Eurovision 2021: Το trailer για τα shows των Live-on-Tape Videos!

Όπως είχε ανακοινώσει η EBU πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision 2021, μία εβδομάδα μετά τον Μεγάλο Τελικό θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού της Eurovision στο Youtube το Eurovision Song Celebration 2021 με παρουσιάστρια την Krista Siegfrids, όπου θα δούμε για πρώτη φορά τα εφεδρικά live-on-tape videos που γυρίστηκαν για την περίπτωση που κάποια αποστολή δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο Rotterdam, όπως συνέβη με την Αυστραλία.

Την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 22.00 ώρα Ελλάδος θα προβληθούν τα live-on-tape όσων δεν κατάφεραν να προκριθούν από τους ημιτελικούς, ενώ το Σάββατο 29 Μαΐου στις 22.00 ώρα Ελλάδος θα προβληθούν τα live-on-tape των φιναλίστ.

Στο trailer που δημοσιεύθηκε και εμπεριέχει το Last Dance ως μουσικό χαλί μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τα live-on-tape videos πολλών συμμετοχών, όπως και της Ελλάδας :

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Andreas
    Andreas says:

    Έχω μια υποψία ότι ίσως το live on tape μας να είναι καλύτερο από performance εκεί Η στεφάνια και τα παιδιά σίγουρα θα είναι σούπερ όπως πάντα αλλά νομίζω ότι ίσως να μου αρέσει περισσότερο χωρίς green screen

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *