Stefania: “Σε τρία-τέσσερα χρόνια θέλω να ξανά πάω στην Eurovision, με τον Δημήτρη και τον Φωκά”!

Στο φλΕΡΤ έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη πριν από λίγο η Stefania. Χαρούμενη, συγκινημένη αλλά και ανακουφισμένη, η Stefania μίλησε για την εμπειρία της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania αποκάλυψε το αγαπημένο της top3 του φετινού διαγωνισμού, το άγχος της πριν από κάθε εμφάνιση, τις συμβουλές που έλαβε από την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την επιθυμία της να ξανά συμμετάσχει στην Eurovision, με τον Δημήτρη και τον Φωκά!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Είναι λαμπερό κορίτσι, έχει καλή φωνή, γράφει ωραία στην κάμερα, οπότε ναι… θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει και πάλι!
    Προσωπικά θα ήθελα να είναι μαζί με την ίδια ομάδα που ήταν και φέτος.

    Προς το παρών το μόνο που θα πω είναι άξιζε 100% η δεκάδα για το κορίτσι αυτό!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αμήν!
    Σε 3-4 χρόνια αλλά όχι απαραίτητα με την ίδια ομάδα. Ας αρχίσει να “ψάχνεται” και με άλλες συνθετικές ομάδες και να επιλεχθεί ένα κομμάτι μεταξύ 4-5 υποψηφίων διαφορετικών συνθετικών ομάδων και μουσικών ειδών!
    Η Στεφανία φαινεται οτι μπορεί θέλει και ΠΡΈΠΕΙ να μας εκπροσωπήσει ξανά στην Eurovision στο κοντινό μέλλον γιατί το αξίζει και με το παραπάνω! Είναι γεννημένη για την σκηνή!
    Για την ώρα πέτυχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (ίσως να ήταν και λιιιγο καλύτερο το αποτέλεσμα με ένα staging εξίσου εντυπωσιακο μεν χωρίς όμως με τόσο ρίσκο που δεν δούλεψε στο 100%) φέρνοντας μας πίσω στη δεκάδα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια και ανατρέποντας τα προγνωστικά που την ήθελαν εκτός δεκαπενταδας ενώ παράλληλα”έκλεισε” πολλά στόματα! Συγχαρητήρια!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *