Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ελβετίας!

Σειρά της Ελβετίας να πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα! Ο 22χρονος Ελβετός εκπρόσωπος αλβανικής καταγωγής Gjon’s Tears δραστηριοποιείται στη μουσική σκηνή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, καθώς από παιδί έχει συμμετάσχει σε talent show της Αλβανίας και αργότερα της Γαλλίας. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο κοινό του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, με την συμμετοχή που προόριζε για την περσινή ακυρωμένη Eurovision “Répondez-moi” να του εξασφαλίζει αυτόν τον τίτλο. Οι προσδοκίες για την φετινή του συμμετοχή, ως φαβορί από πέρυσι, ήταν μεγάλες και θα λέγαμε ότι σε γενικές γραμμές τις έφτασε, καθώς διατηρεί τη θέση του ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού και φέτος με το τραγούδι του Tout l’univers. Ας δούμε λοιπόν εάν η σκηνική εμφάνιση που ετοίμασε με την ομάδα του ανταποκρίνεται και αυτή στις προσδοκίες!

Η πρόβα

Ο Gjon εμφανίζεται μόνος του πάνω σε μια άσπρη κατασκευή. Το φόντο είναι μαύρο με γκρι φώτα. Υπάρχει μοντέρνα χορογραφία. Στην γέφυρα έχουμε κοντινό στο πρόσωπο του και το χρώμα γίνεται μωβ, ενώ η χορογραφία συνεχίζεται και τα φώτα δυναμώνουν στο τελευταίο ρεφρέν, πάλι σε μαύρα/γκρι/λευκά χρώματα. H αισθητική θα λέγαμε πως θυμίζει Βουλγαρία 2017, όπως πολλοί από τους οπαδούς του διαγωνισμού είχαν προβλέψει λόγω της σκηνοθέτριας Sacha Jean-Baptiste. Ο Gjon εξαιρετικός φωνητικά, όπως ήταν αναμενόμενο. Αρκετά καλό αποτέλεσμα γενικά, ίσως όμως λίγο κατώτερο των προσδοκιών. Μεικτές οι αντιδράσεις γενικά. Εξακολουθεί όμως να διεκδικεί τη νίκη!

Photos: Thomas Hanses / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    για αλλη μια φορα η σασα τα κατεστρεψε ολα. ανοιγει ο δρομος για γαλλια, ιταλια, ισλανδια και βουλγαρια. ελπιζω να φτιαξουν πολλα μεχρι τη δευτερη προβα γιατι θα ναι κριμα να μην παει καλα

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Οχι δεν ειναι. Πολλοι λενε οτι δεν ειναι φυσικος mover-dancer και οτι οι εκφρασεις του ειναι πολυ cringy στις δυσκολες νοτες. Επισης πολλοι λενε οτι μοιαζει με κλοουν λογω του outfit και οτι η performance ειναι weird και δε καταλαβαινεις τι ειδες. Τουλαχιστον αυτα τα λενε δημοσιογραφοι που το ειδαν ολοκληρο, τωρα τι λενε οι φανς στο youtube….

      Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Κύριε Γιάννη αν έπρεπε με τα μέχρι τώρα δείγματα να δώσετε μια 3άδα-5άδα Χωρών που διεκδικούν τη νίκη, ποιες Χώρες θα ήταν αυτές;

      Απάντηση
    • SongGr
      SongGr says:

      Μετά την ψηφοφορία των 311 δημοσιογράφων, τα αποτελέσματα της τέταρτης μέρας έχουν ως εξής:

      Ελβετία 79 βαθμοί
      Βουλγαρία 70 βαθμοί
      Αλβανία 42 βαθμοί
      Πορτογαλία 41 βαθμοί
      Φινλανδία 36 βαθμοί

      Υγ: Ας κοιτάξουν την καμπούρα τους κάποιοι ελληναρες μιας και θα δούνε την πλάτη της Ελβετίας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά θέσεων στην κατάταξη του τελικού.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό που η Baptiste έστησε μια μελαγχολική γαλλική μπαλάντα και μια έθνικ βαλκανική μπαλάντα λες και είναι τα επόμενα καλοκαιρινά χιτ με ξεπερνά.
    Ωραίο τραγούδι αλλά με τέτοιο staging δύσκολα θα περάσει το μήνυμα του. Επίσης ωραία φωνή αλλά ο διαγωνισμός είναι κατά βάση τηλεοπτικός ας δούμε και το τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν νομίζω να κερδίσει.Στο τελικό βέβαια σαφώς και θα προκριθεί φτάνοντας και 5αδα για πιο πάνω θα δείξει.
    Βετεράνος η Baptiste να καταστρέφει φαβορί, βλ. Μάλτα Ελβετία. Απορώ πως τη γλίτωσε το fuego, να ναι καλά το Ελενάκι μας δηλαδή.
    Βρε χίλιες φορές Φωκάς….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *