Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Σερβίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα η Σερβία! Οι Hurricane είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα στα Βαλκάνια με πολλά εκατομμύρια προβολές στο Youtube και ένα πολύ μεγάλο fanbase. Δύο από τα κορίτσια του συγκροτήματος, η Sanja και η Ksenija έχουν βρεθεί ξανά στη Eurovision, η πρώτη το 2016 εκπροσωπώντας τη Σερβία και η δεύτερη το 2015 κάνοντας φωνητικά στη συμμετοχή του Μαυροβουνίου που είχε εκπροσωπήσει ο πατέρας της, Knez. Το τραγούδι τους, Loco loco, είναι πολύ δυναμικό και ανεβαστικό και έχει ήδη αρκετά εκατομμύρια προβολές. Για να δούμε αν θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των θαυμαστών τους!

Η πρόβα

Βλέπουμε τα κορίτσια με μαύρα ρούχα με στρας. Η Sanja έχει κάνει περμανάντ. Το φόντο αλλάζει πολλές φορές, αρχικά είναι ασπρόμαυρο, μετά κόκκινο, μετά φούξια-μοβ και στο τέλος πράσινο. Φωνητικά ήταν ικανοποιητικές. Είδαμε αρκετό χορό και περπάτημα, εφόσον εκμεταλλεύτηκαν όλη τη σκηνή. Αν υπήρχε κοινό στο στάδιο σίγουρα θα είχε κατενθουσιαστεί!

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *