Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Τσεχίας!

Τρίτη πρόβα για σήμερα, αυτή της Τσεχίας. Ο Benny Cristo επιστρέφει ξανά στον Διαγωνισμό μετά την περσινή ακύρωσή του με το τραγούδι Omaga, ένα ανεβαστικό τραγούδι αγάπης, μου στο βίντεο κλιπ του είναι γεμάτο ποπ αναφορές, όπως οι Simpsons, Pulp Fiction, Grease κ.α. Ο Benny γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τσεχία και έχει καταγωγή από την Αγκόλα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 και εκ τότε έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της Τσεχίας. Εκτός από την μουσική, ασχολείται ενεργά με την ενημέρωση για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς και με τον αθλητισμό, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου το 2017.

Η πρόβα

O Benny στην αρχή της εμφάνισης βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκηνής και στην συνέχεια βγαίνει στην κεντρική σκηνή, ενώ στην πορεία πάει και στην μικρότερη σκηνή μπροστά. Συνοδεύεται από τέσσερις χορευτές. Φωνητικά ήταν αξιοπρεπής, αν και είχε μερικές αστοχίες. Το βασικό αρνητικό της εμφάνισης είναι η έλλειψη ενέργειας από τον Benny.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *