Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ισλανδίας!

Ήρθε η σειρά της Ισλανδίας! O Daði Freyr and οι Gagnamagnið το 2020 ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Το περσινό τους τραγούδι ακούστηκε πάρα πολύ και ο ντόρος με την ταινία του Netflix για τη eurovision βοήθησε ακόμα περισσότερο στην προώθηση της Ισλανδίας. Με ένα πιστό fanbase σε όλη την Ευρώπη, ο καλλιτέχνης ευελπιστεί να αγαπηθεί και φέτος από το κοινό. Το τραγούδι 10 years γράφτηκε για τη σύζυγο του τραγουδιστή.

Η πρόβα

Βλέπουμε το συγκρότημα στις γνώριμες τιρκουαζ μπλούζες τους και μαύρα παντελόνια. Στο φόντο αρχικά βλέπουμε σκηνές από το διάστημα και στη συνέχεια το ίδιο το συγκρότημα σε 8bit μορφές. Η χορογραφία είναι η γνωστή από το βίντεο του τραγουδιού. Σε κάποιο σημείο τρία μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τα ημικυκλικά πληκτρολόγια που κρατούν και σχηματίζουν κύκλο. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, ενω και φωνητικά δεν απογοήτευσε! Η Ισλανδία θα πάει καλά φέτος, θα καταφέρει άραγε να νικήσει;

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *