Stefania: “Θέλω να κάνω χαρούμενους όλους τους Έλληνες”

Στις συνεντεύξεις τύπου των δέκα νικητών των ημιτελικών, ο κάθε καλλιτέχνης δέχονταν τρεις ερωτήσεις. Μία από ένα μέσο της χώρας που εκπροσωπεί, μία από ένα διεθνές μέσο και μία από κάποιο δημοσιογράφο που παρακολουθεί την συνέντευξη τύπου μέσω του διαδικτυακού κέντρου τύπου. Το Eurovisionfun είχα την χαρά και την τιμή να απευθύνει την ερώτηση στην Stefania, για λογαριασμό των ελληνικών media που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ. Η απάντηση της Stefania ήταν άκρως συγκινητική.

Η ερώτηση που της απευθύναμε ήταν το πόσο σημαντικό είναι για ένα κορίτσι όπως αυτή, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο εξωτερικό, να εκπροσωπεί στο μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού στον πλανήτη, την ιδιαίτερη χώρα καταγωγής της.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ήταν ένα παιδικό όνειρο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κάνω όλους τους Έλληνες χαρούμενος και περήφανους. Ελπίζω να το καταφέρω και στον τελικό!

Stefania

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαμε σήμερα με την Stefania για το κατά πόσο είναι ικανοποιημένη με την δέκατη θέση στην σειρά εμφάνισης, μας δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 48ο λεπτό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού σε πολύ λίγα λεπτά ξεκινά η πρώτη γενική πρόβα του Μεγάλου Τελικού και θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα, από το live άρθρο.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *