Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Πολωνίας!

Ο Rafal θα τραγουδήσει για την Πολωνία, The Ride. Ξεκίνησε την καριέρα του, με τη συμμετοχή του στην πρώτη σεζόν του The Voice of Poland το 2011. Το 2020 ήταν ένας από τους παρουσιαστές της Junior Eurovision. Η επιλογή του ως εκπρόσωπος της Πολωνίας, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από φαν του Διαγωνισμό ή μη. Ο λόγος φαίνεται να είναι, ότι ίδιος φέρεται να έχει την εύνοια της κυβέρνησης της χώρας, ενώ πολλοί χαρακτήρισαν την επιλογή αυτή άδικη καθώς έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στην περσινή εκπρόσωπο Alicja, καθώς το 2020 ο Διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Με το The Ride ο Rafal, θέλει να τον ακολουθήσουμε στην ιστορία που μας διηγείται.

 

Η πρόβα

Ο Rafal συνοδεύεται από 4 χορευτές ντυμένους στα λευκά. Ο ίδιος φοράει μαύρο κουστούμι και μαύρα γυαλιά, τα οποία στο δεύτερο κουπλέ στα βγάζει.

Οι χορευτές έχουν στα χέρια τους φώτα που λάμπουν καθ’όλη τη διάρκεια της εμφάνισης τους. Χρησιμοποιούν και την υποστηρικτική σκηνή.

Στο background βλέπουμε χορευτές να χορεύουν ενώ το η εμφάνιση κλείνει με το όνομα του Rafal, στην οθόνη.

Φωνητικά αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ φάνηκε να υπάρχει συγχρονισμός με τα φωνητικά από πίσω.

https://www.youtube.com/watch?v=155wAPcUJF4

Photos: Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

1 reply
  1. orestis
    orestis says:

    ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΦΕΤΟΣ… Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ….ελπιζω στο repeat που δειχνουν τους κωδικους της καθε χωρας να δείξουν ενα κάλο σημείο με τα εφε σε εμας και οχι το τελος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *