Eurovision 2021: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του 65ου νικητή στην ιστορία της Eurovision. 26 τραγούδια ρίχνονται απόψε στη μάχη έχοντας έναν και μόνο στόχο: την πρώτη θέση.

Όσο πλησιάζουν οι ώρες για την έναρξη του μεγάλου τελικού, η αγωνία κορυφώνεται και οι στοιχηματικές ανακατατάξεις είναι πολλές.

Η σημερινή στοιχηματική μας ανάλυση σας παρουσιάζει όλα όσα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες στις αποδόσεις μετά το χθεσινοβραδινό σόου των επιτροπών, λίγες ώρες πριν τον τελικό της 65ης Eurovision.

Τα φαβορί

Ως πρώτο φαβορί για τη νίκη στον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 θεωρείται η Ιταλία. Η εκρηκτική χθεσινοβραδινή εμφάνιση των Måneskin τους έχει τοποθετήσει στην κορυφή, έχοντας διαφορά από τους διώκτες τους. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής περιόδου που μία χώρα παίζεται σε αποδόσεις κάτω από 3 (μεταξύ 2,80 και 3,20).

Δεύτερη βρίσκεται η Γαλλία. Η Barbara Pravi και το μελαγχολικό “Voila” θα ξεκινήσουν από μία πολύ καλή βάση τις προσπάθειές τους, για να χαρίσουν στην κραταιά χώρα της Δυτικής Ευρώπης την έκτη της νίκη στον διαγωνισμό και την πρώτη μετά το 1977. Η νίκη της Γαλλίας απόψε το βράδυ παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 4 και 4,80.

Τρίτη εξακολουθεί να βρίσκεται η Μάλτα, της οποίας οι πιθανότητες νίκης έχουν αυξηθεί συγκριτικά με το χθεσινό μας άρθρο. Η υψηλότερη απόδοση που συναντά κανείς τυχόν επικράτηση της Destiny αγγίζει σχεδόν το 7 (6,80).

Τέταρτη είναι πια η Ουκρανία, η οποία ξεπέρασε την Ελβετία. Η πολύ καλή παρουσία των Go_A στη χθεσινή Jury Rehearsal τους ανέβασε κατά μία θέση, με τις αποδόσεις νίκης τους να έχουν πέσει αρκετά. Νίκη της Ουκρανίας απόψε οχταπλασιάζει τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν.

Την πεντάδα, τέλος, συμπληρώνει η Ελβετία. Ο Gjon’s Tears παραμένει εντός πεντάδας, έστω και μία θέση χαμηλότερα απ’ ότι στην προηγούμενή μας ανάλυση.

Η μάχη της δεκάδας

Έκτη με ανοδικές σχετικά τάσεις είναι η Ισλανδία. Παρά τη μη ζωντανή εκτέλεση του “10 Years”, οι Daði og Gagnamagnið εξακολουθούν να βρίσκονται στις παρυφές της πεντάδας, έχοντας πλέον απόσταση από τις χώρες που βρίσκονται χαμηλότερα.

Την ξέφρενη άνοδό της συνεχίζει και η έβδομη Φινλανδία. Οι Blind Channel και το ανεβαστικό “Dark Side” έχουν αποσπαστεί για τα καλά από τις χώρες που φαίνονται να παλεύουν για τη δεκάδα και πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο την Ισλανδία. Ενδεχόμενη νίκη της χώρας της Βόρειας Ευρώπης απόψε παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 13 και 29.

Στην όγδοη θέση με πτωτικές τάσεις βρίσκεται η Πορτογαλία. Οι Black Mamba φαίνονται να χάνουν έδαφος τις τελευταίες ώρες, αλλά παρ’ όλα αυτά κρατάνε μία θέση εντός Top 10.

Το ίδιο ισχύει και για το ένατο Σαν Μαρίνο αλλά και για τη δέκατη Λιθουανία. Παρά το γεονός πως οι αποδόσεις τους για νίκη πέφτουν συνεχώς, παραμένουν εντός δεκάδας.

Ελλάδα και Κύπρος

Μία θέση συγκριτικά με τη χθεσινοβραδινή μας ανάλυση κέρδισε η Κύπρος. Η Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” θεωρούνται από τους bookers ως οι 11οι επικρατέστεροι για νίκη στον φετινό διαγωνισμό. Με την Κύπρο να βρίσκεται στις παρυφές της δεκάδας, η νίκη της παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 41 και 130.

Μία θέση ψηλότερα βρίσκεται και η Ελλάδα σε σχέση με χθες. Η Stefania και το “Last Dance” τοποθετούνται στη 16η θέση των στοιχημάτων. Οι αποδόσεις για τυχόν νίκη της Ελλάδας απόψε κυμαίνονται μεταξύ 101 και 300.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mysterious
    Mysterious says:

    Πραγματικά τα στοιχήματα δεν έχουν κανένα νόημα απλά δείχνουν μια τάση! Όλα μπορούν να γίνουν σήμερα! Με μια καλή εμφάνιση και σε συνδυασμό να λειτουργήσει χωρίς απρόοπτα αυτό που έφτιαξε ο Φωκάς πραγματικά θα μπούμε στην 10αδα! Θετική ενέργεια και όλα θα γίνουν! Καλή επιτυχία Ελλάδα και Στεφανία

    Απάντηση
  2. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Τα στοιχήματα δεν έχουν τόσο νόημα και το 2019 μέχρι και πριν το σόου ήμασταν 13-14 και θυμόμαστε όλοι που καταλήξαμε
    Μετά το σόου όταν ξεκίνησε η βαθμολογία μας πήγαν 18 ( για αυτούς που θα πάνε να δούμε τα στοιχήματα του 2019)

    Απάντηση
  3. Φως
    Φως says:

    Φτάνει πια με τους Μπουκερς η Γιουροβίζιον δεν τους έχει ανάγκη είμαστε Γιουροφανς και δεν χρειάζεται να μας επηρεάζουν για να βγάζουν χρήματα είς βάρος της προσπαθειας της κάθε Εθνικής Συμμετοχής φτάνει Άς νικήσει πραγματικά η καλύτερη φετινή εθνική Συμμετοχή και όχι τα στοιχήματα και οι αποδόσεις τών συμφερόντων των λίγων Καλή Επιτυχία Ελλάδα δεν μπορεί η δημοσιογράφοι και Διαπιστευμενοι νά μάς ψηφίζουν έως την όγδοη θέση στον τελικό και αυτοί να μάς φτάνουν στην Δέκατη πεμπτη θέση Γιουροφανς μην τους δώσουμε τη χαρά τής τσέπης τους Φηψηστε όπως νοιώθετε ψηφίστε τήν χώρα που αξίζει πραγματικά να είναι η νικήτρια χώρα απόψε Καλή επιτυχία Στην Ελλάδα μάς Καλή Επιτυχία στην Σουπερ Στάρ Στεφανία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *