OGAE Poll 2021: Μεγάλη νικήτρια η Μάλτα!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των προβών το μεγαλύτερο σωματείο οπαδών του Διαγωνισμού,το  OGAE International Network, σε συνεργασία με τα 43 του μελη ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα του  OGAE Poll 2021 . Με μια μεγάλη αλλαγή φέτος, οι υπεύθυνοι του σωματείου προσπάθησαν να δώσουν μια καποια αγωνία στην ανεύρεση του νικητή .

Πιο συγκεκριμένα από τα μέσα Απριλίου μέχρι την Κυριακή 2 Μαΐου, ένα club την ημέρα ανακοίνωνε τα δικά του αποτελέσματα. Μετά τα πρώτα 21 fan clubs η βαθμολογία είχε διαμορφωθεί ως εξής:

Σήμερα έπειτα από ένα συγκεντρωτικο βίντεο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 22 υπολοίπων fan clubs.

Η συνολική βαθμολογία για το OGAE Poll 2021 μετά τη ψήφο 1618 μελών έχει ως εξής:

Μεγάλη νικητρια η Μάλτα με τη Destiny και το “Je me Casse” σε μια βαθμολογία θρίλερ που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.

11η θέση για τη Stefania και το “Last Dance”,  η οποία συγκέντρωσε 58 βαθμούς,ενω έλαβε βαθμούς από 16 χώρες.

Η Κύπρος τερματισε στην 5η θέση με 238 βαθμούς.

Δείτε εδώ το σημερινό συγκεντρωτικο βίντεο.

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ότι κέρδισε η Μάλτα πραγματικά με ξεπερνάει…
    Εντάξει καλό τραγούδι, ωραία φωνή η Destiny αλλά πώς μου βγάζεις νικητήριο το je me casse και όχι το voila ή έστω το tout l’universe. 6 στις 10 χώρες κοινές με τη δική μου δεκάδα!!
    Μια χαρά θέση και για Στεφανία μας, όπως το περίμενα μεταξύ 11ης-15ης σε αυτή την ψηφοφορία. Βέβαια αν κάποια σωματεία δεν ψήφιζαν με βάση τη γειτνίαση θα ήμασταν ακόμα και 9η θέση. Ελάχιστη σημασία όμως εχει αφού αύριο ξεκινούν οι πρόβες και θα ανατραπούν πολλά.
    Από εκεί και πέρα δεδομένου ότι στο τέλος, συνήθως,από 2 ως 5 χώρες της δεκάδας των σωματείων μένουν εκτός αυτής ή και εκτός τελικού, θα έλεγα ότι σε σειρά πιθανοτήτων μπορούν να μείνουν εκτός δεκάδας οι:
    Αζερμπαϊτζάν (ακόμα και να αποκλειστεί δεν θα εκπλαγω)> Άγιος Μαρίνος> Ουκρανία (λόγω επιτροπών).
    ΥΓ1: Πολύ ψηλά η Δανία που ίσως εν τέλει προκριθεί και πραγματικά θα εκπλαγω ενώ αντίθετα πολύ χαμηλά τερμάτισαν η Βουλγαρία και η Ισλανδία ενώ παίζουν στην πρώτη 6αδα….
    ΥΓ2: Η ψηφοφορία του δικού μας σωματείου μου άρεσε αρκετά και ιδιαίτερα το ότι έδωσαν το 12αρι στην εξαιρετική Barbara με το Voila!

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Φιλε μου καλυτερα να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι για το σαρωμα που θα κανει η Μαλτα στις επιτροπες, γιατι θα το κανει.
      Φωναρα, δυνατος χαρακτηρας ως performer, τραγουδι ” clean ” με swing στοιχεια, φεμινιστικο μηνυμα, στα αγγλικα και πολυ πιο mainstream απο Γαλλια και Ελβετια ( το εκτιμανε και αυτο οι επιτροπες, συγκεκριμενα οι EBU ζηταει απο τις επιτροπες να ψηφιζουν τραγουδια με hit potential στην Ευρωπη, γιαυτο τη τελευταια δεκαετια μονο 1 φορα νικησε μη-αγγλοφωνο τραγουδι τη ψηφο των επιτροπων – το 2017 ).
      Για μενα θα νικησει ανετα τη ψηφο των επιτροπων, εκτος αν το στησουν απαισια – που ξεροντας ποσο θερμα το παιρνουν παντα και ειδικα φετος οι Μαλτεζοι – το αποκλειω.

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        “…συγκεκριμενα οι EBU ζηταει απο τις επιτροπες να ψηφιζουν τραγουδια με hit potential στην Ευρωπη.”

        Δεν την είχα υπόψιν μου αυτή τη λεπτομέρεια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρόκειται για σκάνδαλο ολκής. Δίνουν δηλαδή “γραμμή” για το τι θα ψηφίσουν οι επιτροπές; Τόσο απροκάλυπτα!

        Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Δεν με εκπλήσσει η νίκη της Μάλτας στις επιτροπές, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Απλά προσωπικά θεωρώ ότι αξίζουν αλλά τραγουδια την νίκη περισσότερο.
        Καλά το ότι η EBU δίνει μια γραμμή και οι επιτροπές έχουν κάποια “κατοικίδια” είναι λίγο πολύ προφανές. Ειδικά με τη σαρωτική νίκη στις επιτροπές της Σουηδίας το 2015, κατατάσσοντας μόλις 6η την Ιταλία-το αντίπαλο δέος ακυρώνοντας ουσιαστικά τη γνώμη του κοινού…

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *