Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Φινλανδίας!

Σειρά έχει η Φινλανδία! Οι Blind Channel δραστηριοποιούνται ως μπάντα από το 2013. Έγιναν το φαβορί για την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στην φετινή Eurovision από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι τους Dark Side και όπως ήταν αναμενόμενο τα κατάφεραν, προσθέτοντας ένα ακόμη ροκ τραγούδι στην λίστα των συμμετοχών της Φινλανδίας αλλά και του διαγωνισμού γενικότερα, κάτι που ενθουσίασε το κοινό δεδομένου του ότι το είδος αυτό είναι από τα σπανιότερα στον διαγωνισμό. Με διαφορά μία από τις πιο ζωντανές συμμετοχές φέτος, οι Blind Channel σκοπεύουν να ξεσηκώσουν το κοινό στην σκηνή του Ρότερνταμ, ξεκινώντας ήδη από την πρώτη τους πρόβα.

Η πρόβα

Η εμφάνιση των Blind Channel ξεκινάει πολύ δυναμικά με μαύρους και κόκκινους φωτισμούς ενώ στη συνέχεια επικρατεί το μπλε. Οι ίδιοι άρτιοι φωνητικά ερμηνεύουν το Dark Side χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα led εναλλάσσονται μεταξύ των χρωμάτων ενώ στο background διακρίνονται φιγούρες. Στην γέφυρα η σκηνή βυθίζεται σε κόκκινα χρώματα ενώ υπάρχουν παράλληλα αλλεπάλληλα led που συνυπάρχουν με τον ρυθμό του τραγουδιού. Στο 3ο run υπήρξαν φωτιές οι οποίες ανέβασαν αρκετά το σκηνικό.

Photos: Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σαφώς και θα προκριθεί αλλά νιώθω ότι δυστυχώς στον τελικό θα έχει την τύχη της Ουγγαρίας το 2018 πάνω κάτω…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *