Eurovision 2021: Ξεχωρίζουν Γαλλία & Ιταλία – Σταθερές Ελλάδα και Κύπρος

Η έβδομη μέρα προβών της Eurovision 2021 αποτελεί παρελθόν, με τις χώρες του Β’ Ημιτελικού να ολοκληρώνουν την παρουσία τους στη σκηνή του Ahoy Rotterdam πριν τα τέσσερα σόου της ερχόμενης Τετάρτης και Πέμπτης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι στοιχηματικές αποδόσεις άλλαξαν σημαντικά τις τελευταίες χώρες, με κάποιες χώρες να κερδίζουν έδαφος και κάποιες άλλες να χάνουν.

Το καθιερωμένο ημερήσιο μας update θα σας παρουσιάσει όσες αλλαγές συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στους πίνακες των στοιχημάτων.

Τα φαβορί

Τις εντυπώσεις έχουν κερδίσει μετά την πρώτη τους πρόβα η Γαλλία και η Ιταλία, οι οποίες κοντραροχτυπιούνται για την πρώτη θέση. Οι δύο αυτές χώρες έχουν αρχίσει να ξεμακραίνουν από τις λοιπές διώκτριές τους, καθώς η νίκη τους παίζεται μεταξύ 3,50 και 4,50.

Τρίτη βρίσκεται η Μάλτα που έχει χάσει έδαφος τις τελευταίες ώρες και της οποίας η νίκη παίζεται σε αποδόσεις πάνω από 5.

Τέταρτη παραμένει η Ισλανδία που εξαργυρώνει την πολύ καλή της χθεσινή πρόβα, ακολουθούμενη από τη Βουλγαρία που ανέβηκε στην πέμπτη θέση σήμερα.

Έκτη είναι πλέον η Ελβετία, η οποία αποτελεί και τη μεγάλη χαμένη των τελευταίων ημερών. Ο Gjon’s Tears φαίνεται να μην πείθει τους bookers, οι οποίοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου, η Ελβετία φτάνει να παίζεται σε αποδόσεις κατά πολύ πάνω από το 10.

Μάχη της δεκάδας

Στην έβδομη θέση με διαρκείς ανοδικές τάσεις βρίσκεται η Κύπρος. Η Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” παίζονται σε αποδόσεις μεταξύ 14 και 21, μειώνοντας συνεχώς τη διαφορά από την προπορευόμενη Ελβετία. Είναι, μάλιστα, πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να την ξεπεράσει και να ανέβει εκείνη 6η.

Όγδοη ανέβηκε η Ουκρανία που ξεπέρασε την ένατη πια Λιθουανία. Οι δύο αυτές χώρες εναλλάσσονται διαρκώς μεταξύ τους μέσα στις τελευταίες ώρες, με τους Go_A να υπερέχουν σε σχέση με τους The Roop.

Τη δεκάδα συμπληρώνει σήμερα η Ελλάδα. Η χώρα μας επέστρεψε εντός Top 10, όπως περιμέναμε στο χθεσινό άρθρο, μιας και οι αποδόσεις της ήταν χαμηλότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες της Φινλανδίας. Ενδεχόμενη νίκη της Ελλάδας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 60.

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco London
    Greco London says:

    Άσχετο θέλω μέρες να κάνω αυτό το σχόλιο αλλα θεωρώ είναι απαράδεκτο τόσες μέρες η Έλενα και η Στεφανια να μην έχουν κάνει μια κοινή εμφάνιση. ΟΚ ανταγωνισμός δε λέω αλλα μια είναι η Ελλάδα μας το θεωρώ κάπως ντροπή κι ήθελα να το πω. Και οι δυο χώρες φέτος πρέπει να είμαστε περήφανοι που μας εκπροσωπούν αλλα εντάξει το να βλέπουμε τόσες μέρες να βρίσκονται με τους χίλιους δυο άσχετους και κάποιος απο τους τόσους Έλληνες δημοσιογράφους εκεί δε σκέφτηκε να ρωτήσει αν έχουν βρεθεί η’ αν κάνουν μια κοινή εμφανιση; Δεν είναι σωστό..

    Απάντηση
    • Jørgen
      Jørgen says:

      Έχω παρατηρήσει ότι η Στεφανία έχει συναντηθεί μόνο με όσους τυχαίνει να έχει πρόβα την ίδια μέρα το ίδιο και η Έλενα. Οπώτε θα πρέπει η Στεφανία πχ μία μέρα που δεν έχει πρόβα να πάει από το ξενοδοχείο στην αρένα μόνο και μόνο για να δει την Έλενα. Νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους…

      Απάντηση
      • Μary
        Μary says:

        Πανδημία έχουμε παιδιά, τι συναντήσεις λέτε? Κι επίσης δεν υπέγραψαν και συμβόλαιο,δεν γνωρίζονται και πιθανώς δεν έχουν οικειότητα.Σιγα το πράμα.

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Baptiste έχει χάρισμα να καταστρέφει συμμετοχες…
    Έβγαλε εκτός συναγωνισμού δύο συμμετοχες που πριν τις πρόβες ήταν φαβορί.
    Βέβαια προσωπικά “χαίρομαι” γιατί ανοίγει ο δρόμος για Γαλλία. Αν και το ευτυχές είναι ότι για την ώρα το πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα, λογικά θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 3λεπτες εμφανίσεις όλων των χωρών στους ημιτελικούς, αλλά για την ώρα υπάρχει ένα ωραίο “σασπένς”.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *