Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Stefania μετά από δύο χρόνια πραγματοποιεί το όνειρο της και βρίσκεται στην σκηνή της Eurovision,  εκπροσωπώντας την χώρα μας στον διαγωνισμό! Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με καταγωγή από τον Έβρο, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, έχοντας ήδη μία σημαντική πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, πάρα το νεαρό της ηλικίας της. Έχει ήδη διαγωνισθεί στην Junior Eurovision το 2016, ενώ στόχος της μετά την συμμετοχή της στην Eurovision 2021 είναι μία καριέρα στην Ελλάδα.

Είναι η νεαρότερη εκπρόσωπος στην ιστορία της χώρας μας, με μία ομάδα πίσω της που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn υπογράφουν το Last Dance, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο σκηνοθέτης όλων όσων θα δούμε στην σκηνή. Τα ρούχα της Stefania επί σκηνής είναι δημιούργημα του διεθνούς φήμη σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα ο Ηλίας Κοκοτός, project manager όλου του εγχειρήματος και η ψυχή πάντοτε όλων των συμμετοχών της επονομαζόμενης Dream Team του διαγωνισμού, ενός όρου που ασπαζόμαστε και πιστεύουμε απόλυτα! Στην σκηνή μαζί με την Stefania την συνοδεύουν οι Μάρκος Γιακουμόγλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Παυλόπουλος και Νίκος Κουκάκης.

Η Πρόβα

Η Stefania φορά μία μωβ φόρμα, με ψηλές μπότες και γάντια, στο πνεύμα των 80ς, που λαμπυρίζουν. Το φόντο είναι επίσης μωβ κατά βάση. Η Stefania ξεκινά μόνη της στην σκηνή, με τα φώτα πιο χαμηλά. Στην συνέχεια εμφανίζονται πίσω της οι χορευτές, χωρίς όμως να βλέπουμε ούτε τα σώματα αλλά ούτε τα πρόσωπα τους, παρά μόνο τα ρούχα που φοράνε, διαφορετικό ρούχο ο καθ’ ένας. Κάνουν διάφορες κινήσεις γύρω της. Η όλη εικόνα σε κρατά καρφωμένο στην οθόνη, αφού συνεχώς συμβαίνουν διάφορα πράγματα και ο τηλεθεατής προσπαθεί να αντιληφθεί πως πραγματοποιούνται όλα τα δρώμενα.

Στο δεύτερο κουπλέ η Stefania περπατά κυριολεκτικά στον αέρα, ενώ στο background βλέπουμε ένα αστικό τοπίο, με πολυκατοικίες και ουρανοξύστες, οι οποίοι ανεβοκατεβαίνουν. Ουσιαστικά φαίνεται να ανεβαίνει σε μία αόρατη σκάλα. Καθώς ανεβαίνει πέφτει πίσω και αιωρείται στο κενό, αφού κάποιος εκ των χορευτών, που συνεχίζουν να είναι αόρατοι και να μην φαίνονται στις οθόνες, προφανώς την πιάνει. Στο ρεφρέν βλέπουμε την Stefania να είναι όρθια, επάνω σε ένα αόρατο και πάλι βάθρο, ενώ αριστερά και δεξιά της οι χορευτές, βλέποντας μόνο κάποια εκ των ρούχων που φοράνε και τίποτα άλλο! Το όλο act είναι εντυπωσιακό, κρατώντας όλους στο press center καρφωμένους στις οθόνες, προσπαθώντας να καταλάβουν πως ο Φωκάς έστησε αυτή την εμφάνιση.

Λίγο πριν την γέφυρα η Stefania κατεβαίνει από το αόρατο βάθρο που ήταν πριν, με την βοήθεια των χορευτών, χωρίς όμως να τους βλέπουμε και πάλι. Αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας είναι την Stefania να προσγειώνεται από το βάθρο στην σκηνή.

Στην γέφυρα η Stefania είναι στο κέντρο της σκηνής μόνη της. Στο τελευταίο ρεφρέν βλέπουμε επιτέλους στις οθόνες μας τους χορευτές. Φοράνε λευκά κουστούμια και πραγματοποιούν μαζί με την Stefania μία χορογραφία. Το act ολοκληρώνεται με την Stefania στο κέντρο και τους χορευτές γύρω της.

Στο τρίτο run λίγο πριν κατέβει από το βάθρο, γίνεται αόρατη και η μέση της Stefania.

Τεράστιο χειροκρότημα στο press center! Ο Φωκάς Ευαγγελινός παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας και δημιουργεί για μία ακόμα φορά σχολή στον διαγωνισμό! Υπέροχη πρώτη πρόβα για την αποστολή μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί ακολουθούν όλα τα παραλειπόμενα, αλλά και η συνέντευξη τύπου της Stefania!

https://www.youtube.com/watch?v=debsXw_5f1I

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

74 ΣΧΟΛΙΑ
  1. just an esc fan
    just an esc fan says:

    πρωτη φορα ακουσα τοσο δυνατο χειροκροτημα στο live των wiwibloggs. ακουγοταν υπεροχη (δεν το περιμενα ειναι η αληθεια). παμε για μεγαλα πραγματα!

    Απάντηση
  2. Diana
    Diana says:

    Γνώμη μου. Πιστεύω πως φέτος η ίδια η παραγωγή έχει σαμποτάρει κάποια άλλα τραγούδια που ήταν ψηλά στα odds για να βγει η Ελλάδα μπροστά καθώς η κοπέλα είναι από την Ολλανδία. Είναι το πιο εντυπωσιακό μέχρι στιγμής και αύριο μου δημιουργεί προβληματισμούς

    Απάντηση
  3. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Ακούγεται εντυπωσιακότατο
    Ακούγεται συγκλονιστικό
    Είδη πέρασε το σαν Μαρίνο και ήμαστε ένα βήμα πριν την δεκάδα

    Απάντηση
  4. Copy
    Copy says:

    Οι escunited….μας θάβουν κανονικά.
    Ο Ματ θεώρησε το χειροκρότημα…αποτέλεσμα ενθουσιωδών Ελλήνων δημοσιογράφων και ο Κόννορ…τα βρήκε όλα αταίριαστα.
    Περιττό να πω το τι γίνεται στο chat, πόλεμος κυριολεκτικά με ανταλλαγή γαλλικών.

    Απάντηση
    • gef
      gef says:

      Ε εντάξει αυτοί έβαζαν στο τοπ 10 τους την Δανία, την Εσθονία, την Γεωργία, την Λετονία, την Αγγλία, την Γερμανία και την Βόρεια Μακεδονία. Με ενοχλεί να επιτίθενται οι Έλληνες φαν σε όσους έχουν αρνητική άποψη για την συμμετοχή τους, γινόμαστε τοξικοί. Αλλά οι escunited είναι αστείοι φέτος.

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φωνητικά το έσκισε! (Αυτό για όσους έλεγαν ότι τραγουδάει playback)
    Το αποτέλεσμα δεν το έχουμε δει εμείς σε οθόνη, αλλά ακούγεται πολύ εντυπωσιακό, ίσως να χρειάζονται διορθώσεις σε μικροπραγματα. Επίσης αναφέρθηκε το πόσο ωραία γράφει στην κάμερα.
    Λυπητερό ότι ενώ ακούστηκε πολύ θερμό χειροκρότημα (και κάποια ουαου)και τις 2 φορές, ίσως το θερμότερο σε όσες πρόβες έχουν γίνει ως σήμερα, οι wiwiblogs, ειδικά η μία στην περιγραφή της το χαρακτήρισε έως και φθηνό. Και πολλοι έγραφαν (χωρίς να το χουν δει καν, απλά με βάση το θαψιμο που έριχνε η μία από τις δύο στο livestream των wiwiblogs)ότι είναι αντιγραφή του Lazarev (εν τω μεταξύ είναι ο ίδιος art director). Αν το πάμε έτσι και το you are the only one αντιγραφή του Mans ήταν αλλά κανένας δεν το είπε τοτε.
    Προφανώς ορισμένοι κρίνουν την Ελλάδα και όχι το τραγούδι.
    Θλιβερό πολύ να βλέπεις κάποια αρνητικά σχόλια για μια από τις λίγες εμφανίσεις που πήραν τέτοιο χειροκροτήμα και να αποθεώνονται άλλες που έχουν το “όνομα”.
    Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και ανυπομονώ να το δω στη δεύτερη πρόβα και φυσικά τη βραδιά του τελικού!

    Απάντηση
  6. Ακ
    Ακ says:

    Ακούγεται αρκετά ωραίο μόνο λίγο το φόρεμα δεν μου άρεσε αν είναι αυτό που είδα σε ένα ποστ .τωρα η σκηνική παρουσία φαίνεται όντως κάτι μοναδικό που δεν έχει ξαναγίνει.περιμενω να το δω πως φαίνεται για να σχηματίσω άποψη.καλη επιτυχία Ελλάδα!!!

    Απάντηση
  7. Copy
    Copy says:

    Οι δε wiwi τα βρήκαν όλα φθηνά.
    Στα δε στοιχήματα ανεβήκαμε 2 θέσεις λόγω πτώσεων άλλων και αναμένουμε.
    Γενικά πάντως προώθηση από το ‘κύκλωμα’ δεν έχει, το αντίθετο μάλιστα.

    Απάντηση
  8. C.G
    C.G says:

    ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. Μιλάνε για ένα staging απόλυτα επιτυχημένο από την πρώτη κιόλας πρόβα που θα κάνει τον τηλεθεατή να αναρωτιέται πως το κάνουν αυτό, να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την οθόνη και φυσικά να μην μπορεί να το ξεχάσει όσες συμμετοχές και αν προηγηθούν ή έπονται. Φωνητικά η Στεφανία ήταν εξαιρετική επίσης. Νομίζω η δεκάδα έχει κλειδώσει και πάμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μπράβο σε όλους, ξυδάκι στους υπόλοιπους που μας έφαγαν την ψυχή τόσο καιρό.

    Απάντηση
    • Copy
      Copy says:

      Ποιά μέσα κάνουν καλά σχόλια ή/και διθυραμβικά όπως λες ; Μπορείς να τα αναφέρεις σε παρακαλώ για λόγους αρχείου.

      Απάντηση
      • C.G
        C.G says:

        Στο 95% των reactions. Όπως εντοπίσατε και σταθήκατε στα ελάχιστα αρνητικά (που δεν ήταν αρνητικά ήταν προσωπικές μεμονωμένες απόψεις) θα βρείτε και τα πολλά θετικά.

        Απάντηση
  9. Mara
    Mara says:

    Τελικά την ολόσωμη φόρμα που φορούσε, γιατί την στείλαμε στις stand in rehearsals? Υπάρχει κάποιο εφέ με την φόρμα της Στεφανίας; Κάποιοι λέγανε για έντονους φωτισμούς, ότι θα παίξουν πολύ με τα φώτα, ισχύει κάτι τέτοιο τελικά;

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      προφανως για να δουν αν αντανακλά το πράσινο χρώμα απο το LED πατωμα επάνω στη φόρμα της Στεφανίας με αποτέλεσμα να διαγράφονται μέρη της σιλουέτας της μαζι με το green screen όταν παιζουν απο πισω τα γραφικά. πολύ φοβάμαι οτι στο μέρος της παρουσιασης με το green screen θα διαγράφονται πολλά που δεν θέλουμε…. για να δουμε!!!

      Απάντηση
  10. GK
    GK says:

    Το ρουχο της Στεφανια εξαιρετικο, αλλα οι χορευτες τι φορανε θεε μου?
    Σαν σερβιτοροι σε γαλλικη μπιστρο.. τρατζικ

    Απάντηση
    • ΙΩΑΝΝΑ
      ΙΩΑΝΝΑ says:

      Δεν θα φαίνονται …Θα είναι αόρατοι μπορεί να φανούν μόνο τα ρούχα τους στο τέλος .Πιστεύω φοράνε αυτά για να δουλέψει το τρικ με το Γκριν σκριν

      Απάντηση
      • GK
        GK says:

        Ειναι τα τελικα τους ρουχα μετα την πρασινη στολη. Αν δεις στο βιντεο ο τερμα δεξια εχει ξεμεινει με τα πρασινα παπουτσια που πιθανον δν προλαβε να βγαλει.
        Ειναι εντελως ακυρα τα κουστουμια και καθολου συγχρονα. Ελπιζω να αλλαξει κατι σχετικα με αυτο γιατι χαλαει την εικονα!

        Απάντηση
  11. Euro
    Euro says:

    Και το 2016 με τη Ρωσία αρνητικά σχόλια έλεγαν οι eurofans γιατί είχαν ζηλέψει. Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Όταν υπάρχει κάτι ωραίο υπάρχει και ζήλια. Απολαύστε το!

    Απάντηση
  12. Achille
    Achille says:

    Λοιπόν, στα θετικά: όλοι, μα ΟΛΟΙ, είπανε ποσο όμορφη, λαμπερή είναι η Στεφανία, το πόσο ωραία γράφει και παίζει με την κάμερα, για το ωραίο φόρεμα και για τα φωνητικά. Όσον αφορά τώρα τo εύρημα της green screen, είναι μεικτά τα συναισθήματα. Κάποιοι το χαρακτήρισαν φθηνό (Esma wiwibloggs) κάποιοι ακριβό (Alessia Michele), κάποιοι το θεώρησαν κουλ κάποιοι μη απαραίτητο για ένα ηδη δυνατό τραγούδι. Αν δεν είχε γίνει τοσο hype θα άρεσε σε όλους, τώρα δεν είναι ότι δε τους άρεσε, αλλά είναι λίγο προβληματισμένοι, άλλοι πολύ φορτωμένο και άλλοι όχι. Πάμε για τη δεύτερη πρόβα, να τελειοποιηθούν τα πλάνα (αρκετοί είπανε ότι φαίνονται λίγο τα κανονικά σώματα, ενώ υποτίθεται είναι όλο γραφικά). Εγώ παραμένω ακόμα συγκρατημένος. Η πρώτη αντίδραση των δημοσιογράφων με άφησε κι εμένα με μια επιφύλαξη, όχι ως προς το ίδιο το staging, αλλά στο πόσο αυτό θα έχει αποδοχή από τις κριτικές επιτροπές και το κοινό.

    Απάντηση
  13. C.G
    C.G says:

    Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα διάβαζα εδώ αλλά και αλλού αν είχαμε μια κακή πρόβα, αν πέφταμε ή έστω δεν ανεβαίναμε στα στοιχήματα ή αν δεν ήταν καλή φωνητικά η Στεφανία. Πίστευα ότι έστω για μία χρονιά με αυτό το εκπληκτικό ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ θέαμα που θα μας προσφέρει φέτος η Ελλάδα και που για χρόνια βλέπαμε και θαυμάζαμε σε άλλες χώρες υπερδυνάμεις στον διαγωνισμό (Σουηδία, Ρωσία) θα γλιτώναμε την γκρίνια και την μιζέρια των ελλήνων φαν. Τελικά θα πρέπει να αποδεκτούμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ακόμα και η Lady Gaga με το επιτελείο της να μας εκπροσωπήσει θα πουν για τα ρούχα των χορευτών και γιατί δεν έπεσε να κάνει τεμενάδες ο Χι διαπιστευμένος φαν της Ψι ιστοσελίδας. Ρε απολαύστε εκεί τις στιγμές που ψάχνετε με αγωνία να βρείτε αρνητικά για να έχετε να ασχοληθείτε. Μόνο θετικές αντιδράσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν ποτέ σε κάτι υποκειμενικό όπως η μουσική και η αισθητική. ΕΛΕΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    Απάντηση
    • Achille
      Achille says:

      Δεν θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι όπως φαίνεται, ας αλλάξουμε λίγο το σκεπτικό μας και τη συμπεριφορά μας σαν φαν. Όλοι μας λένε πόσο τοξικοί φαν είμαστε. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

      Απάντηση
  14. τζενη
    τζενη says:

    καλησπερα ,καλή επιτυχία στην Ελλάδα ,την Στεφανία και όλη την ομάδα .Ακόμα δεν έχουμε δει τα εφέ ,γράφει όμορφα στον φακό ,αλλα στις ψηλές νότες δυσκολεύεται πολύ,φάνηκε στο βιντεο στο you tube.Αρχίζω και σκέφτομαι αν μπορεί να ανταπεξέλθει ,ίσως λόγω άγχους ,όπως και να χει ,εύχομαι να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση γιατί φαίνετααι να χουν δουλέψει πολύ.Εύχομαι ότι καλύτερο

    Απάντηση
  15. C.G
    C.G says:

    Ούτε η Παπαρίζου και το My number one άρεσε σε όλους. Πήρε αρκετά μηδενικά από χώρες στην ψηφοφορία όπως και πολλους άσσους δυάρια και τριάρια. Ακόμα σε πολλούς δεν αρέσει. Ούτε το Euphoria αρέσε σε όλους ούτε το Toy ούτε το Arcade κτλ κτλ. Μάθετε να σέβεστε τις άλλες απόψεις και μην βασίζεται την άποψη σας για κάτι στο τι θα πουν οι άλλοι. Αν σας άρεσε εσάς αυτό που σας περιγράφουν τι σας νοιάζει τι λέει ο ένας και ο άλλος.

    Απάντηση
  16. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Μοναδικη! Φανταστική! Εκπληκτική! Και η εμφάνιση και η Στεφανία!!!!!!!! Κι εγώ που νόμιζα πως θα ήταν καμιά μπούρδα στο τέλος και πως όλοι θα μας έβριζαν που το παρουσιάζαμε ως κάτι φανταστικό και τελικά ήταν χάλια!!! Τελικά όμως…Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!!

    Απάντηση
  17. Mary
    Mary says:

    Κι επειδή γεμίσαμε απο Live στο Υοutube που κανουν την τριχα τριχια καθως και με καποιους, κυριως απο το escunited που εμμονικα εψαχναν να βρουν να πουν κατι κακο,ειδικα αυτος ο Connor ηταν φαρμακι….Κλικάρετε εδω να δειτε οτι λενε τα καλυτερα για την προβα μας και κανουν λογο ακομα και για νικη, αν μη τι αλλο οι ανθρωποι δεν ειναι προκατειλημμενοι. Το οτι μπορει να μην αρεσει σε 5 δημοσιογραφους δεν λεει τιποτα, μπραβο Φωκα, μπραβο ΕΡΤ , μπραβο Στεφανια και μπραβο στο site εδω. Καντε κλικ https://www.youtube.com/watch?v=TtdnfrVDPzs

    Απάντηση
  18. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    The staging isn’t anything to rave about, but there’s some interesting ideas that will keep viewers fixed to their screens. At one point, Stefania’s torso was also keyed out as if being sawn in half by a magician, although this was perhaps a mistake. Overall it’s quite garish.

    Μετάφραση: Το βρίσκουν κακόγουστο και κίτς ? αυτό κατάλαβα.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Λάθος κατάλαβες. Νεμεν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος λέει ότι δεν ήταν κάτι για να μείνεις (διαφωνώ αφού πάρα πολλοί από τα reactions και τα reviews στο yt εντυπωσιάστηκαν) και φανταχτερό.

      Απάντηση
  19. PaNt
    PaNt says:

    Καλή μας επιτυχία! Πιστεύω ό,τι από τις εμφανίσεις που έχω δει, έχουμε μαζί με την Κύπρο την καλύτερη εμφάνιση! Στα στοιχήματα σε τι θέση βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή? Επίσης που μπορώ να τα δω?

    Απάντηση
  20. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ρε παιδια, ακουτε ενα αρνητικο απο σκυλιτσες τυπου wiwibloggs η δημοσιογραφους της πλακας και κολλατε… Μαθετε να βλεπετε την μεγαλυτερη εικονα και μην εξαρταστε αποκλειστικα απο τα λεγομενα του καθενος, μαθετε να εχετε κριτικη αποψη!
    Οι σοβαροι κριτικοι ( στοιχηματιστες, και οχι wiwibloggs ) λενε οτι το staging μας ειναι αποτελεσματικο, διασκεδαστικο και μπορει να κανει στο τραγουδι μας οτι το staging εκανε σε Αυστραλια 2019 και Αζερμπαιτζαν 2019. Επισης, αποθεωνουν τα vocals της Στεφανιας. Παραθετω μια review:
    Stefania sounding top notch, is greatly charismatic & styled impeccably and once the green screen/projection synced with physical dancers and the “hidden staging” interaction come together this will be quite special. Very cool.
    Και αλλη μια:
    Was just saying elsewhere, the Greek visuals are only about 70% there. Still lots of tidying up and synching.
    I think it’s fresh and very appealing.

    Δυο πραγματα: α) καθολικη αποδοχη δεν εχει ποτε ΤΙΠΟΤΑ. Το Arcade του Duncan το 2019 ειχε αρνητικα σχολια στις προβες, ελεγαν πολλοι οτι δεν εβγαζε συναισθημα και οτι η λαμπα φαινοταν φτηνη. Εσεις περιμενετε ΟΛΟΙ να ναι ΓΙΟΥΧΟΥ και ΓΙΕΑ. Χαλαρωστε, δε γινεται, ποτε, για τιποτα.
    β) Ηταν η πρωτη προβα. Οι προβες γινονται ακριβως για βελτιωση. Σε καθε προβα θα γινεται καλυτερο, ειναι ενα τεχνασμα που θελει προσοχη και δουλεια στις καμερες! Περιμενετε τις τελικες προβες που θα εχουμε εικονα απο τα monitors και clips, τωρα ο περισσοτερος κοσμος βλεπει ενα αποσπασμα απο τη σκηνη στην οποια δε φαινεται τιποτα απο οσα εχει κανει ο Φωκας.

    Η αντιδραση για τη συμμετοχη μας ειναι πολυ θετικη, πιο θετικη απο τις περισσοτερες χωρες του πρωτου ημιτελικου. Πρεπει να μαστε πολυ ικανοποιημενοι και περηφανοι, και για τη Στεφανια που δινει το 100% και για τον Φωκα.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ.

    Απάντηση
    • C.G
      C.G says:

      Εντωμεταξύ και στο wiwiblogs μια χαρά λόγια είπαν. Βρήκαν μία από το wiwiblogs που αναμεσα στα τοσα καλα που είπε είπε και ενα κακό και έναν από ένα άλλο σάιτ που είπε ότι ηταν παρα πολυ καλό αλλά αυτος δεν τρελάθηκε και ενοχλήθηκε από τα πανηγύρια των Ελληνων και το έχουν αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Τραγικοί το λιγότερο. Ασ’ τους να τρώγονται με τα ρούχα τους την ώρα που εμείς απολαμβάνουμε τον διαγωνισμό

      Απάντηση
  21. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Επισης, ειναι η πρωτη φορα μετα απο ΠΟΛΛΑ χρονια που ανεβαινουμε στα στοιχηματα αντι να πεσουμε η να μεινουμε σταθεροι στην πρωτη προβα! ( και χωρις να εχει δει ο περισσοτερος κοσμος που στοιχηματιζει το τι γινεται στη σκηνη! )
    Και δεν ειστε χαρουμενοι; Μπραβο στην ομαδαρα!

    Απάντηση
  22. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Και κατι τελευταιο: Ο Φωκας εδωσε στη Στεφανια κατι για να θυμουνται αυτοι που θα ψηφισουν. Προσωπικα μαρεσει πολυ το Last Dance, αλλα μια κριτικη που παιρνει απο την αρχη απο πολλους ειναι οτι ειναι forgettable.
    Τωρα, οταν ανοιγουν οι γραμμες, σιγουρα ο κοσμος θα θυμαται τη κοπελα που πετουσε και τους χορευτες που εξαφανιζονταν.

    Απάντηση
  23. Mary
    Mary says:

    Φτανει με την γκρίνια, τα πάντα πηγαινουν κατ’ευχήν, θα είμαστε περηφανοι, η Ελλάδα έκανε τρομερο come back και θυμίζει σε κάποιους οτι στην eurovision είναι δύναμη. Για τα πρακτικά, η Ελλάδα είναι ήδη στην 8η θέση των στοιχημάτων και ανεβαίνει συνέχεια, απο 14η στην 8η θέση, ε δεν ειναι και λίγο. Πλώρη για top 5 στον τελικό.

    Απάντηση
  24. Τhisaintourlastdace
    Τhisaintourlastdace says:

    Εντωμεταξυ μολις ειδα το live streaming του Wiwibloggs και το reaction video και ολα ειναι εντελως θετικα.
    Ρε παιδια, τι παιρνετε;
    Επειδη ειπε η κοπελα οτι ειναι πρωτη προβα και σε καποιο σημειο το εφε της φανηκε φθηνο; Ενω κατα τα αλλα αποθεωσε τη Στεφανια και ειπε οτι δεν απογοητευτηκε; Κολλατε σε ενα σχολιακι ( δεντρο ) και δεν ακουτε τα δεκαδες θετικα και ενθουσιωδη ( δασος ) ; Εκανα και πολεμο στα σχολια οι Ελληνες στο κοριτσακι την Εσμα που ηταν τοσο υποστηρικτικη! Τοξιοτητα στο φουλ!
    Δε ξαναδινω εμφαση εδω στα σχολια, πολυ ανωριμα!

    Απάντηση
  25. Copy
    Copy says:

    Στο oddschecker δεν μπορούμε να μπούμε. Απαγορεύεται κεντρικά. Εσείς πως μπαίνετε ?
    Στο eurovisionworld φαίνεται ότι ανανεώνονται ανά ώρα…πως λέτε ότι κάνουν 2 μέρες ?
    Ποτέ δεν πήγαμε 8η θέση. Είμαστε στην 12η θέση.

    Απάντηση
    • Konstantinos Chalkos
      Konstantinos Chalkos says:

      Το oddschecker δεν έχει ελέυθερη πρόσβαση. Με browsers που κανουν χρήση VPN είναι ελέυθερο (βλέπε Opera). Tο eurovisionworld ανανεώνεται σαφώς πιο αργά και διαθέτει μικρότερο αριθμό στοιχηματικών εταιρειών με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο αξιόπιστο. Και ναι, η χώρα μας άγγιξε την 8η θέση.

      Απάντηση
  26. David
    David says:

    Τα γραφικά που παίζουν στα 2 ρεφραίν στο Green panel δυστυχώς θέλουν πολλή δουλειά ακόμα. Είναι φωτογραφίες από κτήρια που κάνουν zoom in zoom out, με γκρι, άσπρο και ροζ χρώμα, και κατά τη γνώμη μου είναι αχνά και παλιομοδιτικα. Επισης τα ρούχα των χορευτών δεν φαίνονται καθαρά σε αυτά τα γραφικα.Τα γραφικά στο δεύτερο κουπλε είναι πολύ καλύτερα. Τα effects μου δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα, στο lazarev ήταν πολύ πιο καθαρά και sharp.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Οπως αχνό ηταν και το μπατζετ της Ερτ. Ας μη περιμενουμε και θαυματα με ενα ποσο μικρότερο απο αυτο που δοθηκε στη Τερζη!

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Τι εννοείς;
      Αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει εκτενές άρθρο στο site ότι από τις stand in ήμασταν πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα και ότι μόνο πλάνα χρειάζεται να αλλάξουν…
      Τι είναι αυτά τώρα περί προβλημάτων στα εφέ και στο green screen;
      Έχε γούστο στο τέλος να φαίνεται όντως “φθηνό” και όχι εντυπωσιακό… Θα είναι μεγάλη απογοήτευση.

      Απάντηση
    • David
      David says:

      Μπόρεσα να δω την πρόβα από γνωστό μου μέσω του digital press center. Εμένα με χάλασε η ποιότητα των γραφικών,και επειδή δεν αναφέρθηκε πουθενά, το αναφέρω εγω. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι να είναι κάτι που φτιάχνει. Γιατι στα δικά μου μάτια, αδικείται όλη η προσπάθεια που οντως έχει γίνει!

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Φαντάζομαι πρώτη πρόβα είναι, τα πλάνα θα είναι θολά όπως και άλλων αποστολών που χρησιμοποιούν ειδικά εφέ, πόσο μάλλον εμείς. Εν τέλει νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, άλλωστε ο Φωκάς δεν βγάζει αποτέλεσμα που δεν ειναι τηλεοπτικά άρτιο (ακόμα και το 2017 για την δουλειά μιας εβδομάδας που είχε γίνει το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπές, πόσο μάλλον 2 μήνες τώρα). Εχω καλο προαίσθημα. Η αρχή έγινε και ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως καλή και από δημοσιογράφους και από τα στοιχήματα!

        Απάντηση
  27. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πρώτες Εντυπώσεις από τη σημερινή μας Πρόβα:
    1) Η αρχή εμπνευσμένη από το Levitating στα Grammys χρωματικά πίσω ( αν και μπορεί να είναι τυχαίο διότι ετοιμάζεται καιρό πριν)
    2) Η Στεφανία είναι τρομερά φωτογενής, η κάμερα τη λατρεύει και το ρούχο την αναδεικνύει σε μια σύγχρονη ηρωίδα, πολύ ωραίο, νεανικό και κατάλληλο για την ίδια καθώς το μωβ της ταιριάζει πολύ
    3) Από ότι ακούσαμε έχουμε πολλούς κρυφούς άσσους, οι οποίοι αποτελούν ερωτηματικό. Κάποιοι μπορούν να τους βρουν εκπληκτικούς άλλοι περιττούς και άλλοι ότι είναι άσχετοι με το τραγούδι. Μακάρι να γίνει το καλύτερο δυνατό με την υλοποίηση των visual effects. Η απλότητα με την καλή έννοια πάντα κερδίζει.
    4) Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω από καμία χώρα, θεωρώ ότι μόνο Ελλάδα, Κύπρος, Ισλανδία άντε και Σερβία έδειξαν κάτι. Γενικά επικρατεί μια παγώμαρα φέτος, οι προβολές στα τραγούδια είναι ελάχιστες, η κινητικότατα των διοργανωτών υποτονική και οι πρόβες απλώς μέτριες. Λόγω COVID μάλλον όλα αυτά, δεν εξηγείται αλλιώς
    5) Ακόμα και τα στοιχήματα είναι πολύ συγκρατημένα φέτος
    6) Η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος έχουν πολλές πιθανότητες διάκρισης φέτος. Μόνο μη δούμε εγκλήματα πάλι από τις επιτροπές

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Αυτο ακριβως εχω παρατηρησει και εγω. Νιώθω το ιδιο συναισθημα με την διεξαγωγη μιας μεγαλης διοργανωσης(πχ champions league στο ποδοσφαιρο) αλλα πολυ πιο “υποτονικη”, κυριως λογω κοβιντ οφειλονται ολα αυτα. Βεβαια ενταξει θα μπορουσε να ηταν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ εαν επικρατουσε το πλανο C ή D οποτε κομπλε

      Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Επικρατεί μεγάλη παγωμάρα γιατί τα περισσότερα τραγούδια είναι επιεικώς κάτω του μετρίου (ειδικά αυτός ο δεύτερος ημιτελικός θα είναι βασανιστήριο), πολλοί καλλιτέχνες είναι ίδιοι με πέρσι και έχουν ξαναφέρει μια βερσιόν του περσινού τους τραγουδιού με άλλο τίτλο (βλέπε Ισλανδία, Βουλγαρία, Ελβετία κτλ) ενώ ως συνθέτες, σκηνοθέτες και σκηνογράφοι ανακυκλώνεται ένα κλειστό κύκλωμα από τα ίδια και τα ίδια άτομα που αναλαμβάνουν ο καθένας από πέντε-έξι συμμετοχές και τις βγάζουν όλες ίδιες. Σήμερα βαρέθηκε η ψυχή μου να βλέπει τις μωβ και ροζ νέον αποχρώσεις της δεκαετίας του ’80, πιάνουν μία τάση και την αντιγράφουν όλοι μαζικά. Έφεραν και τα κονσέρβα φωνητικά με τον καινούριο σουηδό επικεφαλής και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ποιοι σοβαροί καλλιτέχες θα ασχοληθούν όταν έχουν να ανταγωνιστούν διάφορους άφωνους που ανοιγοκλείνουν το στόμα τους και όταν δεν τους αφήνουν καν να παίξουν τη μουσική τους ζωντανά στη σκηνή; Το όλο πακέτο έχει γίνει εξαιρετικά τυποποιημένο, σε κάθε χώρα η κάθε διοργάνωση είναι ακριβώς η ίδια και όλο αυτό έχει αρχίσει να κουράζει και να μην εμπνέει. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο διαγωνισμός μπορέι να ανακάμψει μετά την περσινή ματαίωση με τέτοια μυαλά.

      Απάντηση
  28. Εριφύλη
    Εριφύλη says:

    Πάμε δυνατά ελλαδάρα!σωστά Όλα ! Κάνε μας πολύ υπερήφανους που είσαι Ελληνίδα !Η χώρα μας αξίζει πάντα να είναι πρώτη!ζήτω η Ελλάς!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *