Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Σλοβενίας!

H Ana Soklič είναι μία πραγματικά σπουδαία φωνή και είμαστε χαρούμενοι που η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας, της έδωσε το πράσινο φως και για τον φετινό διαγωνισμό, αφού θα εκπροσωπούσε την χώρα της και πέρσι. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι βέβαιος ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει είναι αντάξιο της φωνής της. Η Σλοβενία έχει ως καλύτερη θέση της την έκτη και η Ana θα προσπαθήσει να σπάσει αυτό το ρεκόρ με το Amen, το πρώτο από τα δύο τραγούδια με τον τίτλο αυτό που θα ακούσουμε στην Eurovision 2021. Το άλλο είναι της Αυστρίας, στον δεύτερο όμως ημιτελικό.

Η πρόβα

Νομίζω πως εδώ έχουμε την πρώτη έκπληξη. Όσοι βιάστηκαν να ξεγράψουν την Ana Soklic ας το ξανασκεφθούν! Η Ana εμφανίζεται μόνη της στην σκηνή, με το λευκό ένδυμα που την είδαμε και στο βιντεοκλίπ του Amen.

Το background είναι εντυπωσιακό. Στην αρχή βλέπουμε μια βροχή αστεριών, ενώ στο δεύτερο κουπλέ εμφανίζεται πίσω της η υδρόγειος. Στην γέφυρα ακούμε τα γκόσπελ φωνητικά και η Ana Soklic περνάει τον διάδρομο για να βρεθεί στην μικρή σκηνή στο κέντρο του Ahoy. Μάλιστα σε μία από τις πρόβες σκόνταψε.

Καθώς πηγαίνει στην δεύτερη σκηνή, βλέπουμε στην οθόνη που βρίσκεται πίσω από τον διάδρομο διάφορες όμορφες εικόνες και τοπία. Το τελευταίο ρεφρέν το τραγουδά στο κέντρο της μικρής σκηνής, ενώ τόσο στο πάτωμα, όσο και πίσω της, στην μεγάλη οθόνη από leds βλέπουμε πάλι την βροχή των αστεριών.

Πολύ δυνατή παρουσίαση και μια αψεγάδιαστη φωνή. Οι επιτροπές θα την λατρέψουν και ίσως πλέον έχει κάποιες πιθανότητες, να μην πάρει το πρόωρο εισιτήριο της επιστροφής…


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ERSI
    ERSI says:

    Σίγουρα ολοκληρωμένο και μαζί με τα πλάνα θα φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό αλλά πιστεύω ότι είναι κάπως παλιακό και ιδικά το ρούχο!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα συμφωνήσω, φοβερή φωνή καλή παρουσία και έχει ένα κομμάτι που θα μπορούσε να τερματίσει πολύ ψηλά στις επιτροπές σε συνδυασμό μάλιστα με ψήφους απο Βόρια Μακεδονία, Ιταλία και Κροατία νομίζω θα μπορούσε έστω οριακά να προκριθεί… Εγώ δεν την ξεγράφω πάντως… Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Ak
    Ak says:

    Είναι αρκετά όμορφο και λιτό εγώ το προτιμώ από της Ρωσίας .η Σλοβενία φέτος είναι πολύ δυνατή και ελπίζω να πάει καλά της αξίζει!

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Βαριέμαι. Όλη η συμμετοχή, από το ίδιο το τραγούδι μέχρι και την παρουσίαση παλιακό και χωρίς ενδιαφέρον για μένα. Αν έχουμε δει την υδρόγειο και αστέρια στα led. Η φωνάρα της θα της δώσει πόντους από τις επιτροπές αλλά δεν ξέρω που θα βρει πόντους στο κοινό σε αυτό τον ημιτελικό.

    Απάντηση
  5. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Μήπως ξέρετε ποια έκδοση του τραγουδιού χρησιμοποίησε η Σλοβενία; Δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει αυτό το edit του τραγουδιού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *