Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα του Ηνωμένου Βασιλείου!

Επόμενος είναι ο James Newman από το Ηνωμένο Βασίλειο με το uptempo τραγούδι Embers. O 35χρονος James δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του γνωστού τραγουδιστή John Newman. Ο ίδιος έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες επιτυχίες και διακρίσεις ως τραγουδοποιός, αλλά και συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Calvin Harris, Little Mix και Jess Glynne. Το BBC φέτος κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση επιλέγοντας έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη και ένα ευχάριστο ραδιοφωνικό τραγούδι. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να καταφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα;

Η πρόβα

Η εμφάνιση ξεκινάει με τον James Newman πάνω σε ένα βάθρο με lasers γύρω του. Δεξιά και αριστερά βλέπουμε δυο τεράστιες λευκές τρομπέτες. Στη σκηνή τον συνοδεύουν λευκοντυμένοι χορευτές που παίζουν τρομπέτες. Κυριαρχούν το κόκκινο, το πορτοκαλί και το μπλε. Ο James Newman είναι φωνητικά καλός και τελειώνει την εμφάνιση του πάνω στο βάθρο με lasers γύρω του, όπως ξεκίνησε.

Photos: Thomas Hanses / Andres Putting / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

1 reply
  1. Takis
    Takis says:

    Αυτό το τραγούδι είναι στο top 5 μου και νιώθω ότι αδικείται (δυστυχώς θεωρώ ότι θα αδικηθεί και στην τελική κατάταξη). Πιστεύω ότι αν την ίδια συμμετοχή την κατέβαζε κάποια σκανδιναβική χώρα ή έστω κάποια χώρα με ένα μπλοκ από πίσω τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *