Eurovision 2021: Τα στοιχήματα μετά τον πρώτο ημιτελικό

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021 αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν, με 10 χώρες να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και 6 να επιστρέφουν στις βάσεις τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι στοιχηματικοί πίνακες άλλαξαν άρδην μετά το χθεσινοβραδινό ζωντανό σόου με κάποιες χώρες να κερδίζουν έδαφος και κάποιες άλλες να μένουν πιο πίσω.

Η σημερινή στοιχηματική ανάλυση της σελίδας μας σας παρουσιάζει όσα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες στις αποδόσεις για τον φετινό διαγωνισμό.

Τα φαβορί

Η επόμενη μέρα μετά τον 1ο ημιτελικό της Eurovision 2021 βρίσκει την Ιταλία στην κορυφή. Οι Maneskin έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίσουν να προπορεύονται στα στοιχήματα, με τους bookers να τους θεωρούν ως τους πιθανότερους νικητές του φετινού διαγωνισμού. Η νίκη της Ιταλίας παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 3,25 και 3,85.

Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση και στις υπόλοιπες δύο θέσεις του Top 3, με τη Γαλλία να είναι δεύτερη και τη Μάλτα τρίτη. Και οι δύο χώρες παραμένουν κοντά στην πρωτοπόρο Ιταλία, με τη Destiny και το “Je Me Casse” να κερδίζουν έδαφος μετά την πολύ καλή τους χθεσινοβραδινή εμφάνιση.

Η μεγάλη κερδισμένη του Α’ Ημιτελικού είναι μακράν της δεύτερης η Ουκρανία. Οι Go_A βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση των στοιχηματικών πινάκων, με ενδεχόμενη νίκη τους να παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 7 και 9,60.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ουκρανία βρίσκεται τέσσερις θέσεις χαμηλότερα σε σχέση με τη θέση που βρισκόταν πριν την έναρξη του χθεσινής βραδιάς.

Η μάχη της πεντάδας και της δεκάδας

Στην πέμπτη θέση έχει υποχωρήσει η Ισλανδία. Η πολύ καλή εμφάνιση της Ουκρανίας στον πρώτο ημιτελικό από κοινού με την εμφάνιση κρούσματος στα μέλη του ισλανδικού συγκροτήματος, έχουν ρίξει τη χώρα της Βόρειας Ευρώπης κατά μία θέση.

Έκτη βρίσκεται η Βουλγαρία και έβδομη η Ελβετία, αμφότερες πολύ κοντά στην πέμπτη Ισλανδία. Με το σόου των επιτροπών να λαμβάνει χώρα σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να εισχωρήσουν εντός της πρώτης πεντάδας.

Στην όγδοη θέση συναντά κανείς την Κύπρο. Η Μεγαλόνησος έχασε έδαφος μετά τον πρώτο ημιτελικό, όντας τέσσερις θέσεις χαμηλότερα από την αντίστοιχη χθεσινοαπογευματινή της. Η νίκη της Κύπρου παίζεται πια σε αποδόσεις μεταξύ 21 και 44.

Ένατη παραμένει η Λιθουανία. Οι The Roop μπορεί να έδωσαν στον χθεσινό ημιτελικό την καλύτερη έναρξη που θα μπορούσε να έχει, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχουν καταφέρει να ανέβουν στις υψηλότερες θέσεις των πινάκων.

Τη δεκάδα συμπληρώνει το Σαν Μαρίνο. Η άφιξη του Flo Rida στο Ρότερνταμ έδωσε ώθηση στο μικρό κρατίδιο της Ιταλικής Χερσονήσου και το ανέβασε εντός Top 10, παρά το γεγονός πως μέχρι χθες ήταν στην 12η θέση.

Ελλάδα

Από την 11η θέση θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision η χώρα μας. Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στοιχηματικά στο όριο εισόδου της στη δεκάδα, με τις αποδόσεις της να αλλάζουν συνεχώς.

Η νίκη της Stefania και του “Last Dance” το Σάββατο παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 51 και 81, με την απόστασή της από το Σαν Μαρίνο μετά την άφιξη του Flo Rida να έχει μεγαλώσει.

Παρ΄ όλα αυτά, με την τηλεοπτική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής να μην έχει μεταδοθεί ακόμα στο σύνολό της, οι πιθανότητες ανόδου της χώρας μας μέσα στις επόμενες ημέρες είναι αυξημένες.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Θεωρώ ότι άνοδος του Σαν Μαρίνο οφείλεται στην άφιξη του FloRida. Πάντως πιστεύω ότι και σαν τραγούδι αλλά περισσότερο σαν σκηνική παρουσία εμείς υπερτερούμε από τον Αγιο Μαρίνο

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ότι ο Αγιος Μαρίνος ανέβηκε 3 θέσεις επειδή τελικά θα εμφανιστεί ο flo rida, ένας ράπερ που το peak της καριέρας του ήταν πριν 10-12 χρόνια με ξεπερνά…
    Νομίζω αυτό δείχνει ότι οι στοιχηματικες είναι πραγματικά ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ότι αρπάξει ο από αυτός μας.
    Μεγάλη κερδισμένη από τον χθεσινό ημιτελικό η Ουκρανία (πραγματικά dark horse) ενώ μεγάλη χαμένη η Κύπρος, δυστυχώς η Έλενα θέλει δουλειά ειδικά στα κουπλέ…

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Πραγματικά τα στοιχήματα μόνο κακό κάνουν στον διαγωνισμό. Είναι αστείο επειδή ήρθε ο FloRida να ανεβαίνει το Σαν Μαρίνο στα στοιχήματα. Δηλαδή τι το διαφορετικό θα φέρει στην σκηνική παρουσία?Αστειότητες. Εκτός δεκάδας θα είναι. Το καλό είναι οτι μέσα σε αυτόν τον πανζουρλισμό,η Ελλάδα μένει σταθερή στην 10η-11η θέση.Με την ζωντανή εμφάνιση η που θα παει 5η-7η η Στεφανία ή θα πέσει 15η-16η! Θα φανεί!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *