Eurovision 2021: Το διαδικτυακό χωριό ανοίγει τις πύλες του!

Παρά το γεγονός πως ο 65ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία μικρού αριθμού παρευρισκομένων, αυτό δεν εμποδίζει τους διοργανωτές να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους φανς ανά τον κόσμο.

Έτσι, από τις 15 έως τις 23 Μαΐου οι πόρτες του Eurovision Village θα είναι ανοιχτές σε όποιον Eurofan θέλει να το επισκεφτεί διαδικτυακά μέσα από την οθόνη του. Άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να βυθιστούν στον κόσμο της Eurovision και να απολαύσουν ζωντανές συναυλίες από καλλιτέχνες όπως ο Johnny Logan και ο DJ Afrojack.

Οι φανς, μεταξύ άλλων, θα μπορούν να ξεναγηθούν στην πόλη του Ρότερνταμ, να γνωρίσουν τους κατοίκους του και τα αξιοθέατά του, όπως τα Κυβικά Σπίτια ή το εμβληματικό Market Hall. Επίσης, θα υπάρξει μία ολλανδική εκδοχή της Eurovision Junior, με παλαιότερους νικητές να τραγουδάνε σε αυτό τον ξεχωριστό διαγωνισμό.

Το ψηφιακό χωριό έχουν επιμεληθεί και σχεδιάσει το γραφείο ψυχαγωγίας Tribe Company και το ψηφιακό πρακτορείο DEPT. Στον τρισδιάστατο χάρτη του Ρότερνταμ θα αναγνωρίσει κανείς τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης.

Το Eurovision Village

Το ψηφιακό Eurovision Village θα χρησιμεύσει ως το επίσημο fan zone της φετινής έκδοσης του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Διάφοροι μουσικοί και καλλιτέχνες – συμπεριλαμβανομένων των φετινών διαγωνιζομένων – θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτές τις οχτώ ημέρες στο διαδικτυακό χωριό.

Πρόκειται για επίσημο μέρος του φετινού διαγωνισμού και διοργανώνεται σε συνεργασία της EBU με τους ολλανδικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *