Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Κροατίας!

Η μόλις 22 χρονών Albina αποτελεί την εκπρόσωπο της Κροατίας, με το τραγούδι Tick-Tock! Η ίδια επικράτησε με διαφορά στον εθνικό τελικό της χώρας της Dora και παρόλο των ευτράπελων που ακολούθησαν δεν βγήκε καθόλου ζημιωμένη. Το τραγούδι της όχι μόνο έγινε επιτυχία στην χώρα της Αδριατικής αλλά ξεπέρασε και τα σύνορα αυτής. Ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το The Voice Of Croatia όπου τερμάτισε τρίτη, με την εμφάνιση της στα Battles να έχει ξεπεράσει τις 36.000.000 προβολές στο Youtube. Το Tick-Tock, αναφέρεται σε μια ερωτική σχέση με δυσκολίες που αν και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση δεν τα καταφέρνει αλλά αποχωρεί από αυτή και νιώθει απελευθερωμένη. Δεν θρηνεί, έχει τελειώσει και είναι έτοιμη να χορέψει τα προβλήματά της!

Η πρόβα

Η Albina αρχίζει μόνη στην αρχή του τραγουδιού. Παίζει με τα ροζ γραφικά ενώ ξαφνικά εμφανίζονται και οι 4 χορευτές.

Φοράει ασημί κορμάκι με στρας ενώ οι χορευτές φόρμες με στρας. Καθ’όλη την εμφάνιση χρησιμοποιούνται όλες οι υποστηρικτικές σκηνές.

Τα φώτα είναι ροζ και μπλε. Η ίδια στο ρεφρέν του τραγουδιού πολλαπλασιάζεται. Φωνητικά είναι αρκετά καλή.

Προς το τέλος της εμφάνισης οι χορευτές την σηκώνουν ψηλά, ενώ τελειώνουν την εμφάνιση τους στο πάτωμα.

Μια σέξι εμφάνιση που έχει τα φόντα να βρεθεί στον Τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=k8sJBAQIfG8

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dim
    Dim says:

    Μα πραγματικα, ο Marvin oυτε καν για τους τυπους δεν προσπαθησε να κανει κατι διαφορετικο για Κροατια και Κυπρο? Καιει και τις 2 χωρες, ο τιτλος του τραγουδιου με μεγαλα γραμματα απο πισω και στις δυο χωρες, σεξυ εμφανιση, δεσμιδες φωτος, πυροτεχνηματα και φυσικα το εφφε του να φαινεται X5 η τραγουδιστρια και οι χορευετες, στη δε Κυπρο με καθρεφτη στο πιο φθηνιαρικο στην δε Κροατια με οπτικο εφφε…λυπηρό!

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Αυτός φταίει;; Αφού βρέθηκαν τόσες χώρες να του δώσουν χρήματα χαζός είναι να μην τα πάρει;
      Όση έμπνευση και να χει, λογικό είναι κάποιες από τις (πολλές) συμμετοχές που έχει αναλάβει να έχουν κάποια κοινά στοιχεία. Εαν “καεί” κάποια-ες συμμετοχές από τις ομοιότητες κάποιων παρουσιάσεων, την ευθύνη επι της ουσίας θα την έχει η εκάστοτε χώρα που του ανέθεσε να οπτικοποιήσει το τραγούδι τους.
      Ας πρόσεχαν…

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ καλή φωνητικά, το τραγούδι είναι αρκετά πιασαρικο (προσωπικά το προτιμώ από κάτι Ma ma mata hari κλπ) και η σκηνική παρουσία είναι στο ύφος της συμμετοχής. Έχει αρκετά καλές πιθανότητες να προκριθεί, αφού έχει και μια καλή στήριξη από Σλοβενία και βόρεια Μακεδονία. Ο μόνος μου προβληματισμός είναι ότι έχει αρκετά κοινά με τη κυπριακή συμμετοχή όπως έγραψε και προηγούμενος χρήστης…
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Mara
    Mara says:

    Παιδιά από το Eurovision Fun, εσείς που έχετε δει την ελληνική σκηνική παρουσία και τις πρόβες των υπόλοιπων χωρών μέχρι στιγμής, θεωρείται πως υπάρχει κάποια συμμετοχή που είναι καλύτερη από την δική μας μέχρι στιγμής;

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Φωνητικά υπέροχη και με απαιτητική χορογραφία. Ωραία χρώματα και ενέργεια. Το τραγούδι εμένα δεν με τρελανε ποτέ αλλα΄νομίζω είναι μια από τις πιο επαγγελματικές εμφανίσεις της Κροατίας σε ένα είδος που δεν είναι βαλκανική μπαλάντα αλλά καθαρόαιμη διεθνής ποπ. Θα παλέψει για μια θέση στον τελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *