Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ουκρανίας!

Σίγουρα πρόκειται για την πιο ιδιαίτερη συμμετοχή του πρώτου Ημιτελικού. Οι Go_A ειναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα που μέτρα μόλις 9 χρόνια ζωής και όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη χώρα του . Ο συνδυασμός της Ουκρανικης παραδοσιακής μουσικής με ηλεκτρονικό ήχο σίγουρα αποτελούν το λόγο της μεγάλης τους επιτυχίας. Η φωνή της κεντρικής τραγουδιστριας Katerina Pavlenko δε σε αφήνει αδιάφορο και πάρα τα συνεχόμενα revamp, το “Shum” ειναι ένα τραγούδι που θα κάνει αίσθηση σε όλους τους τηλεθεατές.

Η πρόβα:

Λίγο πριν το τέλος των σημερινών προβων αλλά και του πρώτου αυτού Ημιτελικού ανεβαίνουν στη σκηνή οι Go_A. 

Στη σκηνή υπάρχει μια τετράγωνη άσπρη κατασκευή γεμάτη λευκα δέντρα. Όλοι βρίσκονται πάνω σε αυτήν και διαδραματιζεται ένα δυνατό act. Η Kateryna φοράει ένα μαύρο φόρεμα και ένα πράσινο πουπουλενιο μπολερό που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Τα πλάνα αλλάζουν συνεχώς ενώ βλέπουμε και παράλληλα διαγώνια πλάνα που δείχνουν όλες τις κινήσεις.

Στο background επικρατεί στην αρχή ένα ολογιωμο φεγγάρι και στη συνέχεια διάφοροι μπλε τυρκουαζ και μωβ κυματισμοί. Ενώ εμφανίζονται και διάφορα ολογράμματα.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και φουτουριστικη εμφάνιση που σε συνδυασμό με τα άψογα φωνητικά της τραγουδιστριας δε σε αφήνουν ασυγκίνητο. Νομίζω θα έχουμε μια εύκολη πρόκριση για την Ουκρανία.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Λατρεμένη συμμετοχή. Μοναδικό στο είδος του φέτος που το κάνει να ξεχωρισει απ’ ‘ολα τα άλλα και με μια σκηνική παρουσία επίσης ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Η τραγουδίστρια μορφαρα, τυπαρα κια φωναρα. Δεν βλέπω πως μπορεί να μην είναι εντος 10αδας. Βασικα μπορώ γιατι το εχω ξαναδει το εργο. Θα είναι κρίμα να μην ειναι 10αδα. Αυτό είναι σωστότερη διατύπωση.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τραγουδι που το θυμάσαι, αρκετά ιδιαίτερο που έχει αποδοθεί εξαιρετικά και φωνητικά και σαν staging. Ίσως η καλύτερη σημερινή πρόβα για εμένα. Άλλο ένα “dark horse”για φέτος.
    Σίγουρη πρόκριση και θεωρώ θα βρεθεί στην δεκάδα της τελικής κατάταξης με πολύ υψηλή θέση στο televoting (5αδα) και κάπου κοντά στην δεκάδα στις επιτροπές.
    Πολύ εντυπωσιακή σκηνική παρουσία! Μπράβο Ουκρανία! Κακή επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Να τονίσω ότι μόλις είδα τα στοιχήματα και η Ουκρανία επαναλαμβάνει φαινόμενο “Φουρέιρα”.
      Εκτόξευση στα στοιχήματα μόνο με την πρώτη πρόβα!
      Δύσκολα να ξανασυμβεί αυτό φέτος, αν και έχουμε και άλλες χώρες να κάνουν πρόβα. Σαφώς και πολύ θα ήθελα να συμβεί και με το LD αλλά για κάποιο λόγο νιώθω ότι δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. Μακάρι να βγω λάθος…

      Απάντηση
  3. Takis
    Takis says:

    Σίγουρα προτιμώ το Solovey και την αρχική εκδοχή του Shum αλλά ο ήχος τους μου αρέσει πάρα πολύ. Δίκαια η Ουκρανία θα συνεχίσει το απόλυτο στις προκρίσεις και θέλω να πιστεύω ότι στην τελική κατάταξη θα είναι πολύ ψηλά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *