Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Πορτογαλίας!

Είναι η σειρά μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των εθνικών τελικών! Οι Black Mamba κατάφεραν να φθάσουν στην σκηνή του Rotterdam ενάντια σε κάθε προσδοκία, κερδίζοντας το φετινό FdC κόντρα στα προγνωστικά. Μπορεί άλλος να υπήρξε ο μεγάλος, και με διαφορά, νικητής στο τηλεοπτικό κοινό ωστόσο ο συνδυασμός αποτελεσμάτων φέρνει το συγκρότημα στην σκηνή της Ahoy Arena. Με μια ατμοσφαιρική μπαλάντα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η συμμετοχή αποτελεί έκπληξη εκ μέρους της Πορτογαλίας καθώς είναι η πρώτη, στα χρονικά της χώρας, η οποία είναι αμιγώς στην αγγλική γλώσσα.

Η πρόβα

Η εμφάνιση στην αρχή είναι παρόμοια με του εθνικού τελικού. Φοράνε όλοι κουστούμια. Η οθόνη στην αρχή είναι ασπρόμαυρη, παραπέμποντας σε άλλες εποχές. Στο δεύτερο κουπλέ εμφανίζεται το χρώμα και επικρατεί το μπλε, στη συνέχεια το πορτοκαλί. Αργότερα εμφανίζονται από πίσω πορτοκαλί καρδιές σε στυλ τούνελ. Βλέπουμε διάφορες γυναικείες οπτασίες να περπατάνε στα led. Η εμφάνιση είναι από τις πιο ατμοσφαιρικές που έχουμε δει μέχρι στιγμής και ξεχωρίζει αρκετά. Υπήρξε μεγάλο χειροκρότημα στο press. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί να αποδειχτεί dark horse για πρόκριση.

Photos: Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θεωρώ θα προκριθεί έστω οριακά.
    Ωραία φωνή και όμορφη σκηνική παρουσία. Θα τα πάει καλά στις επιτροπές, όχι τόσο στο televoting αλλά λογικά θα το δούμε και στον τελικό. Εκεί δε νομίζω όμως να καταφέρει πολλά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *