποιοτητα,αλλα και παλι παιδια εμενα δεν με χαλαει καθολου.Αυτο που ειδα ειναι 1η η 2η θεση στον ημιτελικο και στο τελικο μπορει και 5αδα.Και σημειωτέον οτι δεν ειδαμε ολη την εμφανιση,ειναι απο τα λιγοτερο εντυπωσιακα σημεια.Παμε γερα!Το τοπ 10 αρχιζω να το θεωρω δεδομενο!

        Απάντηση
    • MARIA
      MARIA says:

      Η αλήθεια είναι ότι στην δεύτερη πρόβα δεν ήταν τόσο έντονες οι σκιές. Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερο και ειδικά το Σάββατο γιατί ακόμα κι έτσι πιστεύω περνάμε άνετα. Fingers crossed

      Απάντηση
  13. Natasha
    Natasha says:

    Η πρόβλεψη μου για άυριο.
    01 Βουλγαρία
    02 Ισλανδία
    03 Ελβετία
    04 Ελλάδα
    05 Σερβία
    06 Άγιος Μαρίνος
    07 Φινλανδία
    08 Δανία (πιστεύω θα κάνει την έκπληξη!)
    09 Μολδαβία
    10 Αυστρία

    11 Πορτογαλία
    12 Αλβανία
    13 Εσθονία
    14 Γεωργία
    15 Λετονία
    16 Τσεχία
    17 Πολωνία

    Απάντηση
  14. PaNt
    PaNt says:

    Παιδιά είπαν ότι βγήκαν την λύση για τις σκιές και ότι αύριο δεν θα υπάρχου καθόλου…το είπαν στο Eurovision Buddies….Καλή Τύχη Αύριο!

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Αυτο το λενε οι reviewers απτην πρωτη προβα. Και που το ξερει το eurovision buddies, η Ελληνικη ομαδα ειναι;
      Να ξεφορτωθουν απολυτα τις σκιες σε αυτο το σημειο ειναι αδυνατον θεωρω. Δε γινεται σε μια σκηνη με τοσα φωτα και τοσες κινησεις.

      Απάντηση
  15. ESV
    ESV says:

    Δειτε το μονολεπτο που έχει leakαρει στο λογαριασμο που λεει και το παιδι παραπανω, εχει πολλες σκιες και προβληματα αυτο που κανουμε…..!!

    Απάντηση
  16. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Στο βίντεο που αναφέρεστε ναι όντως φαίνονται σκιές(πολλές σε σημείο χειρότερο από τις τεχνικές πρόβες, σε σημείο που να θέλει 2η εμφάνιση) αλλά το βίντεο τόσο σε ήχο όσο και σε εικόνα είναι ελεεινό. Και άλλων συμμετοχων που έχει ανεβάσει ο συγκεκριμένος λογαριασμός ακούγονται/φαίνονται όλα κάπως περίεργα…
    Πάντως τηλεοπτικά σίγουρα θα ναι κάτι διαφορετικό από άλλες χορευτικές συμμετοχες και αρκετά ενδιαφέρον.
    Η Στεφανία πάντως πανέμορφη και το βλέμμα βγάζει τρελό δυναμισμό!
    Αν δει κάποιος από τους συντάκτες το φημολογούμενο βίντεο ας μας πει αν φαινόταν και έτσι στην εικόνα που είχαν στο press center.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Οι περισσοτεροι reviewers ειπαν οτι λιγες σκιες φαινονται αλλα το πακετο ειναι αρκετα δυνατο για να μην σε πειραζουν

      Απάντηση
  17. Mary
    Mary says:

    Γκρίνια,πολλή γκρίνια…αυτή η κοπέλα θα σημάνει την δεύτερη αναγέννηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό,ανεξαρτητως αποτελεσματος.Κρατηθείτε.

    Απάντηση
  18. Copy
    Copy says:

    Δυστυχως δεν μπορει να κριθει καν το ρισκο, εφοσον σημερα υπηρξε κακη εικονα.

    “Καινε” κυριολεκτικα οι κακες εικονες την Στεφανια που ηταν εμφανως βελτιωμενη (αν και απεχει ακομα απο την πολλη καλη αποδοση στην κινηση και στην εκφραση) και φωνητικα καλη και δεν βλεπω στις επιτροπες κατι περισσοτερο απο την 8η θεση.

    Αν η εικονα ειναι το ιδιο κακη και αυριο θα ειναι πολυ κριμα…και ισως να αντιμετωπισουμε και πιο οδυνηρα θεματα.

    Μπραβο στο κουραγιο της παρολες τις αντιξοοτητες που βαραινουν ως ευθυνη αλλους.

    Χωρις τα “εφφε’ και μονο με την λαμπερη παρουσια της ολα θα ηταν πολυ καλυτερα, μα πολυ καλυτερα.

    Απάντηση
  19. Eurovision 2021
    Eurovision 2021 says:

    Στο λογαριασμό στο Twitter @sleepygeor υπάρχει απόσπασμα από την πρόβα και φαίνονται εμφανώς μαύρες σκιές πίσω ,χειρότερες και από την δεύτερη πρόβα που ανάρτησε το επίσημο καναλι της Γιουροβίζιον. Πως γίνεται να λέτε ότι πήγαν όλα άψογα ;; Συμφωνώ ότι η Στεφανία είναι πολύ καλή και είναι πραγματικά άδικο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

    Απάντηση
    • Eurovision 2021
      Eurovision 2021 says:

      Τελικά αυτό το βίντεο μπορεί να είναι από τη μεσημβρινή πρόβα, μπορει κάποιος να το επιβεβαιώσει ;

      Απάντηση
  20. Stavros
    Stavros says:

    Ρε γαμωτο ξερετε τι εχω βαρεθει; το οτι τα τελευταια χρόνια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εχουν λυσσαξει να μας μειωνουν. Ναι οκ, το 18 ειχαμε κακη παρουσια, το 19 το ιδιο αλλα αυτο το πραγμα δεν αντεχεται. Απο την μια οι στοιχηματικες παντελως αδιαφορες(δεν ξερω τι αλλο δηλαδη περιμενουν να δουν 7 χρονια τωρα)που ανεβαζουν οποιο κ οποιο τσιρκο με το παραμικρο κ ουσιαστικά το “προωθουν”. Εχουμε μετα και τους ξενους να λενε μα αυτο δεν ειναι καλο, μα εκεινο μα το αλλο κλπ, με αποτελεσμα να τρωμε γερη δυσφιμηση μες τη μαπα. Και σαν να μην εφτανε αυτο εχουμε κ τους φανατικους ελληνες που μας κανουν ακομα πιο μισητους.
    Εαν φετος δεν υπαρξει εστω ενα πλασαρισμα στην αριστερή πλευρα του πινακα θα μιλαμε για ξεφτιλα πραγματικα. Τοσο προμο απο την ολλανδια κ κοπος απο την ερτ να πανε χαμενοι ειναι εγκλημα για μενα. Ισως μια διετης-τριετης αποχωρηση να εφτιαχνε την κατασταση(οπως την δεκαετια του 2000 που μετα απο την αποχη ειχαμε μια γενικη αποδοχη).
    Ισως εγινα πολυ δραματικος γιατι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα αλλα δεν αντεχα να μη το πω. Να δουμε τωρα εαν θα την “φαμε” την φάπα η οχι. Καλη μας επιτυχια, το αξιζουμε και ποσο παραπανω η Στεφανια, αυτο το ταλαντουχο πλασμα!

    Απάντηση
    • Eugene
      Eugene says:

      Πόσο δίκαιο έχεις! Τα media πλέον δημιουργούν το narrative τους. Εάν σου πουν ότι το Σαν Μαρίνο ,ας πούμε, είναι καλό πρέπει εσύ να θεωρείς ότι ντε και καλά είναι καλό και φαβορί. Άσχετα που εμένα μου ακούγεται και φαίνεται σαν τσιρκολικι. Το ίδιο γίνεται και με πολλά άλλα τραγούδια. Προφανώς δεν θέλω τα media να πουν ότι έχουμε το καλύτερο τραγούδι και ότι πάμε για τη νίκη (και δεν θα ίσχυε κάτι τέτοιο) αλλά ρε γαμωτο μετά από 8 χρόνια μετριοτήτων στέλνουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα και ένα πολλά υποσχόμενο νέο και πανέμορφο πρόσωπο και δεν κουνιέται φύλλο. Κανουμε κάτι διαφορετικό στη σκηνική παρουσία και σε όλους κάτι μυρίζει και κάτι βρωμάει… Αλλά αν ήμασταν Σκανδιναβική χώρα θα μιλάγανε όλοι για τομή και επανάσταση στο staging. Δυστυχώς υπάρχουν διπλά στάνταρντς. Όσο για τους δικούς μας φανατικούς συμφωνώ επίσης. Δηλαδή παιδιά έλεος… δυσφημίζετε τη προσπάθεια της χώρας μας μετά από τόσα χρόνια να επιστρέψει τη χώρα μας στις επιτυχίες. Και το 2019 θεωρώ ότι ήταν καλή η επιλογή μας (ίσως λίγο πιο κουλτουριάρικη απο όσο μπορεί να αντέξει η Ευρώπη στη Γιουροβίζιον, αλλά και πάλι θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Βλέπεις δεν είχε αρέσει στα “media”). Τώρα για το εάν θα έπρεπε να αποχωρήσουμε για λίγο… μπορεί και να λειτουργήσει καταπραϋντικά. Ωστόσο πιστεύω ότι του χρόνου μπορούμε να κάνουμε το μπαμ πείθοντας τη φουρειρα να παρει εκδίκηση για το 2018.

      Απάντηση
  21. John Kou.
    John Kou. says:

    Εγώ θα το πω και ας βγώ τρελός. Τρέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ overhype με τη σκηνική παρουσία. Σε σημείο που η Στεφανία παίζει όχι να κερδίσει τον ημιτελικό (ούτε καν, δεν κερδίζει τον ημιτελικό ούτε καν) αλλά και να μην περάσει καν. Και θυμάμαι πως λέγατε ότι η Dream Team θα παρέδιδε “μαθήματα” σε κάτι πρωτοποριακό… το μόνο μάθημα που θα λάβει κανείς από αυτό είναι να μην κάνει green screen στη Eurovision… και μην γράψει κανείς ότι “κράζω” ή ότι λέω κακίες… καλό θα ήταν να κοιτάζουμε το πράγμα ρεαλιστικά, και ρεαλιστικά μιλόντας, τα πράγματα είναι δύσκολα και το χειρότερο είναι ότι είναι δύσκολα χωρίς λόγο γιατί με μια κανονικότερη σκηνική παρουσία. το τραγούδι θα έσκιζε.

    Απάντηση
    • Eugene
      Eugene says:

      Εγώ ένα έχω να πω. Ο επιμένων νικά. Θεωρώ πολύ μαγκικη τη προσπάθεια που κάνουνε. Παρουσιάζουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Γιουροβίζιον και φυσικά είναι τεχνικά δύσκολο. Ωστόσο, γουστάρω που προσπαθούν για κάτι διαφορετικό σε σχέση με όλα τα άλλα ποπ τραγούδια που κάνουμε κυριολεκτικά τα ίδια πράγματα. Το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και θα “μένει” στον τηλεθεατή. Οι περισσότεροι έχουν δει το πολύ 30 δευτερόλεπτα από ένα κομμάτι 3 λεπτών και βγάζουνε συμπεράσματα. Ας επικροτήσουμε μια φορα τη χώρα μας και ας μην είμαστε τόσο σκληροί στη κριτική. Εξάλλου έτσι ειναι τα ρίσκα αν τους βγει θα απογειωθεί και αν όχι τότε έπαιξαν και έχασαν

      Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Συγγνώμη κιόλας αλλά όσες φορές σχολιάζεις πραγματικά επισημαίνεις μονάχα τα αρνητικά. Σε όλα μα όλα τα live έλεγαν ότι οι σκιές όντως υπήρχαν αλλά φαίνονται λιγο. Δοκίμασε να βάλεις το βίντεο της δεύτερης πρόβας σε ανάλυση 144p και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου, ότι οι σκιές φαίνονται πιο έντονες και μαύρες. Δεν είπαμε να είμαστε όλοι τρελαμένοι ότι θα κερδίσουμε, προς θεού. Αλλά λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει!

      Απάντηση
    • Copy
      Copy says:

      Συμφωνώ απόλυτα.

      Η dream team είναι ”ξεπερασμένη”. Πρέπει να υπάρξει εθνικός τελικός με επιτροπές και ψηφοφορία κοινού. Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ελβετίας που πέρασε από κόσκινο τόσες συμμετοχές (με συμμετοχή ειδικοτήτων σχετικών με την όλη παραγωγή, με έρευνες και focus groups) για να καταλήξει στο φετινό της τραγούδι.

      Όχι άλλες απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους ημιεπαγγελματίες. Παλιά γινόντουσαν σε φτασμένους επαγγελματίες. Από τους απίστευτους Argo !!!!!…έως και σήμερα συνεχίζεται η τσαπατσουλιά για να το πούμε στρογγυλά χωρίς αιδώ.

      Όχι άλλες προχειρότητες και ερασιτεχνισμοί. Συνολικό πακέτο, τόσο καλλιτεχνικό όσο και ως marketing communications.

      Όχι άλλη βάρκα….ελπίδας.

      Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Στεφανία γιατί προσωπικά το αξίζει. Και το αξίζει ακόμα περισσότερο λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Αλλά ο περίγυρος κάνει ότι μπορεί για να την κοντύνει.

      Άμα αποτύχουμε οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν εκεί που πρέπει. Με ονόματα και διευθύνσεις.

      Πιστεύω και εγώ ακράδαντα ότι μια διετία εκτός μόνο καλό θα μας κάνει. Και η μαφία EBU μπορεί να σκεφτεί ότι είναι διαγωνισμός τραγουδιού και όχι προπαγάνδας και εμείς να ηρεμήσουμε και να δούμε με καθαρότερο μυαλό το μέλλον.

      Είναι απίστευτα απαραίτητη η οικειοθελής απόσυρση (είτε βγούμε 5οι, είτε 15οι, είτε αποκλειστούμε), προκειμένου να σχεδιαστεί στα σοβαρά και όχι με μπαλώματα ο βηματισμός του μέλλοντος !

      Ειδάλλως θα διαιωνίζεται επ΄αόριστον το flop status της χώρας με κάποια σπαραδικά πυροτεχνήματα του τύπου ”μπήκαμε δεκάδα”, οι κακοπροαίρετες κριτικές από τους διαμορφωτές που πλέον κάποιοι συνεργάζονται με τους μπουκις κανονικότατα. (π.χ. εψές ο Roy των Escunited επιδεικτικά…κουνιόταν σε όλα τα τραγούδια πλην της Ελλάδας ή ο Matt στα χειροκροτήματα που πάντα αναφέρεται υποτιμητικά στους ημέτερους δημοσιογράφους με εκφράσεις του τύπου ”δερ αρε σαμ νοϊζυ γκρηκζ….άπλυτοι νεξτ του μι” με τους άλλους να γελάνε υποτιμητικά) και ο ταλιμπανισμός (ανορθόγραφος κιόλας) των ”αυτόκλητων” υπερασπιστών της Ελληνικής συμμετοχής στα φόρα και στο youtube…που μόνο αλγεϊνή εντύπωση προκαλεί.

      Καιρός να σταματήσουν όλα αυτά. Και ο τρόπος είναι μόνο η απόσυρση.

      Απάντηση
      • Eugene
        Eugene says:

        Δυστυχώς διαπιστώνω ότι πολλοί προδικάζουν το αποτέλεσμα χωρίς να έχουν δει τίποτα ουσιαστικά. Και να φαίνονται μερικές σκιές τι έγινε; Θεωρείτε ότι ο μέσος τηλεθεατής θα παρατηρεί το κάθε τι και θα κάνει τη τρίχα τριχιά; Εγώ πιστεύω ότι και οι σκιές αυτές θα έχουν λυθεί το βράδυ άλλα και πάλι μην ακούτε αυτούς από τα bloggs και τα κανάλια στο youtube. Είναι η δουλειά τους να υπεραναλύουν τα πάντα λες και είναι τεχνικοί/πληροφορικοί/μουσικοί/συνθέτες/κριτικοί/χορευτές/δημοσιογράφοι/χορογράφοι/στιχουργοί/διπλωμάτες/σχεδιαστές/ηχολήπτες και άλλα τόσα… Ειδικά αυτοί στο ESCunited φαίνεται ότι δεν μας πάνε. Και σε αυτό ίσως φταίμε και οι ίδιοι με τα σχόλια και τον φανατισμό και σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Η απόσυρση δεν είναι ξέρω αν μπορεί να αποτελεί λύση γιατί δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να εγγυηθεί να ξαναμπούμε στον διαγωνισμό. Η επιλογή τόσο της Duska όσο και της Στεφανίας θεωρώ πως ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Για εμένα πρέπει να κινηθούνε πιο έξυπνα αν θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στον διαγωνισμό και να μην παραδοθούν με την αποχώρηση. Πρέπει να βάλουν ένα πρόσωπο με καθολική αποδοχή. Οπότε θαρρώ πως μια πιθανή επιστροφή της Φουρέιρα στον διαγωνισμό να διεκδικήσουμε μια καλή θέση, γιατί όχι και τη νίκη.

        Απάντηση
        • John Kou.
          John Kou. says:

          Γιατί να στείλουμε τη Φουρέιρα πάλι όταν μπορούμε να στείλουμε απλώς ένα ολοκληρωμένο πακέτο (τραγουδιστή, τραγούδι, σκηνική παρουσία) χωρίς να εκμεταλλευτούμε παλιές επιτυχίες (το ίδιο ισχύει για πιθανές επιστροφές Παπαρίζου, Καλομοίρα κλπ. Λυσσάει η ΕΡΤ κάθε χρόνο να κάνει πρόταση, αλλά πιστεύω απόλυτα ότι και οι δύο αν επιστρέψουν θα πάνε άπατες και η Παπαρίζου θα χάσει όποια φήμη είχε)

          Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Στο είπα και πιο πανω εσένα, χαλούμι, πολυ χαλούμι φαε και θα νιώσεις καλύτερα 🙂 Τα ριαλια,ριαλια,ριαλια….lol

      Απάντηση
  22. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Επιδη έχει γίνει χαμός με τις σκιές και τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει , μπορεί να μας δώσει κάποιος μια απάντηση , είστε τόσοι εκεί που το είδατε ,αν είναι σκιές σαν το βίντεο της δεύτερης πρόβας δεν είναι κάτι δεν γίνονται αντιληπτά … δώστε μια απάντηση

    Απάντηση
  23. John T.
    John T. says:

    εγω δεν νομιζω να ηταν καποιο μεγαλο τεχνικο λαθος και φαινοταν τοσο εντονα οι σκιες….λογικα λιγο θα φανηκαν αλλιως θα ζητουσαν να κανουν 2η προβα αν ηταν τοσο μεγαλο το θεμα , ψηφιζαν οι επιτροπες εχθες δεν νομιζω να το αφηναν ετσι! Σημερα πιστευω θα ειναι ολα τελεια!!

    Απάντηση
  24. τζίνα
    τζίνα says:

    Καλημέρα και καλή επιτυχία ευχομαι σημέρα στην Στεφανία ,με την ευχή να είμαστε στον τελικό το Σάββατο .Φωνητικά είναι πάρα πολύ καλή ,όμως το stage δεν μαε βγαίνει ,ας το παραδεχτούμε .Μια οι σκιές ,μια οι καπνοί ,μια οι αόρατοι χορευτές ,πήραμε ρίσκο και αποτύγχαμε .Γίνανε πολλά λάθη ,ειδικά στην εμφάνιση των επιτροπών ,έχουν ανέβει βιντεάκια στο youtube .Η Στεφανία είναι πανέμορφη ,αλλά δεν ξέρω αν μπορεί αυτό να σώσει την συμμετοχή μας .Τις προσδοκίες τις δημιούργησαν οι Ολλανδοί ,οι οποίοι μιλούσαν για κάτι ενττυπωσιακό ,το οποίο αν απέδιδε θα εκάνε σχολή .Όμως ,τουλάιστον μέχρι αυτή την στιγμή ,δεν φαίνεται να έχει κερδίσει τιε εντυπώσεις .Μακάρι να αλλάξει κάτι και να τα βελτιωθούν ,αν προλάβουν .Αναμένουμε ως το βράδυ με την ελπίδα να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Και ξαναλέω είδες όλο το performance και βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ή μόνο το βίντεο αυτό. Το αν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις το βλέπουμε από τα reviews των δημοσιογράφων και τις ψήφους τους, εχθές μπήκα σε 4 live stream και όλοι μα όλοι ήταν φοβερά ικανοποιημένοι, μάλιστα ένας από αυτούς ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι contender για νίκη του ημιτελικού αλλά και για πολλούς βαθμούς από το κοινό. Δεν αναφέρω δικά μου συμπεράσματα, επισημαίνω ότι τα είδα σε live streams που υπάρχουν στο yt!

      Απάντηση
      • Μary
        Μary says:

        Επιβεβαιώνω τα όσα λες γιατι τον συγκεκριμένο τον ακουσα κι εγω να λεει οτι η Ελλάδα είναι υποψήφια για νίκη.Και οντως ολοι ηταν ενθουσιωδεις εκτος απο τους escunited που εβλεπες οτι τους αρεσε και σαν σφιγγες προσπαθουσαν να το κρυψουν,μονο ο κεντρικος ο Ματ ηταν εκδηλωτικος και ο αλλος ο Gabe.Ο Sean και ο Roy εβγαζαν καπνους!

        Απάντηση
  25. T.R
    T.R says:

    kai skies na ehi den katalamveni o tiletheatis pou den parakolouthi proves. Iparhi grigori enallagi eikonas kai kameras kai den prolavenis na katalavis oti kati den litourgi 100%. edo o jimmy jump vgike to 2010 stin Ispania kai oi tiletheates den to katalavan. Nomizan itan meros tou act lol. Epidi (ipotithete) ine diagonismos tragoudiou an fonitika kai i sinoliki eikona tou tragoudiou vgeni orea stis othones, tote i ellada den iparhi logos na min pai 10ada teliko. Ftani na aresi to tragoudi sto sinolo (optika kai akoustika). Stis proves tou telikou tha diorthothoun akoma perissotera pragmata (mikres leptomeries) kai ola tha pane kala. Oso gia tin Kipro, skinika kai horevtika doulepsan ola ok, alla i Elena na halarosi ligo kai na veltiosi tin eisagogi kai to kouple fonitika. avta kai kali epitihia apopse stin elliniki simmetohi.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *