Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Λιθουανίας!

Οι The Roop είναι οι καλλιτέχνες με τους οποίους ανοίγει η αυλαία των προβών, του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Το δημοφιλές συγκρότημα έχει κατακτήσει κυριολεκτικά τα πάντα, τα τελευταία δύο χρόνια στην Λιθουανία και όχι μόνο. Μουσικά βραβεία, charts, πλατινένιοι δίσκοι κ.α. Έρχονται με φόρα από πέρσι, όταν ήταν ένα εκ των φαβορί για την νίκη. Το Discoteque επίσης έχει κατακτήσει τις καρδιές των fans του διαγωνισμού. Θα καταφέρουν οι The Roop να φέρουν τον διαγωνισμό και πάλι στην Ανατολή; Οι συμπατριώτες τους, τους πιστεύουν πολύ, ενώ η ίδια η πρωθυπουργός της χώρας Ingrida Šimonytė, συναντήθηκε μαζί τους λίγο πριν αναχωρήσουν για το Ρότερνταμ.

Η πρόβα

H διοργάνωση μας ενημέρωσε μόλις πως το πρώτο run, η πρώτη δηλαδή ερμηνεία του τραγουδιού, δεν θα είναι ανοιχτή στους διαπιστευμένους, προκειμένου οι καλλιτέχνες να εξοικειωθούν με την σκηνή. Μία σημαντική, αλλά δίκαιη αλλαγή κατά την άποψη μας. Συνεπώς όλοι μας θα βλέπουμε από το δεύτερο run και μετά.

Η εμφάνιση των The Roop θα λέγαμε πως δεν έχει διαφορές από τον εθνικό τελικό. Το συγκρότημα φοράει τα γνωστά κίτρινα κουστούμια και κάνει την χορογραφία που είδαμε τόσο στο βίντεο κλιπ, όσο και στο Βίλνιους στον εθνικό τελικό.

O ερμηνευτής ξεκινά σε ένα λευκό φόντο, ενώ παίζει αρκετά με τις κάμερες. Η οθόνη χωρίζει στα τρία και βλέπουμε και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος.

Το φόντο κυριαρχείται από το μωβ και μαύρα χρώμα, ενώ βλέπουμε και διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Ο φωτισμός μας θυμίζει μία κλασσική ντισκοτέκ, όπως είναι εξάλλου και το τίτλος του τραγουδιού. Στην γέφυρα ο φωτισμός χαμηλώνει και έχουμε κοντινά πλάνα, με τα μέλη του συγκροτήματος να έρχονται πιο κοντά.

Στο τέλος οι The Roop περιδιαβαίνουν την σκηνή, φθάνοντας στην κορύφωση και το φινάλε του τραγουδιού.

Επαγγελματίες οι The Roop, ερμηνεύουν άψογα το Discoteque, ενώ έχουν και αρκετή ενέργεια επί σκηνής. Αυτό ίσως που δεν μας άρεσει, είναι ότι πραγματοποιούν μια εμφάνιση που κατά 90% την έχουμε ξανά δει.

Δυνατό ξεκίνημα για την Λιθουανία, που δεν θα δυσκολευθεί καθόλου να προκριθεί!


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά, δεν πιστεύω ότι θα σπάσει το ρεκόρ της καλύτερης θέσης της Λιθουανίας στον διαγωνισμό

    Απάντηση
  2. ERSI
    ERSI says:

    Ωραία ενέργεια, όμως η σκηνική παρουσία είναι αναμενόμενη. Θα ήταν ωραίο αν βλέπαμε κάτι διαφορετικό ενδυματολογικά η κάποιο twist. Το φωνητικό κομμάτι σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερο.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν τίθεται θέμα, σαφώς και θα προκριθεί, καλοί ερμηνευτές με ωραία ενέργεια και πιασάρικο κομμάτι… Στο τελικό πιστεύω θα βρεθούν ψηλά, θα έλεγα στο δεύτερο μισό της δεκάδας. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *