Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Εσθονίας!

Την σκυτάλη παίρνει ο Εσθονός Uku Suviste, το οποίο εμπιστεύτηκαν για δεύτερη χρονιά ως εκπρόσωπο της χώρας, κερδίζοντας το Eesti Laul. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Uku επιστρέφει συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Sharon Vaughn συνθέτοντας το The Lucky One. Από έξι χρονών στα μουσικά δρώμενα ο Uku, έχει σπουδάζει μουσική σε Εσθονία και Η.ΠΑ, έχει υπάρξει μέλος σε boyband και έχει συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά σόου της χώρας του.

Η πρόβα

Ο Uku ξεκινάει στο κέντρο της σκηνής και υπάρχουν φώτα γύρω του στο δάπεδο. Στο LED βλέπουμε κεραυνούς, σύννεφα και εμφανίζεται επίσης εφέ που τον δείχνει να βυθίζεται σε νερό. Σε αυτή την εμφάνιση δεν έχει τις αλυσίδες. Η παλέτα είναι σε μπλε, μαύρα και στην πορεία κόκκινα χρώματα. Φωνητικά είναι πολύ σωστός και η όλη εμφάνιση είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του Eesti Laul. Έλαβε χειροκρότημα από το press center.

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *