Stefania: “Θέλω να έρθω στην Ελλάδα | Μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο θέλω να ξαναπάω Eurovision”!

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ1 έδωσε η ελληνική αποστολή, μόλις πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά την μεγάλη της επιτυχία στον χθεσινό τελικό της Eurovision 2021. Η Stefania, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός, χωρίς να μπορούν να κρύψουν την χαρά τους, εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα, ενώ όλοι τους εξέφρασαν την βεβαιότητά τους πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε από την ταλαντούχα φετινή μας εκπρόσωπο σπουδαία πράγματα.

Stefania: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, να μάθω καλύτερα ελληνικά

Η Stefania εμφανώς συγκινημένη, εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, να μάθει καλύτερα ελληνικά, ενώ στο ερώτημα του αν θα εκπροσωπήσει ξανά την χώρα μας στον διαγωνισμό είπε:

Θα το ήθελα πάρα πολύ και πάλι με τον Δημήτρη!

Βέβαια ο Δημήτρης Κοντόπουλος λίγα λεπτά αργότερα, αφού επιβεβαίωσε πως η Stefania θα ξανά συμμετάσχει στον διαγωνισμό, διευκρίνισε ότι δεν θα είναι μαζί του. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει…

Δημήτρης Κοντόπουλος: Η Stefania είναι εξαιρετική

Ο συνθέτης της συμμετοχής μας, φάνηκε επίσης απόλυτα ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα, αφού εξ αρχής ήταν αυτός ο στόχος. Ο πετυχημένης δημιουργός έπλεξε το εγκώμιο της Stefania, λέγοντας πως περιμένει σπουδαία πράγματα από την ίδια το επόμενο διάστημα.

Είναι πολύ δουλευταρού και όταν βάζει στο κάτι στο μυαλό της το καταφέρνει.

Φωκάς Ευαγγελινός: Τόπο στα νιάτα

Ο σκηνοθέτης και χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, πολύ χαρούμενος όπως και οι τέσσερις χορευτές, αφού ευχαρίστησε την ΕΡΤ για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε ένα νέο φρέσκο πρόσωπο, συνέδεσε το τέλος της πανδημίας και την επιστροφή της Eurovision, με το νεαρό της ηλικίας της Stefania.

H Stefania είναι το δέκα το καλό μας. Μετά από δύο χρόνια η Ευρώπη ξανά πήρε μπροστά και η Stefania είναι τα νιάτα η ελπίδα. Η ΕΡΤ την πίστεψε και έτσι και εγώ θα δώσω χώρο στα νιάτα!

Ένα μικρό σχόλιο και από εμάς, αν και θα έρθουμε με αναλυτικό άρθρο τις επόμενες για τον επίλογο του φετινού διαγωνισμού. Αξίζει να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών γιατί στο τέλος σου μένει ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη. Είναι η εικόνα της Ελλάδας που θέλουμε να βλέπουμε παντού. Ταλέντο, φρεσκάδα, υγεία, αγάπη και πάθος για την πατρίδα μας και ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό!

Πάντα τέτοια εμείς ευχόμαστε! Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά σε όλη την απίστευτη φετινή ελληνική αποστολή!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Esc21
    Esc21 says:

    Νομιζω οτι ο Κοντοπουλος και ο Φωκας προσπαθουν σιγα σιγα να μας προετοιμασουν για την αποχωρηση τους-οχι αμεσα βεβαια- αλλα αυτο εξελαβα απ τα λεγομενα τους.Λεγοντας οτι θελουν να δουν νεα προσωπα και ζητωντας απ τον κοσμο να δωσει κι αυτος ευκαιρια στους νεους,νομιζω οτι σε λιγα χρονια ισως αποχωρησουν απ τον διαγωνισμο.

    Απάντηση
  2. PaNt
    PaNt says:

    παιδιά κάτι άσχετο με το θέμα! τι θα κάνουμε τώρα που τελείωσε η eurovision για φέτος? 🙂 ήταν ωραίο όλο αυτό το διάστημα αυτό που ζούσαμε και θα μου λείψει!!! χαίρομαι που τέλειωσε με μια πολλή καλή θέση για την Ελλάδα!

    Απάντηση
  3. Esc Fan
    Esc Fan says:

    Αρχικά , Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εσάς κύριε Αργυρίου για την καθημερινή ενημέρωση σχετικά με την Ελληνική Συμμετοχή . Κάθε φορά που διάβαζα και κάτι καινούργιο φέτος για μας που πρόσφερε και ένα χαμόγελο.Αν και τις τελευταίες ημέρες μετά τον ημιτελικό μας πολλά διάβαζα και άκουγα και ίσως πολλές φορές να τα πίστεψα αλλά τελικά όλοι διαψεύστηκαν και τη χαρά που πήρα χθες βράδυ έχω να την νιώσω από το 2013 και δε θα τη ξεχάσω ποτέ. Τη θέση στη δεκάδα λοιπόν την οφείλουμε στη Στεφανία (δεν λέω , όλη η ομάδα το κατάφερε μαζί αυτο και Συγχαρητήρια σε όλους) απλά αισθάνομαι ότι αυτό το κορίτσι έφερε ολόκληρη τη χώρα σε αυτή τη θέση και χωρίς αυτή τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Έσπασε ρεκόρ στις επιτροπές και για πρώτη φορά είμασταν δεκάδα , ποιος να το περίμενε; Ελπίζω , κάποια στιγμή στο μέλλον να μας ξανά εκπροσωπήσει , όμως μετά από αυτή την επιτυχία είναι χρέος μας να την αγκαλιάσουμε και εμείς. Όσο αναφορά για τον Κοντόπουλο και τον Φωκά , δυστυχώς όπως φαίνεται φέτος ήταν η τελευταία τους φορά και ναι κατά τη γνώμη μου να είναι και ευτυχώς είχε και αίσιο τέλος, έφεραν τη χώρα τους πίσω στις ‘χρυσές εποχές’, όποτε ναι αφήνουν πίσω τεράστιες επιτυχίες όπως και να έχει. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους συντάκτες του σαιτ. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή εάν μου δωθεί η ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος , αν 19 ετών έχω τεράστια αγάπη για αυτόν τον διαγωνισμό!

    Απάντηση
  4. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Aς μην ανησυχούν οι φίλοι τους για τα κατά πόσο θα αποσυρθούν. Σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους, προφανώς τους έχουμε παντρευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και είναι πλέον “δικαιωμένοι”. Και η Στεφανία είναι μόλις 18, ποιος ξέρει πόσες χρονιές ακόμα θα μας την πλασάρει η ΕΡΤ ως το φρέσκο πρόσωπο που θα κάνει την Ελλάδα περήφανη.

    Απάντηση
  5. Copy
    Copy says:

    Οχιιιι…..

    Το τι κραξιμο τρωει η ομαδα του ονειρου για το πλασσαρισμα της Μολδαβιας δεν λεγεται. Χαντακωμα στις μελλοντικες ελληνικες συμμετοχες θα ειναι κατι τετοιο.
    Εδω και τωρα εθνικος τελικος και σοβαρες επιτροπες απο γνωστες και οχι αχυρανθρωπους που δεν εχουν σχεση με την μουσικη.

    Απάντηση
  6. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κάποιοι ακόμα να καταλάβουν το ταλέντο της Στεφανίας, η μάλλον δεν θελουν να το παραδεχτούν…
    Πάντως συμφωνώ και γω καλύτερα αν μας ξανά εκπροσωπήσει (που το εύχομαι) να μην “κολλήσει” στον Κοντόπουλο ντε και καλά αλλά να γίνει εθνικός τελικός με 4-5 υποψήφια κομμάτια διαφορετικών συνθετικών ομάδων γραμμένα για τη Στεφανία και ας επιλέγει το καλύτερο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *