Eurovision 2021: Το πρόγραμμα προβών της σημερινής και τελευταίας μέρας!

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στα live shows, έφτασε και η τελευταία μέρα των προβών. Οι καλλιτέχνες έχουν ανέβει όλοι πλέον στην σκηνή του Ahoy και θα λέγαμε πως εξοικειώθηκαν με αυτήν, καθώς όλοι τους πραγματοποίησαν τις πρώτες και δεύτερές τους τεχνικές πρόβες εκτός από τις Big 5 + Ολλανδία, οι οποίες πραγματοποίησαν μόνο την πρώτη. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα και για τις τελευταίες να πραγματοποιήσουν τις δεύτερές τους πρόβες, κλείνοντας το κεφάλαιο των προβών του φετινού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Ιταλία 11:30-11:50
  • Γερμανία 11:55-12:15
  • Ολλανδία 12:20-12:40
  • Γαλλία 12:45-13:05
  • Ηνωμένο Βασίλειο 13:10-13:30
  • Ισπανία 13:35-13:55

*Όλες οι ώρες είναι σε ώρα Ελλάδος.

Στο χθεσινό poll από τις χώρες που πραγματοποίησαν την δεύτερή τους πρόβα οι αναγνώστες μας ανέδειξαν ως νικήτρια την Βουλγαρία με ποσοστό 36.51%. Ακολούθησε η Αλβανία με 27.78% και στην συνέχεια κατά σειρά η Ελβετία, η Φινλανδία, η Δανία, η Πορτογαλία, η Λετονία και τελευταία η Γεωργία.

Ποια από τις Big 5 + Ολλανδία θα πραγματοποιήσει την καλύτερη δεύτερη πρόβα σήμερα;

Φυσικά μέσα από το κανάλι των Eurovision Buddies μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον σχολιασμό και των σημερινών προβών, ενώ και μέσα από το Eurovisionfun να ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στο Ρότερνταμ, αφού η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *