Good Job Nicky: “Ο χρόνος θα δείξει αν θα πάω στην Eurovision” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα και δημοφιλή ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και διακαής πόθος των περισσοτέρων Ελλήνων fan, για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μιλάμε φυσικά για τον Good Job Nicky ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Νίκος Βαρθακούρης. Ο ίδιος όπως απάντησε στο Eurovisionfun, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπε, “Ο Χρόνος Θα Δείξει”…

Ο 25χρονος πλέον Νίκος Βαρθακούρης μετρά εκατομμύρια προβολές στο YouTube και διθυραμβικά σχόλια, για την μουσική του και την μέχρι τώρα καλλιτεχνική του παρουσία. Πρόκειται για ένα σπάνιο δείγμα ποπ μουσικής, με πραγματικά διεθνείς προδιαγραφές, που σε μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί αντίστοιχες ξένες παραγωγές.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως θα ήταν ένας ιδανικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Φαίνεται ότι και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά.

Στην ερώτηση που κάναμε στο profil μας στο Instagram, απάντησε στο story όπου αναφέρονταν το όνομα του. Φυσικά, δεν χάσαμε την ευκαιρία να του εκφράσουμε και εμείς τον ενθουσιασμό μας, ελπίζοντας πως σύντομα θα τον δούμε στον διαγωνισμό. Το σχόλιο του αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, όπως θα δείτε παρακάτω…

 

Η αλήθεια είναι πως το momentum φαίνεται ιδανικό για τον Nicky. Η δέκατη θέση της Stefania, η στροφή του διαγωνισμού σε πιο ραδιοφωνικά και ερμηνευτικά κομμάτια, αλλά και η αύξηση του ενδιαφέροντος στην Ελλάδα μετά και την πετυχημένη παρουσία της ΕΡΤ, είναι παράγοντες που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει.

Ο Good Job Nicky,  ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Cobalt. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ίσως την μεγαλύτερη επιτυχία του:

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Πολύ ιδιαίτερος ήχος και ύφος που σίγουρα θα κάνει αίσθηση! Θα μας απασχολήσει, αν όχι του χρόνου, σίγουρα στο μέλλον..!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ναι! Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, αρκεί να προσεχθεί όπως πρέπει γιατί αλλιώς θα μιλάμε για Duska no2. Ιδιαίτερη φωνή και κομμάτι που επί σκηνής καταστράφηκε…
    Γενικά ο,τι και αν στείλουμε πρεπει να είναι προσεγμένο από κάθε άποψη.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Εαν “έπρεπε” να διαλέξω μεταξύ του Good Job Nicky και του Ίαν Στρατή θα επέλεγα Ίαν.
    Συμπαθέστατος ο Νικόλας αλλά δεν… Γούστα βέβαια είναι αυτά και ο καθένας έχει την άποψή του. Πάντως δεν θα ήθελα να τον δω να μας εκπροσωπεί.

    next….

    Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Γιατί τέτοια κόλλημα με τον Ιαν δεν είπε κάνεις να τους συγκρίνουμε και ούτε ότι η ΕΡΤ είναι ανάμεσα σε αυτούς τους 2 ηρεμήστε

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Είπα την άποψη μου για τα 2 ονόματα που έχουν ακουστεί. Αν ακουστούν και άλλα 10, επίσης θα τη ξαναπω.
        Όσο για το ποιος είναι κολλημένος καλύτερα να μην το συζητήσουμε…

        Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Τον έχω ξεχωρίσει καιρό και εξεπλάγην θετικά με το άρθρο. Μακάρι να πάει με ένα κομμάτι σαν αυτά που έχει κυκλοφορήσει. Και ο Athens of Leon θα ήταν τέλεια επιλογή. Για τον Ιαν Στρατή πέρα από το ότι έχει μια καλή φωνή την οποία όμως κατά την γνώμη μου επιδεικνύει πολύ περισσότερο από οτι θα έπρεπε σε κάθε τραγούδι που λέει δεν έχω άποψη καθώς πέρα από ένα μετριότατο σινγκλ δεν έχω άλλα δείγματα γραφής για το μουσικό του στυλ. Και έχει μια εξαετία περάσει από το X Factor με μεγάλη προώθηση σε σχέση με τους άλλους δύο αλλά ένα αξιόλογο σινγκλ δεν έκανε. Παρόλα αυτά δεν θα με χάλαγε δεν θα με τρέλαινε κιόλας. Πάντως του χρόνου θα ήθελα έναν σόλο άντρα που έχουμε να στείλουμε από τον Αλκαίο αν δεν κάνω λάθος ή μια μπάντα με άντρα φροντμαν. Έχουμε καιρό όμως.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *