MAD VMA 2021 | Η Stefania ανάμεσα στις υποψηφιότητες του αγαπημένου μουσικού θεσμού!

MAD VMA 2021 | Τα Mad Video Music Awards, o μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός, έρχονται για 18η συνεχόμενη χρονιά και θα λάβουν μέρος περί τα τέλη Ιουνίου. Ποιοι είναι οι eurostars που είναι υποψήφιοι και ποιο βραβείο διεκδικεί η Stefania;

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2021 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ έρχονται για 18η χρονιά!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής! Το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA και θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και acts γεμάτα ενέργεια από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

MAD VMA 2021 | Η Stefania ανάμεσα στους υποψηφίους

Αυτό που μας τράβηξε όμως την προσοχή ήταν πως η Stefania κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Last Dance να διεκδικεί δύο από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, το βραβείο στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO – POP και το βραβείο στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

MAD VMA 2021 | Οι υποψηφιότητες των Eurostars

Όσο και εάν αλλάζει ο θεσμός, αυτό που παραμένει πάντα ίδιο είναι οι eurostars που βρίσκονται σε όλες τις κατηγορίες των MAD VMA 2021 και αυτοί είναι οι: Ελένη Φουρέιρα, Σάκης Ρουβάς, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα, Demy, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Έλενα Τσαγκρινού, Γιάννα Τερζή και φυσικά όπως είπαμε και η Stefania!

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες και ψηφίστε ΕΔΩ!

Τα ονόματα που θα σχηματίσουν το line-up της λαμπερής βραδιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα. Μέχρι τότε μπορείτε να ψηφίζετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και φυσικά την Stefania ΕΔΩ!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *