Stefania στο ΟΚ: “Η Ελλάδα φέτος θα είναι η έκπληξη της Eurovision”!

H εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, Stefania, μιλά για την προετοιμασία της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τον στόχο της, ενώ αναφέρει πως όλοι της λένε ότι η Ελλάδα φέτος θα είναι η έκπληξη της Eurovision!

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», που κυκλοφορεί σήμερα (15/5) με τα «Νέα Σαββατοκύριακο», παραχώρησε η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 18χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision μιλά για το πως νιώθει λίγο πριν τον ημιτελικό (20/5) και τον τελικό (22/5), για το τι την δυσκόλεψε στην προετοιμασία της αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Θέλω να τα δώσω όλα στη σκηνή»

«Είμαι ενθουσιασμένη. Ήταν τόσο μεγάλο το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision, που τώρα που συμβαίνει αναρωτιέμαι αν αυτό που ζω είναι αληθινό. Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή και να τα δώσω όλα. Αυτό που αγχώνει περισσότερο είναι τα τακούνια μου. Ακόμα και όταν πάω για ψώνια, πηγαίνω με τακούνια, γιατί θέλω να τα συνηθίσω», λέει η Στεφανία.

Όσο για το τι την έχει δυσκολέψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα που προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό τραγουδιού; Η νεαρή αποκαλύπτει πως ήταν «η ελληνική γλώσσα». Η ίδια αν και κατάγεται από την Ελλάδα έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία. «Παρόλο που έκανα μαθήματα, δυσκολεύομαι ακόμα. Ειδικά τα άρθρα, τα κάνω συνεχώς λάθος. Μου λένε όλοι ότι έχω βελτιωθεί πολύ και ότι θα πρέπει να μιλάω χωρίς να σκέφτομαι αν πω και κάτι που δεν είναι σωστό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα», σημειώνει η ίδια.

Σχετικά με το τι θα δούμε στο «Ahoy Arena» στο Ρότερνταμ περιγράφει: «Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαι παιδί. Μπορεί να είμαι μόλις 18 ετών, αλλά έχω και μια πιο δυναμική πλευρά. Ξέρεις, στην αρχή είχα μια ανασφάλεια. Αυτό το δουλέψαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό. Μου είπε ότι πάνω στη σκηνή πρέπει να δείχνω ότι πιστεύω στον εαυτό μου».

Τέλος, για το πως αντιμετώπισε τον χωρισμό της από τον Ολλανδό μουσικό, Γιάνες Χόιβελμανς, υπογραμμίζει: «Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό».

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Στα στοιχηματα παντως η δυναμικη της χωρας μας εχει ξεθωριασει παρα τις προβες και ενω διατηρειται στην 10η θεση, πλεον οι αποδοσεις για νικη φτανουν στο θεο (75αρια σε καποια). Μαλλον δεν επεισε αυτο που ειδαν οι δημοσιογραφοι στις προβες μας, δεν πειραζει ομως η δεκαδα δεν ειναι ανεφικτος στοχος αν ολα δουλεψουν ρολοι.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κάτσε βρε Στεφανία μου μη το φυσάμε και δεν κρυώνει…
    Ενδιαφέρον και πρωτότυπο το στήσιμο αλλά οι διεκδικητές για μια θέση στη δεκαδα είναι πολλοί! Επίσης η “μπογιά”της Ελλάδας δεν περνάει πια λόγο όχι 1-2-3-4 αλλά 8 συναπτων ετών αποτυχίας λόγω της ΕΡΤ.
    Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο γιατί έχει γίνει ωραία δουλειά αλλά ας είμαστε συγκρατημένοι.

    Απάντηση
  3. Μary
    Μary says:

    Να δούμε! Το κορίτσι είναι μικρό και ενθουσιώδες, καλα κάνει και μιλάει ετσι. Μη σας πω πιο πολυ απ’ολα θα με στενοχωρησει εαν δεν παει καλα γιατι είναι μικρουλα και θα το παρει κατακαρδα. Θα πω ομως και παλι οτι πρεπει να περιμενουμε να δουμε ολοκληρη την τηλεοπτικη εμφανιση για να κρινουμε. Παρ’ολα αυτα το γεγονος οτι πλαστικα επαναλαμβανομενα τραγουδια με τετριμμενες εμφανισεις, οπως της Τσαγκρινου με ενα τραγουδι κόπια Lady Gaga, ανεβαινουν στα στοιχηματα, με αφήνει άφωνη. Φυσικά τα στοιχηματα δεν πεφτουν παντα μέσα, ουτε οτι η Κυπρος θα είναι 6η ή 7η είναι δεδομενο ουτε οτι η Στεφανια θα βγει εκτός δεκαδας. Θυμαμαι χαρακτηριστικά οτι η Κοντσιτα μετα τον ημιτελικό της εκτοξευτηκε για την νικη. Θα φανεί, ανεξαρτητως αποτελεσματος ομως η ΕΡΤ φετος εκανε άλματα και μπραβο της! Ωστόσο η διοργανωση ενος εθνικου τελικου, οχι ομως μιζερου σε μπουζουξιδικα της Αθηνας, αλλα σε μια απο τις ολυμπιακες εγκαταστασεις, ως ενα μεγαλο τηλεοπτικο γεγονος τυπου MAD,θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι στα σχεδια της ΕΡΤ,ετσι ανοιγεσαι σε ενα σωρο ταλεντα που μενουν θαμμένα. Αφου μπορουμε,και την υποδομη εχουμε και ειναι ευκαιρια η ΕΡΤ να κανει νουμερα. Οχι ομως μιζερα και τσουρουτικα σε νυχτερινα κεντρα-μπουζουξιδικα της Αθηνας, πρεπει να γινει ενας εθνικος τελικο φεστιβαλικος, τι στο καλο τα εχουν τα ολυμπιακα ακινητα και σαπιζουν?Καλη επιτυχια και μπραβο σε ολους!

    Απάντηση
  4. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Δυστυχώς για άλλη μία φορά πάμε για μέτριο αποτέλεσμα. Δεν είναι κακή η συμμετοχή μας, αλλά καμιά φορά less is more. Η Κύπρος πάιζει safe και δικαιώνεται. Είναι ήδη 5η και κινείται με ανοδικές τάσεις. Η σκηνική παρουσία της χώρας μας που υποτίθεται ότι θα άνοιγε σχολή δεν έπεισε κανέναν και δυστυχώς χαρακτηρίστηκε φτηνή. Ο Φωκάς θα πρέπει να περιορίσει τη μεγαλομανία του. Δεν είναι ανάγκη πάντα να κρεμιόμαστε, να ανεβαίνουμε σκάλες και να βγαίνουμε τυφλοί ως χορευτές για να πούμε ότι κάνουμε κάτι πρωτοποριακό. Καμιά φορά μια slick χορογραφία είναι αρκετή. Η σκηνική παρουσία της Κύπρου βγαίνει επαγγελματική και ακριβή. Εμείς απ΄την άλλη τρέχουμε να διορθώσουμε τις σκιές και τα φτηνιάρικα γραφικά. Κρίμα για τη Στεφανία γιατί είναι ένα πλάσμα λαμπερό και φαίνεται πόσο άβολα νιώθει σκηνικά σε όλο αυτό το ζογκλεριλίικι που της ετοίμασε ο Ευαγγελινός. Ελπίζω να δημοσιευθεί. Καλή επιτυχία μόνο και μόνο για τη Στεφανία!

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Νομίζω προδικάζεις, ας περιμένουμε να δούμε την εμφάνιση την Πέμπτη,μπορει να είναι οπως τα λες αλλα μπορεί και οχι. Επίσης τα στοιχήματα είναι στοιχήματα,οχι αληθινές θέσεις.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *