Poll: Ποια χώρα είχε την καλύτερη πρόβα για σήμερα (Day 6);

Πριν λίγο ολοκληρώθηκαν οι πρόβες για το πρώτο μισό του Β’ ημιτελικού αλλά και της Μάλτας στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Συνολικά 10 συμμετοχές πραγματοποίησαν σήμερα την δεύτερη τους πρόβα.

Συγκεκριμένα, οι χώρες αυτές ήταν οι εξής:

  1.  Μάλτα – Destiny “Je me casse”
  2. Άγιος Μαρίνος – Senhit “Adrenalina”
  3. Εσθονία – Uku Suviste ” The Lucky One”
  4. Τσεχία – Benny Cristo “Omaga”
  5. Ελλάδα – Stefania ” Last Dance”
  6. Αυστρία – Vincent Bueno “Amen”
  7. Πολωνία – Rafal “The Ride”
  8. Μολδαβία -Natalia Gordienko “Sugar”
  9. Ισλανδία – Daði og Gagnamagnið “10 Years”
  10. Σερβία – Hurricane “Loco Loco”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας από την πέμπτη μέρα των προβών στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελλάδα και μετά Ισλανδία.
    Μάλτα, φαβορί χωρίς κανένα λόγο.
    Από την άλλη, Άγιος Μαρίνος, Τσεχία και Μολδαβία μείωσαν πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης τους. Ειδικά η Μολδαβία.
    Ενώ Σερβία και Αυστρία τις αύξησαν σημαντικά. Πολωνία και Εσθονία δεν θεωρούσα ποτέ ότι είχαν ελπίδες πρόκρισης. Σήμερα επιβεβαιώθηκα ειδικά για την πρώτη.
    Με τις αυριανές δεύτερες πρόβες για τον 2ο ημιτελικό νομίζω θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίo για τους finalists.

    Απάντηση
  2. Μary
    Μary says:

    Λοιπόν, για να τα λέμε ολα: Τα γραφικά απο το snippet που ειδα δεν με εντυπωσιασαν, θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Επισης θα προτιμουσα κατι σε στυλ Ρωσια 2016 οπου η Στεφανια θα εκανε πραγματα διαδραστικα πανω σε ενα ταμπλο αλλα που θα φαινονταν κιολας οτι ηταν στο σταδιο, να υπαρχει μια επαφη. Επισης δεν μου αρεσουν τα ρουχα το χορευτων, θυμιζουν ανατολικο μπλοκ και ειναι αυτο που λενε ”χαχολικα”. Ισως θα επρεπε να εχουμε πιο πολυ χορογραφια και μια διαδραδη της Στεφανιας γυρω στα 40 δευτερολεπτα, εκει οπου πεταει και περιστρεφεται δηλαδη. Είναι μια κουκλα, χαρισματικοτατη και φωναρα. Ισως θα επρεπε να επενδυσουν πιο πολυ στο χαρισμα της κι οχι στα γραφικα τοσο. Ολα αυτα ομως με επιφυλαξη, γιατι δεν εχουμε δει το τελικο αποτελεσμα ουτε και τα 3 λεπτα της εμφανισης. Επισης τιποτα απο τα παραπανω δεν αναιρει την εξαιρετικη προσπαθεια της ΕΡΤ. Η δεκαδα είναι εφικτη. Πρεπει να το δουμε ολοκληρο ομως. Ολοι λενε οτι ειναι απο τα λιγοτερο εντυπωσιακα σημεία αυτο που ανεβηκε απο το επισημο σαιτ του διαγωνισμου. Σιγουρα ομως, οταν πας να κανεις μια εμφανιση με φουλ εφφε και γραφικα, ε τοτε κοιτας αυτα να είναι πααααααρα πολυ υψηλης ποιοτητας. Εμενα προσωπικα δεν θα με χαλουσε να εβλεπα αντι της εικονικης πολης ενα μωβ ροζ γαλαξια στον οποιο να περιστρεφεται η Στεφανια. Ισως αν ηταν μονο χρωμα να ηταν καλυτερα και να αποφευγαμε σχολια για οχι καλα γραφικα. Ωστοσο, ας αναμεινουμε την τελικη εμφανιση,ολα με επιφυλαξη. Προκειται περι εξαιρετικης προσπαθειας με ρισκο.

    Απάντηση
  3. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Όταν σε ένα poll υπάρχει η χώρα σου η οποία τυγχάνει να είναι καλύτερη πάνω σε αυτό το οποίο αφορά το poll δεν υπάρχει λόγος να μην την ψηφίσεις!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *