Eurovision 2021: Ντέρμπι για πέντε στην κορυφή – Εντός Top 10 Κύπρος και Ελλάδα

Η τρίτη ημέρα προβών της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με οχτώ χώρες να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού. Με τις μισές χώρες του δεύτερου ημιτελικού να εμφανίζονται για πρώτη φορά, οι στοιχηματικοί πίνακες, όπως ήταν επόμενο, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό.

Το καθιερωμένο ημερήσιο στοιχηματικό update θα σας παρουσιάσει όσα άλλαξαν στις αποδόσεις για νίκη στον φετινό διαγωνισμό .

Τα φαβορί

Ένας νέος πέμπτος διεκδικητής της νίκης στη Eurovision 2021 φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του σήμερα στη σκηνή του Ahoy Rotterdam. Ο λόγος, φυσικά, για την Ισλανδία, η οποία ανέβηκε μέσα σε λίγες ώρες από την έκτη στην τέταρτη θέση, με τις αποδόσεις νίκης της να παρουσιάζουν εντυπωσιακή πτώση.

Η είσοδος της Ισλανδίας στην πρώτη πεντάδα αλλάζει τα δεδομένα, με τον Daði & Gagnamagnið να ξεπερνάει την Ιταλία και να πλησιάζει την πρώτη τριάδα.

Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη. Η Γαλλία διατηρεί το προβάδισμά της έναντι της Μάλτας και της Ελβετίας, οι οποίες παραμένουν στη δεύτερη θέση και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η μάχη της δεκάδας

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και η μάχη στο δεύτερο μισό της πρώτης δεκάδας, με την Ελλάδα και την Κύπρο να βρίσκονται εντός αυτής για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου.

Μία θέση ψηλότερα σε σχέση με χθες βρίσκεται το Νησί της Αφροδίτης, η οποία επιβεβαιώνει τις ανοδικές τάσεις μετά την χθεσινή πρώτη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού. Η νίκη της Κύπρου στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 κυμαίνεται μεταξύ 17 και 35.

Η μεγάλη κερδισμένη της σημερινής τρίτης ημέρας προβών είναι φυσικά η Ελλάδα. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Stefania ανέβασε τη χώρα μας εντός Top 10, σε κοντινή απόσταση από τις προπορευόμενες χώρες. Είναι αξιοσημείωτο πως η χώρα μας σημείωσε τη μεγαλύτερη στοιχηματικά άνοδο σε σχέση με χθες, όντας τέσσερις θέσεις υψηλότερα από τη 14η που βρισκόταν χθες.

Έκτη παραμένει η Βουλγαρία, αποτελώντας ουσιαστικά μία κατηγορία μόνη της, δίχως να απειλεί τις χώρες του Top 5 αλλά ούτε και να απειλείται από τις χώρες που συναπαρτίζουν το Top 10.

Όγδοη θέση για τη Λιθουανία που έπεσε κατά μία θέση και βλέπει τις αποδόσεις της να ανεβαίνουν διαρκώς. Τέλος, στην ένατη θέση βρίσκεται η Ουκρανία, η οποία επιβεβαιώνει τη δυναμική που ανέπτυξε από τη χθεσινή πρόβα και κάνει την παρθενική της εμφάνιση εντός της πρώτης δεκάδας σύμφωνα με τους bookers.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μάλτα και Ισλανδία με ξεπερνά που βρίσκονται τόσο ψηλά… Ειδικά η πρώτη, παρουσιάζοντας το τίποτα.
    Τουλάχιστον της Ισλανδίας ήταν κάπως διασκεδαστικό, αλλά ακόμα δεν με ενθουσιάζει, προσωπικά το κομμάτι.
    Αύριο θέλω να δω Φιλανδία, που νομίζω θα αρχίσει να ανεβαίνει και Βουλγαρία που πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει λίγο ή πολύ.

    Απάντηση
  2. Mariah
    Mariah says:

    Την είδες όλη τη Μάλτα για να την Χαρακτηρίζεις τίποτα; Από χθες έχουν πέσει όλοι να την φάνε κάνοντας τα ίδια όπως με τον Duncan και τη Netta.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Με βάση όσα είδα(όπως αυτά κρίνουμε όλοι μέχρι τις 2ες πρόβες) η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν έβγαζε vibes νικητή. Καλά το ότι συγκρίνουν το toy ή to arcade με το je me casse με ξεπερνάει…

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *