Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Λετονίας!

Σειρά έχει η πρόβα της Λετονίας! Η Samanta Tina βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες που προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον διαγωνισμό τις περισσότερες φορές. Συγκεκριμένα, προσπάθησε πέντε φορές (2012, 2013, 2014, 2016 & 2019) πριν καταφέρει να κερδίσει τελικά στον εθνικό τελικό της Λετονίας Supernova το 2020 και, καθώς ο διαγωνισμός πέρυσι ακυρώθηκε, να επιλεχθεί εσωτερικά και για φέτος. Σήμερα, για πρώτη φορά, πραγματοποίησε επιτέλους το όνειρο της να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision για την πρώτη της πρόβα με το The Moon Is Rising και εμείς σας μεταφέρουμε τις λεπτομέρειες.

Η πρόβα

Η Samanta Tina ξεκινάει μόνη της στη σκηνή με πράσινο φως και ντυμένη αντίστοιχα με ένα πράσινο φόρεμα με σκίσιμο. Δίπλα της τρεις χορεύτριες στα ίδια χρώματα ενώ τα led στην σκηνή και την οθόνη γεμίζουν με κίτρινα και χρυσά χρώματα και σύμβολα. Η χορογραφία θυμίζει αυτήν του videoclip. Φωνητικά είναι ικανοποιητική και δεν φαίνεται να δυσκολεύεται, χωρίς ωστόσο να δείχνει άνετη. Στο φινάλε του κομματιού συγχρονίζεται με τις χορεύτριες και σχηματίζουν στο κεφάλι τους το στέμμα συμβολίζοντας την βασίλισσα που αναφέρει και ο στίχος του τραγουδιού.

Photos: Thomas Hanses / EBU


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καλύτερο από αυτό που περίμενα. Αξιοπρεπές μεν, δύσκολα να προκριθεί όμως, αφού βρίσκεται μεταξύ φαβορί, όχι βέβαια και ακατόρθωτο, αλλά κλείνω στο ότι θα αποκλειστεί έστω οριακά…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *