Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου!

Η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo εκπροσωπεί την Κύπρο και είναι μια συμμετοχή που από τη στιγμή της ανακοίνωσης της έχει προκαλέσει αίσθηση. Η 24χρονη Έλενα που ζει και δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision! Από τα 14 της χρόνια που την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το Ελλάδα έχεις ταλέντο, έχει εξελιχθεί πλέον σε μία ποπ σταρ. Στο ενεργητικό της έχει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες. Έχει υπάρξει μέλος σε γκρουπ,  ενώ έχει διατελέσει και το ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και του coach σε μουσικά σόου. Ο διάβολος για τον οποίο μας τραγουδά, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί «El diablo». Αν και η συμμετοχή της, ξέσπασε μεγάλες αντιδράσεις στο νησί της Αφροδίτης και ιδιαίτερα από την εκκλησία, η ίδια δεν το βάζει κάτω και έρχεται στο Ρότερνταμ με σκοπό την καλύτερη θέση της Κύπρου στον Διαγωνισμό.

Η πρόβα

Την αυλαία των σημερινών πρώτων τεχνικών προβών ανοίγει η Έλενα Τσαγκρινού με το τραγούδι El Diablo.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο μετρ του είδους Marvin Dietmann.

Στη σκηνή βλέπουμε την Έλενα να πλαισιώνεται από 4 χορεύτριες, οι οποίες έχουν βαμμένα τα πρόσωπα τους. Η Έλενα φοράει κορμάκι με κρόσια.

Ξεκινάει να τραγουδάει στο πάτωμα και στη συνέχεια έρχονται και οι χορεύτριες ντυμένες στα κόκκινα. Η χορογραφία είναι έντονη και δυνατή.

Η πρόβα διακόπηκε καθώς κατά τη διάρκεια του ρεφρέν της έφυγε το μικρόφωνο. Φωνητικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Μετά από τη διακοπή ξεκινάει ξανά την τελευταία προσπάθεια της. Η εμφάνιση της είναι αρκετά σέξι. Έχουμε πολλές εναλλαγές στα πλάνα ενώ πέφτει ξανά στο πάτωμα με τις χορεύτριες αυτή τη φορά.

Επικρατούν κόκκινοι φωτισμοί ενώ στο background βλέπουμε τη λέξη E Diablo! Η εμφάνιση κλείνει με κοντινό στην τραγουδίστρια.

Στο τελευταίο run έχουμε και φωτιές!

https://www.youtube.com/watch?v=ZzyiJsk0pRY

 


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Prokopis
    Prokopis says:

    Λοιπόν ένα πραμα ένα πο οι Έλληνες καρτερουν να.καμι.ενα.λαθοσ Ι ελενα και. Να αρκεψουν κακίες ότι έπεσε τις το. Μικρόφωνο. Οι πεφτουμε.στα.στοιχηματα.οι ακουστικές. Ότι. Φωνητικά. Ιτα. Χάλια ένα. Δούμε. Και. Εσάς. Με. Τι. Στεφάνια. Τι. Ένα. Καμεται. Ι. Σκηνική παρουσία μια. Χαρά ιταν

    Απάντηση
    • Eurovisionικος
      Eurovisionικος says:

      Κανείς δεν ψάχνει να βρει προβλήματα ή λάθη πουθενά. Αυτό που αναφέρουν πως της έπεσε το μικρόφωνο είναι γεγονός και όχι φαντασία τους καθώς διακόπηκε και η πρόβα και ξαναξεκίνησαν μετά. Σε κάθε περίπτωση η Έλενα έχει κάνει τρομερή δουλειά και αξίζει τα καλύτερα.

      Επίσης ας σταματήσει κάπου αυτό το Ελλάδα vs Kύπρος και από τις 2 πλευρές. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

      Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Θα συμφωνήσω,άπειρα θέματα φωνητικά και φυσικά μια αναμενόμενη πλαστική εμφάνιση με πάρα πολύ χλιαρές εντυπώσεις.Πεστε να μας φάτε τώρα,άντε περιμένουμε.

      Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Με βάση αυτό που είδα, ίσως δεν θα απέκλεια ακόμα και ένα του 10 στον τελικό. Για να δούμε! Ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσία.

    Απάντηση
    • Kost
      Kost says:

      Ποιος βγάζει κακίες… Ίσα ίσα είπαμε ότι είναι πολύ καλή και έχει δουλέψει αρκετά. Το ότι της έπεσε το μικρόφωνο δεν είναι κακία είναι απλά fact.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φωνητικά καλη σχετικά αλλά την παίρνει, και πρέπει, να βελτιωθεί.
    Η σκηνική παρουσία μου αρέσει όπως και η ίδια η Έλενα που είναι πολύ γλυκιά. Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι οι ολόσωμες κόκκινες φόρμες των χορευτριών. Το φόρεμα της Έλενας πολύ ωραίο! Δεν τίθεται θέμα, είναι δεδομένο η πρόκριση και νομίζω διεκδικεί κάτι καλό στον τελικό. Θέτει μια υποψηφιότητα για τοπ 10 καθώς είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα από αυτό που περίμενα! (Ελπίζω την ίδια υποψηφιότητα για δεκάδα να θέσουμε και εμείς αύριο).Μπράβο Έλενα! Καλή επιτυχία!
    ΥΓ: φαίνεται η μετριοτατη εμφάνιση της Τάμτα “ξύπνησε” την κυπριακή αποστολή.

    Απάντηση
  4. Jørgen
    Jørgen says:

    Προσωπικά αυτό που ακούω και βλέπω με ικανοποιεί, η ερμηνεία και η παρουσίαση πολύ καλύτερη απο αυτήν του 2019 οπώτε προβλέπω ότι η δεκάδα για την Κύπρο είναι παραπάνω απο εφικτή. Μπράβο στην Κύπρο, ας ελπίσουμε και εμείς να εντυπωσιάσουμε αύριο.

    Απάντηση
  5. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εμενα μαρεσει αυτο που βλεπω και ακουω αλλα αν ισχυει αυτο που λενε για τις πολυ σεξυ ποζες, θα χασει σιγουρα πολλες ψηφους απο τις επιτροπες η Κυπρος.

    Απάντηση
  6. Prokopis
    Prokopis says:

    Εσύ που λες ότι ινε φουεγκο ένα πραμα ένα σου πο ακόμα. Λαλιτε. Ότι στυριζεται τι Κύπρο ενετσι που στιριζετε τι Κύπρο που εχι που τι. Ώρα που ετελιοσε Ι πρόβα ουλο χολή φκαλεται ενετσι που στυριζεται τι. Κύπρο και που σου θυμίζει φουεγκο οκ φωνητικά μπορεί. Να με. Ιτα. Λαλι. Αλά. Χάλια ενιταν γιατί τόσι. Κακία θα. Σας δούμε και. Εσάς αβριο

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Αγαπημένε γράψε αν μπορείς λίγο στα ελληνικά γιατί ούτε το Google translate σε σώζει. Έχεις ψύχωση με τους Έλληνες. Καλά λένε δαγκώνεις, κριτική κάνουν τρελαίνεσαι. Αποφάσισε!! Τουλάχιστον μειώθηκαν οι τελειες τι να πω

      Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Κανε μας την χαρη ρε φιλε τωρα ελεος. Ποιος εκραξε; Μονος σου πας και δυναμιτιζεις την κατασταση. Στηριζουμε και τις 2 χωρες και θελουμε και οι 2 να παμε καλα.
      Α και μαθε να γραφεις λιγο, ευχαριστω

      Απάντηση
  7. Apostolos Bogiannos
    Apostolos Bogiannos says:

    Καλησπέρα σας και πάλι! Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά, να εκφράζεστε με κόσμιο τρόπο, να δέχεστε τις απόψεις των άλλων και να μην ξεκινάτε τις επιθέσεις, σας ευχαριστώ!

    Απάντηση
  8. David
    David says:

    Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν εικόνα και φωνητικά! Πολύ ωραίο και έξυπνο στήσιμο, πιστεύω θα γράφει πολύ ωραία! Μπράβο στην κυπριακή αποστολή!!

    Πιστεύω ότι αν ήταν δική μας συμμετοχή, θα ήμασταν όλοι πολύ πιο επιεικείς στις κρίσεις μας!

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Αααα David, είχες πει ότι θα αποκαλύψεις κάποια πράγματα για την σκηνή και δεν αποκαλύψες. Θα σε μαλώσω. Πάντως ισχύει αυτό για το αν ήταν δική μας η συμμετοχή.

      Απάντηση
  9. MARGARITA
    MARGARITA says:

    Υπαρχει εμφανης εμπάθεια απο καποιους ή και μισος καποιες φορες.
    Η Ελενα ηταν πολυ καλη ,σιγουρη δεκαδα και επομενος στοχος πεντάδα
    Μπραβο στην Κυπρο

    Απάντηση
  10. C.G
    C.G says:

    Δεν καταλαβαίνω γιατι τρωγεστε ειλικρινα. Μη χειροτερα δηλαδη.

    Επαγγελατικότατη εμφάνιση, καλή φωνητικά και η Έλενα. Δεν βλέπω να συμμετεχει σε κάποια χορογραφια απο αυτά που ειδα αλλά κυρίως ποζάρει με το χορευτικο κομμάτι να καλυβεται απο τις χορευτριες. Δεν είδα κατι να με εντυπωσιάσει ή που δεν εχω ξαναδει αλλα ό,τι είδα ήταν αισθητικά άρτιο και ωραίο. Πριν κάποια χρόνια θα ήταν ΟΥΑΟΥ τώρα νιωθω να μην είναι κατι εντυπωσιακοτερο από άλλες συμμετοχες αναμεσα σ΄ αυτες και οι 2 προηγούμενες κυπριακες. Μια χαρα θα παει. Καλη επιτυχια.

    Απάντηση
  11. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνή! Live η ΚΑΛΥΤΕΡΗ από όλους τους διαγωνιζομενους. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω δε τα εκπληκτικά ρούχα,την υπέροχη χορογραφία και καθηλωτικα οπτικά εφε! Καλή επιτυχία στην Κύπρο με την μοναδική έλενα τσαγκρινού και το πιο όμορφο τραγούδι για την φετινή eurovision!❤

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *